![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре бе, защо заради вас хората си мислят че метълите са педали, геймъри, хора със солидни комплекси, или са кирливи, или са просто прекалено изтрещели ?
Вие и такива като вас са виновни за това! Сериозно метъла е музиката на силните, уверените и хора с мнение, ако не сте такива не слушайте скапан метъл! Защо всеки като си представи метълка вижда дебела, гадна, мазна, комплексирана, доста странна, с шипове навсякаде, доста ячка (в повечето случеи) мацка ... Защо хора като мен, които са с мнение, приятелка изглеждаща като чалга звезда, с хубаво тяло, с амбиции и мечти, с мнение по всички въпроси и така нататък (преувеличавам, но разбирате мисълта ми), ги е срам да кажат че слушат повече метъл от повечето от вас. ![]() Защо се правите на мъже тук по форумите и по нета?! Метъла е музиката на хората, които по-малко говорят а повече вършат, а вие идиоти киснете по цял ден пред компа и си мислите как някой е чул някоя нова група която вие не сте, и веднага почвате да издирвате още 5 групи за които той не е чувал и т.н ... Извод: Метъла не е теория, а нещо много повече от практика(ако не разбирате за какво говоря значи не сте в правилния форум). Метъла не е музика от която искам да се срамувам че слушам, но се оказва точно така, уви! Дали това не е заради такива като вас, уви?! И сериозно, без хитрите ви коментарчета, всеки може да е остроумен по форумите, но това е присъщо за жените, педалите, и шибаните компютърни плъхчета(каквито сте повечето). Ако не разбирате смисъла на темата то значи аз съм сбъркал форума ... Отчаяно се надявам някой да ме е разбрал ... П.С.Ако админа изтрие темата значи битката е загубена ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:36 PM |