![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Ами мускулите могат също така да служат и да защитиш любим човек. Е те мускулите сами по себе си нищо не могат да защитят, смятам. Не е от значение колко си голям и т.н. За мен е важно да има човек сила и издръжливост, а това как изглежда външно е бошлаф. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Абе винаги си е по-добре мъжът да има къде да го хванеш, вместо да е като някаква вейка...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Еммм идеята не е ли да се хващат мъжете за "дръжките", не за коремчетата
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Абе винаги си е по-добре мъжът да има къде да го хванеш, вместо да е като някаква вейка... ![]() То винаги има къде да го хванеш... -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^Имало и изключения от това правило.
Даже съм останала с впечатлението, че физическата сила и развитата мускулатура от една страна и тази готовност са обратнопропорционални. Неприятно, но (май де) е факт. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Мускулната маса в повечето случаи не е предпоставка за сила. Ето вижте културистите, помпат се със стероиди и какви ли не глупости, но ударът на един културист няма да боли толкова колкото ударът на един не толкова напомпан боксьор, например. Важен фактор е и колко всъщност човек е луд.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Цитат Мускулната маса в повечето случаи не е предпоставка за сила. ?!?!?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^
Не отсяваш правилно, хвани това Цитат ударът на един културист няма да боли толкова колкото ударът на един не толкова напомпан боксьор, например. Важен фактор е и колко всъщност човек е луд. Сега вече може си теглиш ножа ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 9-September 09 Град: София Потребител N: 3557 ![]() |
Друг е въпросът,че има хора,които тежат 50-60 килограма и могат да свалят на земята и напомпания културист, и боксиора с дясната си ръка,докато пикаят с лявата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Дааааааааааа, и един мармот...
П.С. Минджа Скруул -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Право, право... идиотите се увеличават.
-------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@Anomandur: Да, наистина е така. Вземете един световен шампион по канадска борба в тази категория. Дали пък не е по-силен от някой напомпан Менделеев?
![]() Иначе отговоря ми към заглавието: Иииии сега какво??? Трябва да се чуствам по добре, че някой си е казал, че момичетата харесват мъже с космати кореми? Ха-ха-ха, каква шега!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Очевидно не си прочел нито едно от мненията в темата.
дъъъъ L |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, хора, вие сте луди, бе, направо изтрещяхте в тая тема вече!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Щото аз я пуснах
![]() ![]() ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
А дори не се вписваш в "женските предпочитания", които си изброил.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
но се вписва в моите. <3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Не знам защо се шири мнението, че културистите не били силни, защото ползвали химии. И то основно разни кльощави младежи ги развиват тези теории. Тия мускули не стават само с добавки, я отидете в някой фитнес, където има доста про бодибилдъри да видите, че вдигат доста повече от вас. А хапченцата са за подпомагане на растежа на мускулна маса и тн. Говоря не от опит, а защото познавам няколко доста зарибени по бодибилдинг, макар и непрофесионалисти. Един боксьор наистина би могъл да повали един културист, но не заради по-голяма сила, а защото е по-подвижен, пъргав, издръжлив - умения, придобити със спорта му, които културизмът не изисква.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Културистите са импотенти.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Мога да ти гарантирам, че не са ;]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Камерата лъже!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Мисля, че тази статия има нужда от сериозен анализ...
![]() Цитат Мъжете с бирени коремчета, космати гърди и рошави коси могат да си отдъхнат. Данните от ново проучване показват, че жените предпочитат именно тях, а не т.нар. метросексуални представители на силния пол. Стоп! Първо - да не би на света да има само тези 2 типа мъже бе? Все едно да твърдим, че жените са само блондинки и брюнетки. Нали има червенокоски, кестенявки и т.н.? Същото и при мъжете Цитат Според анкетата, направена по поръчка на производителите на сладоледите "Lion Bar", 80 процента от дамите вече не намират за привлекателни слабите и стройни мъже с женствен вид. Е, аз също. Както и дебел космат мъж, миришещ на бира. Ко прайм ся? Цитат Оказва се, че представителките на нежния пол попадат по-лесно в плен на истински мъже от типа на Даниъл Крейг, познат с ролята на Джеймс Бонд. О, да, просто сме луди по неговия бирен корем и мощна вълна... Цитат Дамите освен това не се притесняват от увисналите мъжки гърди, нито от неприятната миризма, която понякога се носи от телата на половинките им. Това е все едно да напиша: "Господата не се впечатляват нито от обраслите крака на половинките си, нито от стриите и целулита им". Иска ли ни се да е вярно,аааа? Ама вярно ли е - не ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Като каза, някъде четох една мъжка писаница в женски сайт, че отговорно заявявал след проведено допитване сред приятелите си, че 'целулитът не ни отвращава'.
![]() Плюс това има разлика между 'притеснявам се' (използвано в статията за жените) и 'впечатлявам се' (което ти си използвала). Опитваш се да манипулраш общественото мнение? ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Опитвам се да...какво?!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Кой е излъгал, че това предпочитаме?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
К'во значи "Ние" бе, мацка? Не разбирам какви са тия статистики "Жените харесват това и онова,но не харесват .." глупости, всеки си има индивидуални предпочитания.
-------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
и аз не харесвам кльощави мъже.Трябва да е силен и едър,но не чак огромен.За косата...ами не на всеки му отива.При някои е секси,при други не.
НЕ харесвам суетни мъже,които нямат граници.Не бива мъжът да е по-суетен от мен! ![]() Имам една приятелка,която си пада само по руси момчета,със сини очи.Мен не ме привличат.Умирам си за представител на мъжкия пол,с много тъмна коса ии много тъмни очи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
И аз не харесвам кльощави де. Средни, но да са тренирани. нито пък трансексуални :о)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е ама никой не споменава грозни мъже мама му деба, ше си стоим на сухо цял живот
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
blood че ти грозен ли си??
![]() ![]() А и красотата е мн субективна.За едни цветето е красиво,за други- грозно. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 12:02 AM |