![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Доколкото знам е това в общи линии, поне на предишните няколко концерта са забили същото с една-две малки промени. Мен ме устройва едно към едно, така че се надявам на обратното.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Еми да, то зависи кои парадайз харесваш повече. Ако харесваш главно последния, нормално. :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
А, ако го харесваш изцяло?
![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тогава си е перфектно, предполагам. Просто много по-стари неща ми липсват, които принципно са ги свирили и преди. :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Нищо не ми липсва от Парадайс. Направо са си тотал!
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
О, не. Няма да имам нищо против да свирят от най-уважаваните Draconian Times/Icon/Gothic, тъкмо това са ми "любимите Paradise". Обаче новото ме заби в девета глуха и ще ми хареса да присъствам на една такава презентация. Има го и оня момент, в който групата може преспокойно да заложи единствено и само на класики, но пак няма да има угодия. Някои от тях чухме (силно казано) по време на предишната им визита тук. Така че да, предпочитам в пъти повече да има някаква приемственост, вместо да циклят на едно място по концертите, а с тях и ние. Едно ударение върху новата тава е колкото логично, толкова и приятно на фона на избраните неща от по-старите албуми, смятам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Тези хора не спират да ме изненадват. Лутаха се толкова години, после изведнъж извадиха In Requiem, а тази година - най-добрия си албум от Draconian Times насам! Ще се ходи на концерт.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:40 PM |