![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ae, новият C&C не е лош. Верно, че демото малко залъгва за крайния продукт, ама... можеше и по-добре да се справят. И тия филмчета, профанска работа. Актьорите са тотални аматьори, без никаква емоция почти, все едно гледам неква 2D фигурка от тетрис.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Филмчетата са яки.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
А ти си секси с тая косичка.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Филмчетата са яки. Тия на Tiberian Sun бяха доста по-добри. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не съм изиграл НОД все още, но от видяното дотук съм склонен да се съглася. И все пак не са лоши.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
А за WCG - Вероятно създателите на C&C3 трябва да са горди, че играта им се нарежда до такива заглавия като Carom3D на тазгодишните Сайбър Геймс ![]() А туй WCG кво е? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
туй е съкращение от World Cyber Games - световен турнир за компютърни игри - к'вит' се сетиш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Световен турнир за игри (не само компютърни), провеждащ се от 2000/1-та година. Тази година ще участват 700 човека от 70 страни и наградният фонд ще е повече от половин милион долара. За мое съжаление, организатор е Вашингтон, САЩ и игрите, които са избрали са меко казано странни. Разбира се 'основните' дисциплини като Стар Крафт, Уоркрафт, Кънтър Страйк и ФИФА присъстват, но заедно с тях тази година ще се играят и Тони Хоук, Каром3Д, Команд енд Конкюър и кви ли не глупости.
Най-доброто българско представяне на ВЦГ досега беше 2002-а година, когато Здравко - SK.Insomnia спечели титлата по WarCraft III. Май оттогава не сме печелили златен медал и няма да спечелим скоро. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мухаха...
CNC3 UK Release Cup -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
До сега разцъквах мулти. Нещата изглеждат учудващо приятни с изключение на един огромен пропуск.
Петфайндинга е просто катастрофален. Искрено се надявам това да бъде оправено в някакъв пач. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Световен турнир за игри (не само компютърни), провеждащ се от 2000/1-та година. Тази година ще участват 700 човека от 70 страни и наградният фонд ще е повече от половин милион долара. За мое съжаление, организатор е Вашингтон, САЩ и игрите, които са избрали са меко казано странни. Разбира се 'основните' дисциплини като Стар Крафт, Уоркрафт, Кънтър Страйк и ФИФА присъстват, но заедно с тях тази година ще се играят и Тони Хоук, Каром3Д, Команд енд Конкюър и кви ли не глупости. Най-доброто българско представяне на ВЦГ досега беше 2002-а година, когато Здравко - SK.Insomnia спечели титлата по WarCraft III. Май оттогава не сме печелили златен медал и няма да спечелим скоро. Мерси за пълното инфо! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Имам проблем с пускането на Cossacks: Europeen Wars с новия Win. Някой пробвал ли е да я играе под ХР? Инсталирах я, сложих краче, но при пускане ми изписва, че с .ехе файла има проблем и трябва да се спре. Мисля, че може проблема да е от системата, защото преди под 98 си вървеше добре. Също така на стартиращия файл в Properties има едно допълнително меню за съвместимост, където пише, че ако сега играта не върви, а преди под по-стара операц. система е тръгвала без проблем, мога да избера от списъка с каква система съм била преди. Е, аз си избрах 98, но нямаше промяна. Надявам се да намеря отговор на проблема. Има вариант да не се занимавам с Europeen Wars и да сложа напълно обновените Napoleonic Wars или пък Back to War, но аз исках тази по-стара версия като по-позната.
Друг проблем, който даже ми е по-наболял: Building Mode в Sims 2 не ми е активен. (Предполагам, че тук повече хора могат да се отзоват.) Всичките неща могат да се избират и разглеждат, но са неизползваеми. Ползвах хитринката да добавя различните видове плочки, стени и треви в колекции, които вече са активни от mode-а за обзавеждане, но пък не мога по никакъв начин да правя стени, покриви, камини, стълби и т.н. ![]() Помощ!!! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нещо зациклих на Disciples 2, не я бях играл досега, въпреки че са ми я препоръчвали 1000 души. Супер игрица
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Доста неща вървяха чудесно на 98, а на по-късните бози - не...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ Прекрасна игрица!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-доброто българско представяне на ВЦГ досега беше 2002-а година, когато Здравко - SK.Insomnia спечели титлата по WarCraft III. Май оттогава не сме печелили златен медал и няма да спечелим скоро. dam, X-ut e pichaga, bratovchedi sme:), ama ne sum go vizhdal ot super mnogo vreme neshto. to all, stalker e dosta iaka, btw. Sea mi ostana vreme da se zaigraia malko poveche. Izglezhda tova e fallout ot fps prespektiva, evalata. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
офф:
Момче, спри да пишеш на шибана латиница. он: Купих си оригинален CC3 (както се видя на последната среща). Сървърите им хич не са лоши и стават интересни игри. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
![]() Оправих работите със Sims 2. Вече мога да строя!!!! ![]() С Cossacks нещата обаче не могат да се оправят. Жалко, играеше ми се много. Трябва да си търся друга стратегия сега. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^ Ето ти тогава един полезен сайт
![]() http://www.modthesims2.com/ Можеш да си дърпаш много допълнителни неща... ако не го знаеш де ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Quake 4!На ТиимДетмач ме трепят, обаче на обикновен детмач бия наред целия клас
![]() Иначе новия C&C ме кефи но не съм много добър,защото има твърде много единици а аз не съм свикнал така щото винаги каквото и да измисля секи път се получава, че противника измисля начин да ми докара такива единици,че да ме контрира и преди да се усетя ме е преабал ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Трудно си е като имаш повече от един човек и 5 оръжия -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А пък аз си имам Need For Speed 3 - Hot Pursuit!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тройката си е пълна класика и години наред остана абсолютно ненадмината в графично отношение.
От тогава НФС общо взето само затъпява. Така че изборът си е правилен. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Medieval:Total War !!!! Велика игра както и всяка отделна част включваща името "total war"
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тройката си е пълна класика и години наред остана абсолютно ненадмината в графично отношение. От тогава НФС общо взето само затъпява. Шестицата (Hot Pursuit 2) не е падение, тъкмо напротив. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Да-и на мен шестицата ми е от любимите, но тройката някак остана като голям сантимент. Само като се сетя за Rocky MOuntain или пък за Atlanta!!!
Веднага бих изциклил няколко обиколки с някого ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То ако става въпрос за сантимент, единицата е ненадмината...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Аз успях само до II-ката да се докосна. Трябва да потърся най-първата, ама ще видя кога ще бъде това.
![]() Тук е моментът да благодаря на FallenAngel за сайта, който ми показа! Изтеглих такива невероятни неща за малките ми големи хора, че чак не мога да смогна да използвам всичките!! Благодаря! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
С кеф си минах вчера God Of War 2
![]() Ебем ти и играта. Не очаквах да е по-добра от единицата. ![]() Всъщност може би най-доброто което въобще съм играл. -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Call of Duty!!
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 02:41 AM |