![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^E извинявай
![]() Казвайте когато играете уаркрафта. -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Току-що започнах Shade: Wrath of Angels, но явно разхлабената ми психика не успя да понесе натоварването и минах само тренировъчното ниво и изгледах филмчето, въвеждащо в историята. Иначе изглежда много добре: 2004 г., с добра графика и звук; контролът е малко дървен, защото в един момент се предполага да натискаш 76745 клавиша едновременно, но се свиква. Моля, някой, ако я е цъкал, да драсне 2 реда, за да зная струва ли си да я продължа, или ще е едно огромно и неспирно пуцане без развитие?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
по скоро второто. аз поне не успях да я изтрая дълго, посредствена игра си беше тва.
ако искаш готина по стара игра земи пробвай Arx Fatalis ако не си ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Аз тази сутрин играх... Дразни ме, че не мога да си сейввам точно на мястото, където съм стигнала, защото 2 пъти тупнах много здраво и трябваше да почна нивото отначало.
Arx Fatalis не ми е позната, но ще си я потърся. Благодаря! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Абе хора ..кажете някоя забавна логическа игричка от сорта на The Incredible machine. Iли имаше едно време една с героите от Looney Tunes ,маи се казваше Sheep Dog and Wolf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Rayman Raving Rabbids
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Вчера си направих Мидтаун Маднес 2 съвсем друга игра: колите не летят до небето като ги блъснеш,започнаха да се движат що годе логично, колата се чупи бързо и най-вече около 30 нови коли.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Syberia, Syberia 2, BLack mirror...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Играя Most Wanted.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Доигравам Stalker и Call Of Cthulhu
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Направо са вбесих!
![]() ![]() ![]() ![]() Ся ми е едно сецано, щото даже сейвчи не направих, за да си го плескам по-редовно ![]() ![]() ![]() а и БДВ - като му избих армията даже не можах да вдигна ниво ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Ъм..аз превърях Black mirror,Call of Duty,Call of Duty Offensive,до едно място стигнах на Age of Mythology и Still life,но се отказах.Преди играх и Кънтър и Халф,но вече няма с кого.
Пфф и аз бих искала да играя игри от сорта на WoW,Quake,Diablo или там каквито има,но хал-хабер си нямам как се играят.8\ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Я някой заклет думаджия да ми каже какъв е кода на едно от нивата, където трябва да се активира еърнезнам-си-какво...че яко съм го зациклил там!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Ех, блазе им на богопомазаните, които имат възможност да играят Heroes 5.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Пфф и аз бих искала да играя игри от сорта на WoW,Quake,Diablo или там каквито има,но хал-хабер си нямам как се играят.8\ Е...с УоУ не се занимавай, ще ти изпие живота. Куейк не е трудна, просто играеш и се посвиква, тренинг трябва там. Диаблото е по-пипкаво ако играеш с други хора, щото са лисици, иначе за седмица ще се научиш прекрасно да играеш ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
За феновете на DotA: http://www.youtube.com/watch?v=A9Shor9Bq_g
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
В Арената има работещ крак за Bioshock
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
YES!
Сега само трябва да намеря процесор, видео и рам. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ех, блазе им на богопомазаните, които имат възможност да играят Heroes 5. ![]() Не унивай, пълен боклук е, нищо не си изпуснал. Heroes 3>all -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аз пък съм мастър на Dinner Dash...мнооооооого зарибяваща игра
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
За феновете на DotA: http://www.youtube.com/watch?v=A9Shor9Bq_g Знаем го басхънтърааа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Игри почти не играя (даже хич), ама преди доооста време бях непобедима на Chicken Invaders
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
последните 2-3 дни яко разцъквам Medieval 2 Total War
![]() бях доста предубеден че ще е тъпо ама така се зарибих че ... ![]() супер готино е направено как си развиваш икономиката и битките са много яко реализирани гледаш някакви мелета от по 2 хил единици на екрана по доста реалистично направени бойни полета... голям проблем е обаче че AI-то на противниците е много кухо ... че то ако не ме превъзхождат повече от двойно в бройки няма как да загуби човек! какво е нормална и логична тактика на един човек - построяваш си добра формация яко стрелци оградени отпред и отстрани с копиеносци да спират чуждата кавалерия и зад тях тежка пехота в случай че не дойде кавалерия. а твоята кавалерия я държиш далеч настрани и заобикаляш атакуващата сила по фланговете и нападаш изотзадзе я катапулти, я стрелци ... а кво прави компютъра - юруш на маслините всичко в боя пък квото стане. Е бива ли такова калпаво AI? друг проблем е дипломацията в световната карта .... еми че аз обсаждам столицата на шотландия и ми пристига някъв техен дипломат и ми вика пич склонни сме да обявим примирие ама ще ни платиш еди колко си. Аз съм на път да ги размажа а те ще ми искат пари даже ... а досадния смотан Папа постоянно ми се бърка в работите да не съм проливал кръвта на християните иначе щял да ме ... даже незнам какво ама звучи зловещо ... да ме екскомуникира мм? не му стига че завладях йерусалим в кръстоносния поход ами и пак недоволен дебила ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Битките в Rome Total War са ненадминати
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Венци, абсолютно същите три бота на Nightmare, които вчера ни отнесоха на Arena Gate, днес ги наплясках сам. Клик. Изводът е, че си саботьор!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз съм на път да ги размажа а те ще ми искат пари даже ... а досадния смотан Папа постоянно ми се бърка в работите да не съм проливал кръвта на християните иначе щял да ме ... даже незнам какво ама звучи зловещо ... да ме екскомуникира мм? не му стига че завладях йерусалим в кръстоносния поход ами и пак недоволен дебила ![]() ![]() ![]() ![]() Отлъчи е българската дума ![]() Наистина изкуствения интелект в тази игра е на ниво достойно да развали целия кеф. Аз мога да се похваля, че съм прекарал огромно количество време с първата част, но във втората не видях нищо особено ново и различно и за това съм играл 2-3 часа. Може би ти препоръчвам Knights Of Honor. Има някои прилики с Медивала, а и в някои отношения е класи напред. За съжаление в други, далеч не е, но мен ме забавляваха еднакво много. А и наш съфорумец е част от екипа, който я направи ![]() Жалкото нещо обаче е че и досега няма някоя подобна стратегическа (дали походова или реалновремева няма значение) игра, която да може да се нарече перфектна. А и нито една няма качествен мултиплеър, което е чисто престъпление, при все че това със сигурност би бил неповторим кеф. Жалка работа. За това вече не играя игри ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Малко Bioshock
![]() ![]() ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
не разбрах какво всички скочихте на биошока
уотевър аз по принцип не играя много игри на компа, щото просто много малко ми харесват особено след като изиграх Legacy of Kain поредицата почти нищо не ми е интересно ![]() просто за мен ТОВА са игрите ; Blood Omen някакси повече ми допада от рийвъра, което не му пречи също да бъде брутален стана ми малко тъпо, че дифайънс щяла да е последната игра от поредицата ама кво да се прави ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Скоро предстои излизането на едно от най-очакваните RPG-та тази година - The Witcher. Това е официалният сайт - http://www.thewitcher.com/, който вече не е само информативен. Има пълно интро и множество подробности за играта. Освен това интересни новини са, че Nightwish ще са отговорни за музиката в играта, а пък Vader са направили официален клип към нея, може да го гледате тук: http://www.youtube.com/watch?v=dFTV2ic9qI4
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th May 2025 - 07:22 PM |