![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Black Ops е най-добрия код след 4ката. Не беше кой знае колко оптимизирана като излезна, но от доста време е. Но явно едни и същи "епични" скриптирани моменти се харесват и те не се напъват да мислят друго - важното е да се дои кравичката. Ако не друго то поне в другите код-ове имаше някакъв баланс, за разлика от МВ2.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ето например, онзи ден си свалих Call Of Duty 2 и минах всички мисии - размазах се не е точното определение, но определено си прекарах върховно, така както не съм на други Дюти-та. Изтеглих си вчера единицата и се насрах. За мен това са най-добрите Call Of Duty и после Modern Warfare - тя понеже беше различна от това, което бяхме виждали, а пък и мисията в Чернобил си е ебала дроба. Modern Warfare 2 беше добра, Black Ops не съм я теглил и няма. Начи, готино е когато издават нови игри, от гледна точка на сингъл плеър кампанията, но така тотално преебават мултиплеъра - всеки път играеш тотално различен мултиплеър. Щото колко хора в момента играят в мулти КОД2, МВ, МВ2, Блек Опс, да не споменавам единицата. В този случай визирам Тийм Фортрес 2 и Valve, но явно визията на Infinity Ward е съвсем друга. Лека полека с регулярни ъпдейти работата щеше да е перфектна.
Оооо, излезе DiRT 3, а съм си изтеглил и Manhunt и Doom 3, и Return To Castle Wolfenstein, и Blood, и Dungeon Keeper... Иначе ПОСТАЛ е ебахти култа! Втора такава игра няма! ВЕЛИКА! А се говореше и за трета част... SEGA GENESIS, anyone? Нешо там Earthworm Jim, Comix Book ала-бала.. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Тъкмо врътнах The Witcher 2 (или поне един от 16-те възможни финала), уникална игра. Перфектен пример за достойно продължение на наложила стандарт първа част, за разлика от Dragon Age 2, която няма място за сравнение с творбата на CD Project. Браво, че останаха верни на думата си - динамика, пленителна история и брилянтна графика в едно. Отделна похвала за безплатните DLC-та, да не говорим, че възможността за експанжън вече витае из сайта им.
В този ред на мисли, остава да разкрият плановете си по време на E3 2011. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Аз съм се заел с първият "Вещер". Надявам се да е толкова сполучлив, колкото изглежда. Шарън, с удоволствие ще чуя впечатленията ти от него.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
От единицата? Най-доброто RPG, което съм играла, редом с вече споменатата Dragon Age:Origins. По-зарибителен геймплей от това, здраве му кажи... за удоволствието от едно не по-лошо продължение пък да не говорим. Споделяй отзиви нататък.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Както казах,за сега играта ми хареса.Предложи ми увлекателна история,каквато в повечето такива игри е размита(като изключа IWD 2,която ще остане най-доброто RPG излизало някога).Combat режима е странен и интересен,но камерата на моменти ме побърква.Има доста дълги диалози,които отегчават от време на време и все пак е компенсирана от увлекателните "задачки".Може би единствената ролева игра със секс сцени.Стига да знаеш как да си поискаш.
Разплитането на убийството ме държа на щрек доста дълго време и прикова вниманието ми върху играта.Все пак,добре щеше да бъде,ако имаше превизно средство(кон) с това обикаляне и досадни лоудинг скрийнове,но се надявам да са се поправили.И пак ще спомена камерата... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май точно тези неща в двойката са променени. Камерата в първата част имаше няколко режима, от които да избираш (кой точно те дразни?), така че никога не ми е било проблем. Интересното е, че в новата са оставили само един такъв, който по случайност е любимият ми.
![]() Load скрийновете са премахнати почти изцяло и би следвало да ги изключим като какъвто и да е негативен елемент. При диалозите вече е по-субективно, имайки предвид, че голяма част от играта задълбава в движещите политически аспекти, които поне за мен правят историята още по-увлекателна. Така че зависи. Обикалянето си остава едно от малкото предимства на Dragon Age пред Witcher-a (и двете могат да се похвалят със секс сцени, за да отговоря на другия въпрос), но особено графиката на The Witcher 2 никак не ми позволи да протестирам - тотално пиршество за очите е. Накратко, във втората част има по-малко странични куестове (тип "събери n-брой drowner мозъци") като набляга на основния сценарий, но разбира се без да ни лишава от някои интересни допълнителни екстри за сметка на генералната картина. Най-добре мини през двете игри, за да прецениш. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така мисля и да направя. Просто реших, че първо трябва да изиграя първата игра ,за да е още по-голямо увлечението ми към втората.
Дай съвет, до каква степен имам нужда от Sign-овете и до колко да се развивам на тях (не че нямам представа от ролеви игри, просто ми се струват излишни за борбата ми с гадините)? И какво е Sign Intensity? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Специално в единицата на normal няма особена полза от знаците, така че не инвестирай излишни таланти в тях - качвай си атрибутите и най-вече бойните техники. Колкото до sign intensity - това е нивото на поражения, които нанася даден знак, или силата/продължителността, с която те пази (примерно Quen).
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ясно. Аз я цъкам на нормално и засега не са ми трябвали кой знае колко. Благодаря за разяснението, относно т.нар. "интензивност".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Абе Baldur's Gate и там поредиците на Forgotten Realms и тва е, викам аз.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече споменах Icewind Dale 2. За мен това е най-добрата игра, правена някога. По всяко едно време мога да я играя. Врътвал съм я около 10-ина пъти и с удоволствие бих го направил пак. Baldur's Gate не я харесвам толкова, нямам идея защо, но не ми е така увлекателна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Някой да играе SoulOrder?
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
АРКАНУМ !!!
НАЙ - ВЕЛИКОТО ЕР ПЕ ГЕ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА... -------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Би ли се обосновал?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
Не. Лично мнение.
-------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, добре де. Поне кажи кое те привлече в нея? С какво се различава от предшествениците си?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Някой разцъквал ли е DnD (Dungeons & Dragons)?
Чисто психологически ми е много интересна идеята за това да се създаде екип и играчите да не се борят да се победят един друг, а да си съдействат. Естествено голяма част от геймърите заобикалят това "неудобство" на играта с т.нар. power play - "моят герой ще стане по-мощен от твоя". Аз в момента съм Dungeon Master на една група и съм впечатлен от възможностите, които предлага играта за креативност и изразяване. Като система от правила просто няма слаби страни или поне аз мисля така. Единственото, което не ми харесва в ДнД, е че точността на ударите ти се определя от силата (със ДнД енджин са правени Baldur's Gate и Neverwinter Nights, доколкото знам), а не от декстерити. Освен това тази игра е доста развиваща откъм социални умения. Като цяло е голям фън и я препоръчвам на всеки, който може да си намери групичка приятели, които да отделят няколко часа периодично, за да си направят такъв свят, какъвто им харесва и да му се изкефят максимално. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
днес е хубав ден
новия Дюк в арената ( кракнат ) и Dungeon Siege III въпреки, че DS-a нещо ми се струва дръвце и половина. Добре, че има лек стиймпънк момент с тая мацка с патлаците, че иначе ептен нямаше да я разцъкам :Д сега инсталираме Дюка |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Deus Ex 3 "beta" http://zamunda.net/details.php?id=265655&hit=1
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Плякам F.E.A.R. 3 и се сцепвам!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
На Heroes VI бетата излезе преди седмица, некой нема ли да направи крак, ръка, лево мъдо, да го еба!? (получаваш код само ако си я пред-поръчал)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
^АХХАХХАХА
Абе, играе ми се някое култово позабравено рпг с яка история, некой може ли да препоръча нещо ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 13-July 08 Потребител N: 2856 ![]() |
Planescape: Torment
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
играл съм я
наскоро пак я пробвах, но правеше некви проблеми с уиндоус 7 - крашваше и т.н. нещо като Готик 1/2 ми се играе, ама ще ми е за 10-ти път, ако ги почна пак ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Fallout 1/2 са култ на човешкия гений направо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=kIPrVB12CK4
Deus Ex: Human Revolution ми напълни душата. Колко съжалявам, че няма да имам честа да го пробвам T_T. Този трейлър е достоен за филм! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 02:13 AM |