Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
82 страници V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Game Guide, Любима игра, на коя игра сте да бест :)
Renegade
коментар Oct 24 2010, 04:09 AM
Коментар #2161

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 208
Регистриран: 8-August 08
Потребител N: 2911

По-голяма простотия от 3D Vision няма.
Преди години си взех за никакви пари Red-Cyan очила, дръпнах един драйвър за 3D монитори и гледай какво става.
Въпросният драйвър имаше присети за стотици игри.
И така си спестих луди пари за жалката 3D Vision и истински 3D екран.
Невероятно е да се играят игрите в 3D, а и за без пари е още по-невероятно.
Друг е въпроъст, че корпорациите с всевъзможните си стандарти и трикове ме подмамваха и мен доса пъти преди.
Последно в началото на 2008-ма се охарчих с над 800 лева за два броя от тогавашната флагманска видео карта на ATI, понеже ми писна да чакам за двойният вариант, а и ако бях взел такъв след време сигурно щях още един да купя.
И какво, дори и не съм изиграл толкова много игри от тогава, а Lord Of Destruction си върви еднакво добре както на вградената SIS графика в по-по-старото ми дъно, такаи на две графични ядра с клок 777 мегахерца, гигабайт GDDR4 видео памет с клок 2250 мегахерца и пропускливост от дванадесет и половина гигапиксела / гигатексела.
Та за сега съм се зарекал да не се връзвам на глупости и да не правя сериозен ъпгрейд в идните години, за графичен пък и дума да не става.
За мен 3D Vision е поредната глупост след PhysX с която Nvidia се опитват да източат парите на глупавият геймър и ненадареният в някои отношения хардуерен ентусиаст.

P.S. Даже сега се чуда дали дане пробвам Metro 2033 на лаптопът ми с 3D драйвърът, и той е с ATI графика. blackmetal.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
sharon
коментар Oct 24 2010, 04:17 AM
Коментар #2162

Oryctolagus Cuniculus

Група: Metal World Conclave
Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Град: София
Потребител N: 1112

Разбира се, хората скачат на такива оферти, както явно се е случило с теб на първо време. Но в случая не говорим за подобно предприемачество въпреки че със сигурност все ще се намерят навитаци да пробват. wink.gif Идеята ми е, че ако парите са налице (и нямаш по-добри идеи за прах... така де, приложението им), то тогава няма лошо, но лично аз предпочитам да тествам втората част на въпросната игра пред една евентуална 3D перспектива на оригинала. Не и докато не се достигне поне приемлив баланс между цена/приложимост/качество, а много разработчици тепърва се ориентират в тази сфера. Оттам и тръгнахме.

Все пак ми се ще да прочета по-подробно описание на "невероятно е да се играят игрите в 3D", чисто информативно. Драсни впечатления? Кои заглавия и т.н.?

+Quote Post
Renegade
коментар Oct 24 2010, 06:58 AM
Коментар #2163

Прослушващ метъл
**

Да взимах 2000 паунда заплата месечно можеше и да пробвам нещо такова, но до крайности и гейски истории като глупостите на Епъл, Нинтендо, Сони, Майкрософт и прочие няма да стигам.
Тогава вероятно бих и отделил някой друг лев за оригинални заглавия, и изобщо лицензилани продукти, на това положение сега обаче и стотинка не давам.
Парите има далеч за какви неща да се дадат по-напред, но с всеки човек е различно.
Относно впечатленията ми от 3D игрите, не съм пробвал толкова много, но наприер с любимата ми UT3 буквално се залепвях за екранът.
Направо на човек да му се прииска да сграбчи обектите които му се мяркат и да хи разхвърля на някъде. laugh.gif
Зависи с какво е свикнал дори и няма да го заболят очи, това при положение че аз прекарвам по 16 часа на ден пред екранът, но все пак TFT LCD, и когато съм играл с 3D очила да не съм прекарвал повече от половин-един час с тях.
Това обаче беше преди години, сега време за почти никакив игри нямам, последно средата на миналият месец нещо пусках и то за кратко в нормален режим.
Общо взето едни анаглифни очила са пет лева за пластмасови и стотинки за картонени, в кината ей така ги дават даже.
А дрйвърът е iZ3D и се намира в интернет свободно, приложим за обикновен хардуер и стотици игри.

+Quote Post
sharon
коментар Oct 30 2010, 10:09 PM
Коментар #2164

Oryctolagus Cuniculus

Diablo III: Demon Hunter class. Напомня на асасинката, но е стрелкиня. Малко видео: introduction + gameplay. Пети и последен клас за играта, а ако има още, явно ще ги въвеждат с експанжъни или каквото там планират.

+Quote Post
Renegade
коментар Oct 31 2010, 02:15 PM
Коментар #2165

Прослушващ метъл
**

Видяхме го като излезе.
Доста радва, но и разсмива.
Ето нещо по темата - http://www.cad-comic.com/cad/20101025 laugh.gif

Иначе и нещо малко относно TL2 - http://www.torchlight2game.com/
And the Blizzard shall tremble...

+Quote Post
sharon
коментар Oct 31 2010, 02:33 PM
Коментар #2166

Oryctolagus Cuniculus

На мен от геймплей трейлъра нещо по-важно ми направи впечатление - явно куестовете ще се взимат и изпълняват в движение, което е добър ход и ще направи играта в пъти по-привлекателна. Изглежда, че вместо да ги взимаш само от града, ще ги получаваш докато колиш и бесиш наред за разнообразие. Подкрепям!

+Quote Post
PitBull
коментар Oct 31 2010, 05:53 PM
Коментар #2167

Просветен

Коментари: 444
Регистриран: 15-March 09
Потребител N: 3316

На мен пък ми направи впечатление, че са омекнали до не май къде си (и преди ми правеше впечатление, но сега съвсем). Очаквах когато героинята се приближи, да й резне главицата на оная тъпа овца, заради това, че е страхлива и безпомощна и вероятно с глупостта си е вкарала hunter-ката в капан, а тя тръгна да я защитава - мега захаросано, убива цялата мрачна готическа атмосфера от предните две части!
Идеята за класа също не пращи от оригиналност, концепта да речем, че е ок, макар че трудно бих го отличил от повечето generic bullshit на разни wannabe-та от deviantart.com или conceptart.org. Уменията изглеждат прилично, но трябва да се видят как се вписват в баланса на играта преди повече коментари. Абе, знаят как да си рециклират старите идеи, кучетата... И все пак зарибяващата стойност на играта трудно се предвижда, сигурно ще си избие парите, а дали ще стане класика, която да се играе поне десетилетие, хм, не знам.

--------------------
If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.

+Quote Post
Sw1tched
коментар Oct 31 2010, 07:43 PM
Коментар #2168

Архидемон

Група: Приятели
Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Всички знаем, че стига да има яки предмети и поне малко предизвикателство, то пропиляните часове и месеци не ни мърдат wink.gif

+Quote Post
PitBull
коментар Oct 31 2010, 09:26 PM
Коментар #2169

Просветен

Коментари: 444
Регистриран: 15-March 09
Потребител N: 3316

QFT, за жалост... biggrin.gif

--------------------
If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Nov 1 2010, 11:05 AM
Коментар #2170

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Аз не виждам много нови неща в Diablo 3 засега, явно ще заложат на доказаната формула. Както каза Sw1tched, чакат ни много нови предмети и кютек... Което в никакъв случай не е нещо лошо, разбира се. smile.gif

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Sw1tched
коментар Nov 1 2010, 01:04 PM
Коментар #2171

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Е има промени по customization-а, но е нормално да заложат на изпитаното.
http://www.diablofans.com/topic/22399-char...-customization/

+Quote Post
abydos
коментар Nov 1 2010, 02:41 PM
Коментар #2172

Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

Аз пък единствената прилика, която виждам е random dungeons/loot, всичко друго е променено или напълно ново.

+Quote Post
ZerraX
коментар Nov 3 2010, 12:46 AM
Коментар #2173

卐 Misantr☣p☣lis 卐

Коментари: 2524
Регистриран: 4-November 08
Град: Valhall
Потребител N: 3087

http://eu.leagueoflegends.com/news/masquerade-magnificence
ГАГАГХАХАХАОА Кослпей на League of Legends biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif еее от отдавна не бях се сцепвал от смях biggrin.gif

--------------------
ЛастФМ ~,~ Soulseek acc: ZerraX - not active now.

Shareable Stuff: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

[updated: 31.07.12]
FuЦк! It's too kvlt to be trve!

+Quote Post
sharon
коментар Nov 11 2010, 04:37 PM
Коментар #2174

Oryctolagus Cuniculus

Още инфо по PvP системата в D3, ако някой като мен е пропуснал.

+Quote Post
skrotuma
коментар Nov 15 2010, 08:48 PM
Коментар #2175

Прослушващ метъл
**

Коментари: 138
Регистриран: 20-September 07
Потребител N: 2341

Цитат(Renegade @ Oct 24 2010, 06:58 AM) *
Относно впечатленията ми от 3D игрите, не съм пробвал толкова много, но наприер с любимата ми UT3 буквално се залепвях за екранът.

Ти пък се изцепи с най-тъпата игра от поредицата. И двойката и четворката са къде къде по-добри.

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Nov 23 2010, 11:06 PM
Коментар #2176

Balance Guardian

Call of Duty: Black Ops се оказа голяма мания, точно както очаквах. Много динамична, красива, с геймплей съвсем в духа на двата Modern Warfare-a. Въобще, в поредицата слабо няма досега.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
ZerraX
коментар Nov 24 2010, 12:03 AM
Коментар #2177

卐 Misantr☣p☣lis 卐

Old School, Baby!

След като е по възможностите на PC-то ми реших отново да врътна тази ГОЛЯМА игра. bowdown.gif Джон Мълинс отново е тук, бичиз!

--------------------

Shareable Stuff: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

+Quote Post
Гост Volt Thrower (гост)
коментар Nov 24 2010, 11:42 AM
Коментар #2178

Гост

Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 23 2010, 11:06 PM) *
Call of Duty: Black Ops се оказа голяма мания, точно както очаквах. Много динамична, красива, с геймплей съвсем в духа на двата Modern Warfare-a. Въобще, в поредицата слабо няма досега.

Напълно съм съгласен, играта е съвършена.

+Quote Post
abydos
коментар Nov 24 2010, 03:23 PM
Коментар #2179

Чак пък съвършена... но е голяма зарибявка, признавам. Особено след лайненцето, което беше MW2. За сингъла не знам - не ме вълнува, но мултито кърти. Когато не си залян от технически проблеми, разбира се.

+Quote Post
abydos
коментар Nov 25 2010, 08:42 PM
Коментар #2180

STEAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Също така си направете wishlist с поне 10 игри, всеки ден 30 човека печелят топ 5те игри от списъка им.

+Quote Post
LordZombie
коментар Dec 2 2010, 11:13 PM
Коментар #2181

Post Mortem

Коментари: 4321
Регистриран: 22-September 07
Град: In my own portrait of Sorrow
Потребител N: 2345

Днес реших, че ми се е доиграло малко на класическия Heroes III. Изтеглих си го аз, изтеглих и CoD V. От 16 до 21 часа съм играл Heroes... зомбиран съм ;д Ама поне унищожиш всяко едно създание на картата + големи, гадни дракони. suicide.gif whistle.gif

--------------------

Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло.

Едгар Алан По - "Елеонора"
.

Ние сме завинаги нова генерация
със кървящи от мъка
и болка очи.
Знаем, че за нас
няма компенсация
и повръщаме върху надеждата
за по-добрите дни.

Keelhauled

+Quote Post
sharon
коментар Dec 2 2010, 11:17 PM
Коментар #2182

Oryctolagus Cuniculus

^ Стига, дразнител! laugh.gif Дискът е на една ръка разстояние тук, и без това се чудя какво да подкарам.

+Quote Post
LordZombie
коментар Dec 2 2010, 11:51 PM
Коментар #2183

Post Mortem

Коментари: 4321
Регистриран: 22-September 07
Град: In my own portrait of Sorrow
Потребител N: 2345

Ами, че пускай го - лошо няма. Демонската раса (така да я нарека) рулира като сила, супер мощни са!

--------------------

Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло.

Едгар Алан По - "Елеонора"
.

Ние сме завинаги нова генерация
със кървящи от мъка
и болка очи.
Знаем, че за нас
няма компенсация
и повръщаме върху надеждата
за по-добрите дни.

Keelhauled

+Quote Post
Гост Volt Thrower (гост)
коментар Dec 17 2010, 01:00 AM
Коментар #2184

Гост

Е омг Херос 3. Въпрек и че винаги губех, играта ми харесва много. Може би трябва пак да я развъртя... навремето бях простичък, не знаех какво точно правя. *cough cough* не че сега знам whistle.gif

OMGOMGOMGOMG!!1 Някой пробва ли WoW Cataclysm?!! Омг трябва да знам!!! o.O

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Dec 19 2010, 01:03 PM
Коментар #2185

Balance Guardian

Да кажа няколко добри думи за Gray Matter. Много красив куест с увлекателен геймплей, който нито за момент не те затормозява или изнервя. Като добавим интересната история и страхотната музика, се получава наистина забележителна игра. smile.gif

--------------------

+Quote Post
serem na vas
коментар Dec 21 2010, 05:19 PM
Коментар #2186

Непросветен
*

Коментари: 48
Регистриран: 4-February 10
Потребител N: 3729

По-добро от добрия стар Quake няма!

+Quote Post
sharon
коментар Dec 23 2010, 06:02 PM
Коментар #2187

Oryctolagus Cuniculus

Малко материал от Dead Space 2! cthulhu.gif

+Quote Post
pa®tci
коментар Dec 23 2010, 08:59 PM
Коментар #2188

Serpent Moves

Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Бууу, изглежда чудничко (разбирай не са надупили графиката и ще мога да я подкарам happy.gif)! Нови гадове, нови кАстюми, мутРиплейър... нещо историйката не ми вдъхва доверие, но да не припиряме, дет' се вика.

--------------------

+Quote Post
ZerraX
коментар Dec 23 2010, 10:53 PM
Коментар #2189

卐 Misantr☣p☣lis 卐

http://www.youtube.com/watch?v=AzxfIKdMygY&feature=fvwk

Лелел това май ще ми е любимата игра *_*

--------------------

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Dec 24 2010, 03:46 PM
Коментар #2190

Balance Guardian

Аз пък тъкмо врътнах Darksiders - буквално от години не ме е радвала толкова third person игра. Е, не е съвсем от класата на Legacy of Kain серията, но екшънът е зверски, има по някоя и друга загадка за цвят, историйката също не е лоша. Най-хубавото е, че THQ обявиха и втора част за 2012-та.

--------------------

+Quote Post

82 страници V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th June 2025 - 11:28 PM