Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Цонко Здравков Цонев
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Megadeth


Цонко Цонев е втори мандат кмет на Каварна и един от най-известните кметове в България. За кратко време той успя да превърне Каварна в рок столица на България, благодарение на успешната си рок активност. Няколко десетки звездни групи от страната и чужбина оживиха музикалния пейзаж на родината, вследствие на неговите усилия.
Цонко Цонев е роден през 1967 г., на 3 юни. Завършил е средно образование в МГ “Иван Вазов” в Добрич и висше юридическо в Софийски университет „Св. Климент Охридски". Адвокат в Адвокатска Колегия гр. Добрич с десетгодишна практика като специалист по граждански дела. Бил е общински съветник през 1995 - 1999г. и юрист на Община Каварна на граждански договор през 1994 - 1995г. Женен, има две деца.
По време на първия си мандат Цонко Цонев стана известен като първия кмет, осъдил сам себе си. Докато е работил като адвокат осъжда общината по едно дело. Преди съдът да се произнесе, обаче, той става кмет и се налага да изплати обезщетение по делото, което сам е спечелил.
Избран е за Мъж на България за 2005 г.





Е па линчувайте ме, трябва да си имаме темичка за него, грехота е инак!
Michael
Най-големия bowdown.gif
krava_v_kosmosa
The Metal Mayor rules them all! bowdown.gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
gadabout
Да ви е хрумвало, че от всичко това се изкарват добри пари?
Т.е., не го наричам супер готин наш човек, а човек с усет към печалбата. Не, че е лошо, просто е добре да имаме яснота по въпроса.
onnellinen
Аз пък да ти кажа, че ако го нямаше тоя усет към печалбата, нямаше да го има тоя форум, щото нямаше да има метъли smile.gif Може би и и-нет нямаше да има. Абе, щяхме да сме в пещерите.
Цонко Цонев има уважението ми smile.gif
gadabout
Моето също. Просто нека не боготворим излишно.
pa®tci
Цитат(krava_v_kosmosa @ Nov 21 2009, 01:17 PM) *
The Metal Mayor rules them all! bowdown.gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

Цонко "Дъ КMETALА" Цонев
Chimera
^ Човече, току що се изсмях така, че чак в съседната стая ме чуха laugh.gif
Braindead
Тендендията е хората, които ги мързи да ходят до Каварна, да изкарват като аргумент ПРОТИВ Цонко прането на пари. Като и те междувременно знаят колко несъстоятелно е това. Защото пари се перат с всичко, но на мен например Цонко ми е сбъднал доста мечти. И това ако не е за боготворене, със сигурност е за един голям ПОКЛОН! icon_headbang[1].gif
Megadeth
^Не бе, то любимите групи не го правят заради пари, мне... Хората, които целят да имат пари са единични бройки. А Цонко пак щеше да си има пари, независимо от това, което прави, нали?
Beyond the Grave
Бах, ще рече човек, че е за някакво божество темата, като гледам как му се кланяте. laugh.gif
Airin Of Ancelot
Чак пък обожествяване къде видя...

Мен не ме интересува каква му е мотивацията, дали пере пари и т.н. Прави хубави неща за феновете и това ми стига, за да го уважавам. А и явно като кмет го бива, защото само за няколко години превърна Каварна от обикновено крайморско село в доста приятно място.
Nemesea
Хора, знам,че въпросът ми може да ви се стори странен,поне... Но как да се свържа с този човек,трябва ми мейл,телефон, каквото и да е...Благодаря...
Midnightsun
Иди на концертите в Каварна и си запиши приемен час при кмета на 23.07., който е работен ден. Телефони на общината не може да няма в нета.
S.I.N.
Цитат(Chimera @ Nov 22 2009, 01:05 PM) *
^ Човече, току що се изсмях така, че чак в съседната стая ме чуха laugh.gif

Да беше само ти, аз се побърках от смях тука biggrin.gif
KTULU
КМЕТЪЛА си изкарва парички по най-готиния начин, евалата!
ludspamer
Да ни е жив и здрав, аз ест пак няма да му посетя феста заради неминати поправки.Нищо, поне ше се отрежем тия дни biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.