![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Sisters
- Снощи я изслушах и ме отнесе. Много странно парче, докато го слушам осъзнавам, че не е нещо особено, но в себе си крие нещо вълшебно, нещо гениално, което се разлива по вените ми, докато го слушам. Приковава ми вниманието и не го изпуска до самия край на песента, текстът е страхотен също. Идеята ми харесва много.. abydos споменава в по-горните постове за престорени емоции, но мен ме развълнува реално, нищо друго от албума не ме грабна така. Целият албум му звучи като много странен рок. No Way е слушаема, Sleeping under the Stars наистина звучи като фон на цирково представление, хаха, интересна е, но много странна също.. Изобщо целия албум определям като "странен". "Road Salt One е албум с 12 парчета на потно търкаляне, асфалтови пеперуди, девствени пътища и смели решения. Той няма да те моли да го харесаш и няма да те преведе през опасните си подводни води. Ако не поемеш в неговото темпо, ще те остави на някой завой", Daniel Gildenlцw. Мен ме заряза на един от първите завои.. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Просто преиграва, прекалено "over the top" е, сякаш се напъва да е емоционална. Не че е чак толкова лоша, като и свикнах малко повече не е лоша песента, просто в края не ми харесва. То горе-долу освен тази песен другото си е чисто за изхвърляне, но да не се повтаряме.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Слушам си аз албума за n-ти път и се чувствам като наркоман. Най-силно се откроиха парчетата Where it hurts , She likes to hide,Tell me you don't know и Road Salt-поредното красиво размишление(съпътствано от противоречие,разбира се) на Даниел. След първите няколко слушания наистина не разбрах албума,не успях да уловя настроението, НО! .. Неслучайно го слушам за пореден път и откривам все по-гениални неща в него.След като вникнах безпристрастно в текстовете и в музикалните композиции,открих че албумът далеч не е лош. Напротив. Просто трябваше да игнорирам факта,че цялостно е много различен от предходните на групата.След като преглътна това,успявам да го оценя.И оценката е положителна.
![]() ... „She likes to hide. She likes to hide. Last night I asked her why, and first she smiled, but then she just broke down and cried. She likes to hide. She likes to hide. She told me that she'll be fine and she's all mine, but I am pretty sure that she lied. See, she likes to hide. She plays this game where I'm supposeed to find out the reason why she likes to hide. She plays that game every night. I fail to find out, cause I'm where I like to hide.” Непрестанните колебания/размишления/главоблъсканици на Даниел са толкова познати на повечето хора,толкова красиво поднесени на слушателя.. Толкова обсебващо опростени. ![]() „There's a me who always found his way, But I can't seem to find him just today. If sometimes I ask you where to go, Just don't help me find the road, Tell me you don't know, Please tell me so. There was a me who always knew what was right - That's who I need to help me through this night. So, if sometimes I ask you where to go, Please don't help me find the road, Tell me you don't know, Please tell me you don't know.” -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:14 PM |