![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Освен това има прееякулативна течност, чието наименование ми убягва, която се отделя още от самото начало и съдържа достатъчно голям (което ще рече минимален, но то веднъж става...) процент шанс и ако момичето е свръхплодовито дори само това й стига. Макар съдържанието на сперма в тази течност да малко...
-------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Предеякулационна се казва. Май имаше към 2 % активни сперматозоиди вътре, нещо подобно. И да, има шанс, но е уникално малко дори в овулацията. Както винаги, малки шансове с големи възможности, ахах.
D.t.A. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Гади, къде е опасността от инфекция?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Допир между лигавици/контактни повърхности и обмен на течности.
Не чети Уикипедия, брато, помисли като разумен човек: Развъдник на буби по мъжкия член е главичката и онази част, която иначе се покрива от препуциума. Развъдник на буби за жената пък е вагината или просто всичко от външните срамни устни навътре. Добавяме и предеякулационната течност, която се смесва с течностите във вагината. Къде НЕ намираш опасност от инфекция? Забележка! (хах) Има СПИ (сексуално предавани инфекции), които нямат характерни симптоми или въобще липсват. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
^ Разкажи за хламидийната инфекция.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Aми, вкратце, хламидията е доказателство, че безобидна СПИ не съществува. Защото се счита за далеч не твърде опасна инфекция, но огромен проблем при нея е факта, че не се изразява в почти никаква симптоматика. Шансът да се прояви НЯКАКЪВ симптом е нищожен. Жени и мъже я носят с години, без да знаят, че бактерията се разможава в организмите им.
И това е доста лошо, защото като всяко друго СПИ, при липса на лечение води до нарушения и повреди в организма. Намалява или елиминира плодовитостта и репродуктивната функция преди всичко, но може и да вреди на други органи, в които също се разпространява при нелечение - пикочен тракт, бели дробове, сърдечен тракт и т.н. Две решения: - ползвай презерватив. - преглеждай/изследвай се редовно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Решенията са ясни.
Чувала съм, че chlamydia trachomatis се предава и при по-продължителен контакт с котки, не знам дали е вярно. Виждам, че си вещ в тази област... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се наемам да ти кажа каква връзка има между котките и хората по отношение на този тип хламидия, защото съвсем не съм толкова вещ, колкото казваш.
Все пак е възможно да е станало объркване от факта, че има различни видове хламидия - едни се разпространяват по едни пътища, включващи едни животни и хора (да речем котки) и причиняват едни вреди (да речем очни), други по други пътища, включващи други животни и хора (птици, да кажем), които водят до други усложнения (на пикочополовата система или белите дробове, да речем). С две думи, разнообразието във всяко отношение не е малко и лесно може да се сглобяват несвързани факти на основата на недостатъчно информация, и по този начин да се получават митове. Дали обаче случаят е такъв, не се наемам да кажа, наистина. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:44 PM |