![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() Честит празник на града на сърцето ми, мръсен и зловонен, сив и намръщен, с вкаменено сърце. Но толкова красив. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
+1
Два дни ми стигат да се побъркам във всеки малък тих и спокоен град пълен с любезни хорица... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Честит да ни е празника! Обичам си го този град и където и да ходя винаги ще се връщам тук.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
И аз така. Плюс това не смятам, че другите градове са по-добри, по-сигурни по отношение на престъпност и т.н.
HATE CITY си е нашият град. Честито. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Подкрепям всички изписани до сега мнения.
Това е градът, в който съм се родил, най-вероятно и тук ще умра. Колкото и неприветлив да изглежда той е част от мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Е, честито!
Много нещо съм преживяла тука. И някак и за мен си е част от мен тоя град. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Подкрепям всички изписани до сега мнения. Това е градът, в който съм се родил, най-вероятно и тук ще умра. Колкото и неприветлив да изглежда той е част от мен. +1. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 11:53 PM |