![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Вие не сте в ред пак да ги разисквате тея глупости. +1 И комплексите и мнението на хората нямат НИЩО ОБЩО!!! Като нямат нищо общо,защо занимаваш хората? Всъщност даже не си забавен, жалък не бих те нарекла. Отчаяно ми звучиш. Замисли се, надеждата ти за разбиране в 20 реда във форум ли се намира? А, извинявай, ти нищо общо с "нас" не искаше. Нали си различен, интелигентен, естет, амбициозен, дълбокомислен... На ние едно не отговаряш. п.с.: И "Дон'т клик хиър" е един от най-старите начини да накараш някой да кликне някъде, всички го знаем. Като ще водиш борба, измисли и адекватно име. Тц, "революция" е заето,а и не отива на нещата. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Последните постове у тая тема обаче стават все по-яки. Някаква сбирка на злобичките ли има, кво ли. :Р
Само така! Нахранете го тоя мизерник, че току виж развратил младежта! -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
А, Сепултуратр, ти всъщност какво очакваш от своята тема? Освен, очевидното, че си искал размишленията ти да бъдат чути? И освен това, с какво се занимаваш, че показваш такова високо самочувствие? ![]() Основно да си оплача мъката, да.Какво друго може да очаква човек, от тема във форум. За самочувствието ...мога да го показвам на теб, специално, защото съм те виждал на живо, както казваш ти, и мога да гарантирам, че ти също се вписваш перфектно в темата(въпреки, че даже не съм приказвал с теб ![]() Извинявам се на хората, които не познавам, и съм подходил снизходително, или съм демонстрирал високо самочувствие. ако седна да ти показвам какви фенове на чалгата има, "комплексираните метъл фенове", за които говориш ще изглеждат като топ модели пред тях. Виждала съм не по-малко "ячки, дебели и противни" чалгарки с плътно прилепнали розови блузи, петна под мишниците, изрусени коси и тресящи се паласки и бутове. Да не говорим за анорексичните педалчета (съжалявам, ако има някой с такава сексуална ориентация тук) с перчемчета, гейски чанти, говорни дефекти и пр. Защо си мислиш, че комплексари има само в метъла?! Всяка музика е харесвана и от пичове, курви, дебелаци, комплексари, анорексици, тъпаци, умници, етц. Еба ти определнията мяташ, заклевам се! Виж при метъла нещата стоят по-различно.Тази музика, която ми е толкова на сърце, се използва умело за избиване на комплекси, и какво ли още не, но това също не беше шибания смисъл на темата, така че не се затормозявай допълнително. Чувстваш ли се по добре сега, като ми написа 20 реда пост, в който просто преразказваш по горните + малко празни приказки(информацията за които ти идва от развинтеното ти въображение). Бравоо, затапи ме, можеш да спиш спокойно вече, и да се мислиш за най-интелигентната, печена и велика мацка(без намек за външноста, мога само да предполагам). Нали за това живееш, за да радваш хроничните чикиджии по форумите ... Та, значи. Разбрахме, че си мъж под чехъл и че гаджето ти не може да те възприеме като почитател на 'тая' музика. Но, извини, може ли да не обиждаш целия форум в опитите си да се представиш пред обществото за нормален? ![]() ![]() Донт уори , дъм чикс ар кайнд ъф чарминг ... Лелее още не ми го побира акъла, ти просто не ме познаваш! Като нямат нищо общо,защо занимаваш хората? Всъщност даже не си забавен, жалък не бих те нарекла. Отчаяно ми звучиш. Замисли се, надеждата ти за разбиране в 20 реда във форум ли се намира? А, извинявай, ти нищо общо с "нас" не искаше. Нали си различен, интелигентен, естет, амбициозен, дълбокомислен... На ние едно не отговаряш. Ами за какво ви е пикливия форум освен да се занимавате бе?! Надежда за разбиране изобщо не съм имал, бях доста отрязан когато писах темата, но нещата си ги мисля така и на трезво.Просто на трезво никога не бих тръгнал да се замислям или да най-малкото да пиша теми по форуми. Кога казах че съм "Нали си различен, интелигентен, естет, амбициозен, дълбокомислен" ? Кой знае колко интелигентен не съм, различен съм до толкова до колкото всеки човек е, амбициозен не чак, и... дълбокомислен ?! ![]() Нищо с хора ,които пишат по цял ден из чикиджийски форуми, правят се на мъже зад компа, и най-лошото-чувството им за хумор само те си го разбират, и т.н. не искам, за отделните личности немога да кажа. Определението "чалга певица" явно не беше съвсем точно в пристрастните ви и комплексирани очи ![]() ... И не на последно място, съм човек на който, детството е минало по концерти, пиене, наркотици, много пияни мятълки и много метъл, най важното ... Бягъл съм от нас десетки пъти, полиции, стрийтфайт и какво ли не, ама ако почна тая тема ... Както и да е! В правото съм си ,да негодувам от нещата, които вече 20 пъти изредих.Като такъв се явявам! И бтв не се паля, само така изглежда като пиша. Даже не го правя на въпрос, ама нз що се зачекнах ![]() Хайде със здраве! Отивам да се накова след малко, пък вие си напрвете по 1 сойка, женските първи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Значи да разбирам от последните редове на твоя пост, че за да си истински метъл, трябва да си минал през наркотиците, пиянствата, да си се бил или бягал от полицаи и да си се кефил на пияни метълки...
Поглеждам назад в миналото си и: О, ужасТТТТТТ - осъзнавам, че никакъв метъл не съм бил!! -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Mи значи някоя доза в повече или някоя челна тупалка яко ти е изчанчила мозъка, приятел.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Виж при метъла нещата стоят по-различно.Тази музика, която ми е толкова на сърце, се използва умело за избиване на комплекси, и какво ли още не, но това също не беше шибания смисъл на темата, така че не се затормозявай допълнително. ...бях доста отрязан когато писах темата, но нещата си ги мисля така и на трезво... ... съм човек на който, детството е минало по концерти, пиене, наркотици, много пияни мятълки и много метъл, най важното ... Бягъл съм от нас десетки пъти, полиции, стрийтфайт и какво ли не, ама ако почна тая тема ... За какво говорим всъщност? Моят акъл не побира темата ти, претенциите ти и въобще не разбирам вече какво искаш да кажеш. При метъла не е 'друго' и се надявам да не живееш със заблуждението, че си нещо висше. За опита ти с наркотиците и прочее чух и от други хора, ама щом си решил да се застраховаш с още едно оправдание, добре. Не забелязвам да си се излекувал с наркотици и адреналин. Може ли отново да повториш с думи прости като за прости хора, задръстеняци и компютърни маниаци - кой си ти и за какво се бориш? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
... И не на последно място, съм човек на който, детството е минало по концерти, пиене, наркотици, много пияни мятълки и много метъл, най важното ... Бягъл съм от нас десетки пъти, полиции, стрийтфайт и какво ли не, ама ако почна тая тема ... Много си джи бе! Хвала! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
А, Сепултуратр, ти всъщност какво очакваш от своята тема? Освен, очевидното, че си искал размишленията ти да бъдат чути? И освен това, с какво се занимаваш, че показваш такова високо самочувствие? ![]() Основно да си оплача мъката, да.Какво друго може да очаква човек, от тема във форум. За самочувствието ...мога да го показвам на теб, специално, защото съм те виждал на живо, както казваш ти, и мога да гарантирам, че ти също се вписваш перфектно в темата(въпреки, че даже не съм приказвал с теб ![]() Ти виждал ли си се къв си крив и смешен, на живо, на мъртво или както и да е? Що не отговори на моя пост? Нали си привърженик на нефорумно контактуване? Ела на някоя от срещите, пък да поговорим, и аз ще дойда, обещавам. (Ще черпя парци с биричка ;р) Пък тогава да проверим колко си над 'нас'. Хайде, Екшън мен, застани зад думите си... ...и аз ще застана зад моите... :> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^пхахахахах
![]() Страх ме е да ти отговоря :@ Жалко, че неможе да направим 1 спаринг във форума, виртуален рамбо ![]() При метъла не е 'друго' и се надявам да не живееш със заблуждението, че си нещо висше. Може ли отново да повториш с думи прости като за прости хора, задръстеняци и компютърни маниаци - кой си ти и за какво се бориш? Може и аз да не умея да се изразявам, затова да оставам толкова криворазбран понякога ... Няма нищо общо с боренето, оплаквам си мъката, както казах в днешния пост, и очаквах да бъда разбран(или поне не-криворазбран) както казах в първия. Кой съм аз все едно, Пешо ми викай, кривия ;\ Много си джи бе! Хвала! Пф последното нещо, което съм искал, е да се правя на джи ... Толкова от мен, айде отивам да се донакова. Блъд сега е твоя шанс, братовчед. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Цитат Виж при метъла нещата стоят по-различно.Тази музика, която ми е толкова на сърце, се използва умело за избиване на комплекси, и какво ли още не, но това също не беше шибания смисъл на темата, така че не се затормозявай допълнително. Чувстваш ли се по добре сега, като ми написа 20 реда пост, в който просто преразказваш по горните + малко празни приказки(информацията за които ти идва от развинтеното ти въображение). Бравоо, затапи ме, можеш да спиш спокойно вече, и да се мислиш за най-интелигентната, печена и велика мацка(без намек за външноста, мога само да предполагам). Нали за това живееш, за да радваш хроничните чикиджии по форумите ... Абе иблит прост, ела да ми го кажеш това на живо да те видим колко си отворен! ![]() Злетак. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Важното е да има стрийтфайт.
-------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Хахахаха и устат нашия. Пазим поведение, че само в тоя форум не съм баннат. С две думи, немаш работа тука, чалгар пробит, иди в тийнпроблем или си забий главата в стената, направи нещо различно от това да загрозяваш тва местенце.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С две думи, кадето те хвана там ще те оставя п*далче !!!!!!!111111111111
И ако моите изказвания са тъпи, то твоите бият рибата, братовчед!! ![]() Абе иблит прост, ела да ми го кажеш това на живо да те видим колко си отворен!.Ама така като те гледам колко време си висиш по форумчета и си чешеш езика безсмислено, май-май не водиш много социален живот, а? Ами ще ти го кажа де, стига да те видя ![]() Живота ми, мацка, със сигурност е по социален от твоя, бъди сигурна.И ако ще зачекваме тая тема, съм работил със сигурност на 3 пъти повече работи от теб по 3 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А, Сепултуратр, ти всъщност какво очакваш от своята тема? Освен, очевидното, че си искал размишленията ти да бъдат чути? И освен това, с какво се занимаваш, че показваш такова високо самочувствие? ![]() Основно да си оплача мъката, да.Какво друго може да очаква човек, от тема във форум. За самочувствието ...мога да го показвам на теб, специално, защото съм те виждал на живо, както казваш ти, и мога да гарантирам, че ти също се вписваш перфектно в темата(въпреки, че даже не съм приказвал с теб ![]() Виждам, че поста ми по някакъв начин те нагрубява, а аз не исках това. Все пак би ли обяснил поради какви причини точно се "вписвам в темата" (което май трябва да значи, че отговарям на описаните от теб хора)? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
^^ Доколкото разбирам някой те е излъгал, че си здрав... Не и ако ти си това на профил пик-а ти, хахахах, смешник. Стой си в гьола и не пиши тук повече най-добре.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
... И не на последно място, съм човек на който, детството е минало по концерти, пиене, наркотици, много пияни мятълки и много метъл, най важното ... Бягъл съм от нас десетки пъти, полиции, стрийтфайт и какво ли не, ама ако почна тая тема ... Aко това ти е представата за социален живот, вземи се скрий. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Пълни глупости от сорта на "Къв ти е проблема/Ти си ми проблема". Човека се издразнил нещо и, о господи, решил да пише във форума. И какво сега...? Да се извинява на всеки поотделно - "Съжалявам , нямах в предвид точно теб". Не казвам , че го одобрявам и всичко казано от него е чиста монета. Но никой тук няма нужда и желание да бъде анализиран, да му се лепне етикет, и да му се хващат за всяка необмислена дума. Нито пък някой пише за да засегне умишлено друг. Темата се изчерпа още на "Метала е музика за хората, които я харесват и на които им действа". Всичко надолу е толкова затормозяващо, че сигурно съм мазохист щом го изчетох. Но просто е удивително! Хора спрете се, говорете за музика! Такива теми и произтичащите от тях "размисли и страсти" не водят до нищо и трябва скорострелно да бъдат заключвани.
-------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
ПФАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, чак сега ти видях снимката на профила, Фабио!
Поздрави за мазния имидж, о, боже, заболя ме стомахът. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вече ти вярвам за гаджето-чалга певица, не ще и дума!!! -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Kво лошо в оскубаните вежди бе
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам пари за вазелин.
Пък и не сме теглили още чоп кой на кого ще го турга. ![]() ![]() ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Вие се ебавате, ама и представа си нямате колко злобно гледа на живо...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То злобата не ходи по гората, причините можеш да изтъкнеш толкова аргументирано, колкото и правилното хранене. {}
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виждам, че поста ми по някакъв начин те нагрубява, а аз не исках това. Все пак би ли обяснил поради какви причини точно се "вписвам в темата" (което май трябва да значи, че отговарям на описаните от теб хора)? Ти каза, че си ме виждал на живо, и аз казах същото ...това е. Всъщност си прав, не те познавам. Пълни глупости от сорта на "Къв ти е проблема/Ти си ми проблема". Човека се издразнил нещо и, о господи, решил да пише във форума. И какво сега...? Да се извинява на всеки поотделно - "Съжалявам , нямах в предвид точно теб". Не казвам , че го одобрявам и всичко казано от него е чиста монета. Но никой тук няма нужда и желание да бъде анализиран, да му се лепне етикет, и да му се хващат за всяка необмислена дума. Нито пък някой пише за да засегне умишлено друг. Темата се изчерпа още на "Метала е музика за хората, които я харесват и на които им действа". Всичко надолу е толкова затормозяващо, че сигурно съм мазохист щом го изчетох. Но просто е удивително! Хора спрете се, говорете за музика! Такива теми и произтичащите от тях "размисли и страсти" не водят до нищо и трябва скорострелно да бъдат заключвани. Прав си, темата вече няма никакъв смисъл ...а не това беше замисъла! Немога да разбера само едно. Защо всички ми се нахвърлихте още от началото, и кажи речи си преразказвахте постовете и т.н. На кой какво доказвате ...;\ Аз обидих ли някой от вас, умишлено, без да взимаме под въпрос самата тема? Опитвах се да намеря разбиране, или поне дискутиране ... И е някак си по - естествено, човек да почне да използва думата "ебане", чак когато започне да различава лакътя си, от оная работа ![]() Питбул, тървия ти пост беше доста смислен и неподправен, ама приятелю, щом тръгваш и ти да ми се ежиш, и ти толкова тъпо, значи и ти си от хроничните ... И не на последно място, не си скубя веждите! По - добре темата да бъде заключена. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Аз обидих ли някой от вас, умишлено, без да взимаме под въпрос самата тема? Кхъм Добре бе, защо заради ВАС хората си мислят че метълите са педали, геймъри, хора със солидни комплекси, или са кирливи, или са просто прекалено изтрещели ?
ВИЕ и такива като ВАС са виновни за това! ... ги е срам да кажат че слушат повече метъл от повечето от ВАС. ![]() Защо се ПРАВИТЕ на мъже тук по форумите и по нета?! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И не на последно място, не си скубя веждите! Голям да пораснеш, барабар с изкусителните си вежди! Я гледай Буги Барабата - е, че той не е ли метъл, а? Са' щи' каа' 'що е метъл - 'щото веждите му вече растат до под кръста. И ти като станеш като него и ти ще си трю. Това е важното! После ще говорим. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Ти май много го разбираш метъла, с тая Белослава в подписа
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер кърти, човече!
Много обичам тоя тип smooth jazz... дето не е баш джаз. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
Чшшш Sqoh, остави я Белослава. Когато тя е била метълка, повечето тука не са били раждани.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Супер кърти, човече! Много обичам тоя тип smooth jazz... дето не е баш джаз. ![]() Подкрепям с две ръце - мацката е страшна. ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:41 PM |