![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако първото е дъщеря, само едно дете, ако е син, ше има второ и трето, зависи ;р Странно. Повечето хора искат точно обратното. Син, наследник, който да продължи рода и да запази фамилното име живо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ако ще се хващаме за името, много рядко вече се пази една и съща фамилия.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако ще се хващаме за името, много рядко вече се пази една и съща фамилия. WTF? Кой не си пази фамилията? Кой ТЪПАК не си пази фамилията? Ако беше толкова лесно досега щах да съм Топузовсон... ...щайн -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ако дъщеря ми или сина ми са прости като дървета примерно, какво значение ще има каква им е фамилията.
Идеята ми е, че има и по-важни неща от това да си запазя името, макар да беше уникално(А Димитров далеч не е уникално), не намирам удовлетворение в това. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е ти кво издаде веднага присъда "прости като дърветата" за децата си?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Нее, идеята ми беше, че не държа на това просто.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ако ще се хващаме за името, много рядко вече се пази една и съща фамилия. WTF? Кой не си пази фамилията? Кой ТЪПАК не си пази фамилията? Ако беше толкова лесно досега щах да съм Топузовсон... ...щайн И от колко века си пазите фамилията? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Ти?
-------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Мечти и цели ли? Хмм... World Domination
![]() Имах много мечти и цели. Но поради определени обстоятелства наречени "порастване и осъзнаване на нещата", те вече се изпариха. Сега почти не мечтая... не виждам смисъла. По-скоро си поставям достижими цели, които веднага заменям с нови щом ги осъществя. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Блъде, почнал си да правиш теми като Ничиите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Моята фамилия също е много стара
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Мечта:спокойствие
Цел:да постигна няколко неща,които да ми помогнат да осъществя мечтата си -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Имах и имам ногу цели,но от близката една седмица има само една-да дразня нашия скъп съфорумник Блъдко
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъпа жена недоебана.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
мечта-да съм щастлива
цел- да имам високо платена работа и да съм независима ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Ако ще се хващаме за името, много рядко вече се пази една и съща фамилия. WTF? Кой не си пази фамилията? Кой ТЪПАК не си пази фамилията? Не е баш тъй...Според мен случая е, че по-скоро жените, като се омъжат, не щат да си променят фамилните имена ![]() А иначе на мен мечтата ми е да се занимавам сериозно с фотография. Целта ми обаче е след като завърша, да остана в София на работа ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:08 PM |