|  Спомени от бъдещето, Мечтите не са ли спомени от бъдещето наше настояще? | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Спомени от бъдещето, Мечтите не са ли спомени от бъдещето наше настояще? | 
|  Aug 23 2009, 10:13 PM 
				 Коментар

| |
| Метъл      Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800  | 
				По никакъв начин не можеш да ме убедиш, че някой знае за какво става въпрос в тази тема. Даже и двамата титани на философската мисъл, телия и никой, не знаят за какво говори другия, обаче ги е срам да си признаят и продължават да ръсят простотии в опит да хванат нишката.  А останалите просто си ръсим простотии.   -------------------- Live forever or die in the attempt | 
|  | |
|  Aug 23 2009, 10:16 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491  |  sancta simplicita est   -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела...  | 
|  | |
|  Aug 23 2009, 10:21 PM 
				 Коментар

| |
|  Хър-мър      Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798  | 
				Въпрос - Защо не е добре да ядем плодове от някои сортове на дървото на познанието? Отговор - Виж отговорите по тази тема. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;) | 
|  | |
|  Aug 23 2009, 10:42 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949  | 
				sgoh,колкото и да чудно, досещам се на къде бие nikoi. Но, съвсем не се имам за титан, камо ли за философ. Благодаря обаче за тънко поднесената ирония.  Tokio Hotel, ах ти, Титане Токийски!   -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното. | 
|  | |
|  Aug 24 2009, 10:27 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515  | 
				Telia, ако си забелязала, съм обградил Аза, който съм глобализирал, в КАВИЧКИ, или иначе казано той (глобалния "Аз") няма почти нищо общо с философския Аз, камо ли с битовото му значение - изказа: Аз съм...

| 
|  | |
|  Aug 24 2009, 11:07 AM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439  | 
				...тъп.

-------------------- Уста в уста и прах при прахта... | 
|  | |
|  Aug 24 2009, 11:26 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903  | 
				^ Е, грубо. Малко, като офтопик да те питам ти случайно да си учил/учиш в 164 ГПИЕ ? Почти 120% съм сигурен, че съм те виждал.

-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub, three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!"  | 
|  | |
|  Aug 24 2009, 11:51 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439  | 
				5 години бях в 1-ва Испанска, да. Вече съм (уж) студентяга.   А ти си - сещам се кой.   -------------------- Уста в уста и прах при прахта... | 
|  | |
|  Apr 20 2010, 01:35 AM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				ЪП НА ТЕМАТА все още ще живее! -------------------- | 
|  | |
|  Apr 22 2010, 09:11 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821  | 
				Искам тройка с nikoi и Preacher!

--------------------  | 
|  | |
|  Apr 24 2010, 09:31 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515  | 
				Спрямо темата бих казал, че в тази вселена, в този ми образ и съществувание, гореспоменатото искане не би било удовлетворено; а който вярва в другите светове и има надежди и мечти да се осъществи в тях, кой знае, може би, ако има някакво подобие на мен там, с различна от моята визия за съществуването, то това същество би могло да се навие на такъв вид занимания...

| 
|  | |
|  Apr 25 2010, 02:29 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949  | 
				Повярвай, nikoi, там съвсем па няма да ти се иска. Фрик па намерил кво да иска.

-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното. | 
|  | |
|  Apr 25 2010, 06:50 PM 
				 Коментар

| |
				Много вероятно, но аз го казах повече в сверата на иронията, че за сериозно мнение в сучая няма място.

| 
|  | |
|  Apr 25 2010, 07:51 PM 
				 Коментар

| |
|  gavrīēl      Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624  | 
				Много странна тема    .. Как изобщо е възможно нещо,което не се е случило да бъде спомен? Споменът е нещо отминало,нещо в МИНАЛОТО ,не в бъдещето. Не може да си спомняш нещо,което не се е състояло,а тва,че съхраняваме мечтите в съзнанието си е естествено-нали са мечти.Те са несбъднатите ни копнежи,нормално е да бъдат в ума ни,но не и в паметта,не и по начина,по който спомените са там.Спомените са се състояли,те са истински случки , "материални "са,а мечтите - не са. Не и за момента,де.  Хубаво е,когато превърнеш и мечтите си в спомени.. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 25th October 2025 - 10:10 AM |