![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Според майка ми не съм грозен... но момичетата имат друго мнение
![]() На снимката не съм аз, а един приятел и е обратотвана с много фотошоп ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Не вярвам.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
blood
![]() Едно цвете е красиво,когато е младо.Остарее ли,губи блясъка си.Следователно съответствие м/у външна и вътрешна красота няма.Трябва да се търси хармонията м/у двете. Проблемите със семейството са голяма тежест.Знам от опит,защото баща ми,например,винаги изисква много от мен.Едва ли не непостижимото.И аз го правя,та макар и със закъснение.Нали казват,че никога не е късно. За майка ти,винаги ще си онова сладко малко бебенце,което тя е родила и което й е дарявало искрена радост само с една усмивка. Ти казваш "момичетата".Защо не си намереиш истинска жена,която да те харесва такъв,какъвто си?Ако цял живот се опитваш да се харесаш на "момичетата",то тогава ти самият си загубен в някакво измерение без наличност на щастие. Горе главата! ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Какво ли ще правя без теб
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХАхахаха току що на едно лс те нарекох 'философка' хахахахахХАХАХА
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бе права си, амааааа писна ми вече да изискват
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
която да те харесва такъв,какъвто си? А нали знаеш че такъв филм [почти] няма? Всеки се прави на някакъв. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз съм и врачка и медиум (имам буквата М на двете си длани) ии ръцете ми са вълшебни
![]() ![]() Sile к`во те мъчи ? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти си филм
![]() пп. това беше към Скат |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Вие двете, новите.. не се обиждайте, но... като кокошки сте
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
нее...аз съм песен
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
която да те харесва такъв,какъвто си? А нали знаеш че такъв филм [почти] няма? Всеки се прави на някакъв. Щото ти знаеш? ^^Нема да ми ги обиждаш, ей! Много са си готини! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
мда...ако искаш,мога да ти кудкудякам
![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смятай и аз това ще правя. Твойта къв цвят е :Д:Д:Д.... ама сериозно тука не е темата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Щото ти знаеш? Да, притежавам способности за наблюдение и рационализация не по-лоши от твоите и мога да стигна до едно такова заключение. Що? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото говориш абсолютни глупости, що..
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти очевидно си източникът на цялата световна мъдрост.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледай сега, ти си тоя дето казва 'тва е тва, щото аз го казвам'. Друг е въпроса, че дрънкаш дребнави глупости, ай?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ай, лека нощ :ДД
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много рано бе, стой още ;д Тъкмо поредния философ ше ми обяснява колко съм прост, начесвайки си егото ;р
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам работа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Окей, пускам те, но утре да си тук.!
Лека ;> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@blood: Не. Твърдението го направи момичето, казвайки че всеки човек трябва да бъде себе си и да се стреми да си намери някого, който да го уважава за това, което е.
Което е невярно, защото: 1) отрича социалните норми и фактът че хората не живеят сами в гората, та да "бъдат себе си" и 2) представя някакъв идеализиран образ на съвършената половинка, която ще те чака някъде там. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И тук идва твоята дребнавост, тя имаше съвсем друго в предвид, но си твърде възвишена уикипедия личност, която няма оборване.
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти си не-възвисена импулс.бг личност. Можем да се обиждаме и измисляме имена така до утре. Виждаш ли някакъв смисъл? Аз не. Тя имаше предвид точно това, а ти все още не си казал къде греша.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Абе за тва за да бъдеш себе си и аз не знам как става....не случайно хората казват "Пред него/нея мога да бъда себе си" или неква е такиа, шот до тогава си се прайл на некав...
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Казвам, че си дребнав. Говориш глупости. Човек никога не е себе си, винаги е с маска (а.к.а. социалните норми). Идеята й е, че не е нужно да слагаш втора маска отгоре за въпросната любов, а ти издребняваш и бързаш да се направиш на умен.
Всъщност мнението й е много готино и мило и на теб би ти било по-полезно от колкото на мене, ай? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:25 PM |