![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Тая Call Of Duty и Medal Of Honor пък колко надценени игри са не е истина...дееба играйте малко истински FPS-та бе
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^А я се замисли колко игри са направени по истински случаи(или поне да са реални), и колко игри са някакви странни, с измислени оръжиица(rail gun,BFG,dark matter gun
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Нещо в последно време ме пали CS-ът ...Онлайн де яко джангър става
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^cs.man1a.com
Доста често цъкам бтв CS Source >>> Oт 2-3 дена си сложих отново NWN, да си припомня старите времена. Засега 12/15 Fighter/Weapon Master ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Кое пък е реално в COD? Реално е след един куршум да даваш фира.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Ако се разровя назад в темата, сигурно ще намеря нещо подобно на това, което търся, но по-добре вас да попитам сега: можете ли да ми препоръчате хубав сайт, откъдето да дърпам крачета за игри? Защото масово в дата и бол не намирам нищо. Благодаря!
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
За подобен сайт не се сещам, но ти препоръчвам да не ровиш прекалено надълбоко в Google, с ключова дума: crack.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^О, не! Аз в Google за подобни неща не търся. Просто е безсмислено.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря за сайта!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Тая Call Of Duty и Medal Of Honor пък колко надценени игри са не е истина...дееба играйте малко истински FPS-та бе Добре се обади, баш от коневръза. Това, че не си почитател на дадена игра, не значи, че е надценена. Инак, истина е че игри като CoD хем се стремят към реалистичност, хем не я постигат, но това далеч не означава, че не са добри. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Играйте Unreal. Игрите с тази марка определено не са реалистични.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Играл съм с кефи и COD и Медал-а. Добри игри ,но прекалено оверхайпнати. Иначе нищо против втората световна война - любими игри ми бяха Battlefield 1-цата , Return To Castle Wolfenstein и т.н.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Вечната борба: Fighter vs. Wizard
![]() ![]() ...малко преди финала. "Дракончето" на една черта живот ![]() Обърнете внимание на левела и на точките ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Кое пък е реално в COD? Реално е след един куршум да даваш фира. Абе човек, в другите ФПС-а е същото, никъде не се умира от един куршум не си ли обърнал внимание. Само дето в другите такива (като изключим CS, Far Cry) оръжията и противиниците и те не са истински. Serious Sam, Quake и Doom, Star Wars там Battlefront-овете, изобщо много неща. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Примерно Black също е с реални оръжия ,но това не я прави някаква мега-добра игра. Тия критерий не знам как ги вадите.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм сазал, че е мега игра.Не съм единствения, който я определя като толкова добра.Не говоря за запалени форумджии, а за известни създатели на игри.Както и да е, който квото си харесва, но на мен най-;юбима от всички игри ми е Call of Duty
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Дано, дано. Крайно време си е за продължение.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
WTFLOL indeed o.O
В З Е М И С И -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Във вторник започнах, а днес довърших Planescape: Torment. Помня, че едно време (всъщност преди около 7-8 години, когато излезе) се бях пробвал да я играя, но не ми стигнаха нервите. Е, мога само да благодаря от сърце на Mort, задето ме накара да я пусна отново. Това е най-великото RPG, което ми е попадало - ни повече, ни по-малко. Няма Fallout, няма Baldur's Gate, няма Icewind Dale, няма Neverwinter Nights... Това е RPG-то. За геймплей е излишно да говоря - играта е на Black Isle. А историята е феноменална. Аз толкова към героите от Legacy of Kain не съм се привързвал, колкото към Безименния. Не на последно място е и страхотният саундтрак. Въобще, класика. Ако ви харесват ролеви игри с малко повече мислене, Planescape: Torment е задължително заглавие. Нищо, че е стара.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
тука само аз ли цъкам lineage?!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Във вторник започнах, а днес довърших Planescape: Torment. Пробвай Septerra Core, sci-fi rpg с манга елементи, нищо велико, но си е якичко, понеже скоро го поиграх пак. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Попадна ми онзи ден една Нокия с COD3 на нея. Бях потресен. Каква графика, каква динамика!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
тука само аз ли цъкам lineage?! ![]() ![]() И аз доста време се зарибявах! Но станах правоверен уви-WoW e истината ![]() Идвай тук ако искаш: click! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Някой тук да играе Guild wars?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога да подкарам Serious Sam под ХР!
![]() И моля за спешна помощ. Става въпрос за First и Second Encounter. Не мога и не мога! Какъвто и крак да използвам, не иска да тръгне. Помооооооощ!!!! Също и кажето дали под Vista тръгват някакви игри. Благодарско предварително. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Vista не бих ти го препоръчал, ни за игри, ни за нещо друго. Поне до момента, в който не започнат да излизат DX10 заглавията.
На Serious Sam какви грешки дава? -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
^^^^WoW не ме кефи особено...обаче и lineage спрях да цъкам отдавна...то един път ми трябва да вляза и пак шсе зарибя ..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Vista не е при мен, а на компютъра на моя приятелка - нов, купен с тази операционна система. Опитах се да инсталирам Симс там, но се оказа, че версията на deamon tools, която имам, е твърде стара за виста. То това... винаги може да се сложи едно ХР.
![]() Обаче за Serious наистина не знам!!! Грешката, която изписва, е като при без крак - да сложа правилното CD и да опитам пак. Но съм сигурна, че не е от крака, защото опитах поне 10 различни и с нито един не се оправи. А преди съм сигурна, че First Encounter съм я подкарвала и без крак. А за Second-a крак си имам, КОЙТО ПРЕДИ РАБОТЕШЕ НА 100%, но сега не ми върши работа. Почти съм сигурна, че е заради Windows-a. Той е малко поорязан откъм екстри и подобни, което по принцип не би трябвало да е проблем, но знам ли... -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 06:15 PM |