Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Задава се нов ARMORED SAINT
SepulTeraHead
коментар Oct 6 2009, 09:23 AM
Коментар #1

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

ARMORED SAINT са в студио и записват своя първи албум след издадения през 2000 реюниън "Revelation". Все още нозаглавеният диск ще бъде продуциран от от басиста Джоуи Вира, а звуков инженер е Брайън Карлстром, работил върху класиката "Symbol Of Salvation" от 1991-а. Сред песните, които ще са включени в албума са "Black Feet", "Chilled", "Loose Cannon", "Blues", "La Raza", "Head On", "Get off the Fence" и "Left Hook From Right Field"

Джон Буш (който според последните данни отново ще пее и в ANTHRAX) разказва за новият запис пред английското списание Classic Rock:

“Преди около година и половина, Джоуи ме попита, дали бих искал да напиша някои нови парчета. Аз най-после отново бях в подходящото настроение и му отговорих "Прати ми някои твои идеи"!

"Ако трябва да бъда съвсем откровен, до този момент не мислех особено за ARMORED SAINT, но така или иначе пишех нова музика. Липсата на конкретни ангажименти ми даваше усещането за свобода и съответно идеите, които се родиха бяха добри."

“С всяка следваща песен, нещата се развиваха и много бързо вече имахме около 8 парчета на демо запис. Въпреки че идеята да направим нещо ново бе вълнуваща, бързо ни стана ясно, че ако правим това нещо - аз и Джоуи, няма защо да се заблуждаваме - това си е ARMORED SAINT!"

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 30th June 2025 - 10:23 PM