![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Пускам тема, понеже за пръв път ги чувам, а ми пишат по спейс и доколкото мога да се ориентирам, това е доволно известна и кадърна гръцка група?
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Много ги слушах преди 7-8 години, когато ми бяха попаднали. Определено добра банда, все още харесвам Anthems of the Night. Абе и ранните им албуми си бяха харабийски.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 25-December 17 Град: Пловдив Потребител N: 4722 ![]() |
Много силна гръцка група. Създатели на едни от най-качествените албуми, произлизащи от района на Средиземноморието.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Страхотна група и страхотни хора!
Преди време правих интервю с вокалиста Ефтимис, когато Nightfall подгряваха Cradle Of Filth в Атина!.. 4 или 5 години по-късно в един клуб в Гърция човека ме позна и дойде поздрави и да пием бири! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 04:09 AM |