![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Всъщност galad означава light, а Моr освен черен значи и тъмен. Идеята ми беше да се получи оксиморона dark light. Сиело, имаш моите искрени уважения. Знам, че с увеличаването на възрастта на групите става все по-трудно. А при мен Обретенов беше причината да се откажа от музиката. Свирих по десет часа на ден в продължение на две години без празници и почивни дни докато се готвих и в общи линии си почивах само докато се хранех. Не се срамувам да кажа, че ми се е случвало да рева над клавишите. Особено като се има предвид, че свирих едни и същи пет пиеси. Все още ги помня.
![]() Сега за филмите които харесвам. казваш да си избера тройка, хм. 1. На първо място поставям еднозначно "Смело сърце". Филмът е невероятен епос, направен с много чувство и ни носи идеята за смисъла на живота въпреки трагичния завършек. 2. Sin City - справедливост в стил "око за око, зъб за зъб". Харесва ми идеята да прегърнеш мрака, за да имаш силата да се бориш срещу него. По правилата просто не винаги се получава. А и героите са мъжкари до мозъка на костите си, което няма как да не ме накефи като Power Metal фен. ![]() 3. Последното заглавие, което ще напиша е "Седем" с Брад Пит. Много сполучлива философска, а не библейска интерепретация на седемте смъртни гряха в модерното общество. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здрасти. Много пишеш, някой път ще го прочета
![]() Варна и 1ЕГ №1!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Добре дошъл!
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 07:58 PM |