Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Здравейте!
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
To Mega Therion
От 10-тина дни се навъртам във форума, ама чак сега реших да си направя собствена тема. Та, казвам се Здравко, на 14 години съм и съм от София. Слушам рок от 1-2 клас, почнах с тогава модерните групи Limp Bizkit, Linkin Park, Korn, т.н., падах си по ню метъла. После към 4 клас се зарибих по пауър групи като Rhapsody, Kamelot, Stratovarius, Sonata Arctica, също и симфоник (Nightwish). Оттогава почти постоянно откривам нови групи, горе-долу няма стил метъл, който да не слушам. Обичам, когато слушам музика, да разбирам текста и да го интерпретирам по свой начин.
Освен от метъл и рок музика, се интересувам и от фентъзи книги и научна фантастика. Любимият ми писател е Тери Пратчет, но любимите ми книги са поредицата "Тъмните Му материи" на Филип Пулман. Харесвам научно-фантастични филми и сериали: поредицата "Междузвездни войни", "Старгейт".
Хобито ми е да свиря на китара, доста отскоро, засега не се справям много добре, но ми е интересно и забавно да се занимавам с това. Интересувам се и от биология и химия. Също обичам и да пея. Предпочитам музиката пред изобразителното изкуство, изобщо не обичам да рисувам.
Имам малко приятели, но им имам доверие и ми е приятно да бъда с тях. Като човек бих казал, че се стремя да бъда добър с всички. Мразя лъжата, лицемерието, насилието и войната.
На външен вид съм висок (184 см), слаб. Очите ми са зелени, косата - тъмнокестенява. Пускам си дълга коса и в момента съм в етап емо. Ами, това е представянето ми. smile.gif
Svetyl
Смислено. Браво на теб!
Chimera
Добре дошъл!

Като за 14 годишен направи доста прилично представяне, поздравления за което.
Хубаво е децата още в първи клас да се облъчват с музичка, аз правя същото с племенника си и резултатите, поне засега, са доста задоволителни :Р

Приятно писане!
sharon
Здравей! Готино представяне, наистина. Браво за музиката и киното, приятно писане във форума! bye.gif
Brizeida
Цитат(Chimera @ Jan 3 2010, 02:47 PM) *
Добре дошъл!

Като за 14 годишен направи доста прилично представяне, поздравления за което.
Хубаво е децата още в първи клас да се облъчват с музичка, аз правя същото с племенника си и резултатите, поне засега, са доста задоволителни :Р

Приятно писане!

Хахахах! Уби ме с това "облъчват", По! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Иначе и на мен ми е много симпатично това представяне. Кеф ти за китарата също, давай, пък все се задобрява след известно време wink.gif
Успех smile.gif
tongue.gif
killer_rose
Добре дошъл!

Наистина доста интересно и интелигентно представяне като за човек на 14! Харесваш ли по-екстремни групи? rolleyes.gif
Gamma_ray222
Привет и от мен, приятно изкарване! drinks_drunk.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.