Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Бруталика" по Z-Rock!
.::Metal World::. Форуми > Metal > Новини
Страници: 1, 2
Dagon
Отсега-нататък няма да пускам отделна тема за всяко предаване, а просто ще актуализирам тази.

Ето го и анонса за днес, 27 януари:

Довечера в поредната „Бруталика” ще звучат парчета от предстоящите албуми на FORBIDDEN, VALKYRJA, DREAM EVIL и DARK TRANQUILLITY. Един от слушателите ще спечели покана за концерта на THE CLAIRVOYANTS на 13 февруари в София. Всяка сряда и събота от 21.00 до 23.00 часа по Z-Rock!

Защото светът е брутален!

Z-Rock – рок радиото на България!

София – 89.1 MHz
Пловдив – 103.7 MHz
Варна – 95.9 MHz
Бургас – 105.1 MHz
Стара Загора – 100.1 MHz
Велико Търново – 105.7 MHz
Видин – 97.8 MHz
Плевен – 87.9 MHz
Хасково – 102.1 MHz
Горна Оряховица - 105.7MHz
Разград - 106 MHz
Монтана - 91.6 MHz
Ловеч - 100.5 MHz

Dagon
Анонс за днес, 3 февруари:

Като част от поредният изблик на непредизвикана агресия в „Бруталика” тази вечер, очаквайте специалните гости PAST REDEMPTION, които ще споделят подробности за новото си звуково издевателство “Unleashed Emptiness”. В добавка ще чуете нови парчета от RAGE, UNLEASHED, FEAR FACTORY и GAMMA RAY. Един от слушателите ще спечели покана за концерта на THE CLAIRVOYANTS на 13 февруари в София. Всяка сряда и събота от 21.00 до 23.00 часа по Z-Rock!

Dagon
В сутрешният блок на БНТ на 5 февруари, между 9.00 и 9.30 ч., водещият на предаването за екстремна музика "Бруталика" по Z-Rock - Стоян Цонев, ще участва в разговор на тема "Хеви метълът като музика, страст, а защо не и като религия". Можете да проследите предаването и онлайн от интернет страницата на БНТ.
Dagon
Безмилостното клане в „Бруталика” продължава и тази вечер с парчета от новите албуми на OV HELL, IMMOLATION, CREMATORY, ANGELS OF BABYLON и ICARUS WITCH. Специални гости ще бъдат Стоян от ABV Pro, който ще сподели подробности за концерта на GAMMA RAY, както и водещият на “Фрактура” Васко Катинчаров за коментар по темата „Убиват ли големите концерти пазара в България?”. Един от слушателите ще спечели покана за концерта на THE CLAIRVOYANTS на 13 февруари в София. Всяка сряда и събота от 21.00 до 23.00 часа по Z-Rock!


Dagon
Тази вечер в „Бруталика” ще гостува група NIGHTMARE, които ще представят в ефир албума си „The Rage”. Очаквайте нова музика от CHARRED WALLS OF THE DAMNED и IRON MASK, както и подробности за предстоящия брой на списание „Про-Рок”. Всяка сряда и събота от 21.00 до 23.00 часа по Z-Rock!



Dagon
Тази вечер в „Бруталика” очаквайте Гани от Most Of Evil да сподели подробности за предстоящите концерти на VENOM и HYPOCRISY. Ще разберете дали Варг Викернес оправда очакванията на феновете с новия албум на BURZUM, а за първи път в предаването ще чуете нови песни на BORKNAGAR, HIGH ON FIRE и RAGNAROK. Феновете на W.A.S.P. ще имат възможност да чуят едно от първите демо-парчета на бандата, записвано преди 30 години, а един от слушателите ще спечели покана за концерта на HYPOCRISY в събота.

Dagon
В първото мартенско издание на „Бруталика” ще гостува група WARTIME, по повод дебютния си албум “Against Destiny”. Очаквайте нова музика от RHAPSODY OF FIRE, BESTIAL MOCKERY, DARKTHRONE и стари класики от AUTOPSY и EXUMER.

Dagon
Тази вечер в „Бруталика” ще гостува придобилата култов статус олдскуул фигура от ART BG, с псевдоним „Бате Харо”, с който ще говорим за концерта на EXUMER и SAVAGE GRACE на 1 април и фестивала Wacken Open Air през август. Ще разберете как премина шоуто на TRIVIUM и CHIMAIRA в Лондон и ще участвате в игра, за да посетите концертите на KATHAARSYS и TIMO TOLKKI. Очаквайте нова музика от CATAMENIA и страхотният нов албум на ANNIHILATOR! В блога на „Бруталика” можете да прочетете някои интересни архивни материали и интервюта с автор Стоян Цонев.

Dagon
Тази вечер в „Бруталика” очаквайте разговор наживо в студиото с TIMO TOLKKI, EXUMER и SAVAGE GRACE! Ще има много награди, както и музика от новите албуми на AVANTASIA, SOULFLY, TRIPTYKON и RAGNAROK. Веднага след края на предаването, можете да се присъедините към траш-компанията в метъл бар "The Black Lodge", където плейлиста ще бъде подбран от водещия на „Бруталика” – Стоян Цонев.

Dagon
В поредната „Бруталика” тази вечер ще чуете представителни парчета от новите албуми на LAIR OF THE MINOTAUR и MASTERPLAN, придружени от архивни олдскуул класики на SHOK PARIS, HEIR APPARENT и DARKNESS. Един от слушателите ще спечели покана за концерта на KATHAARSYS на 13 април в София. В блога на „Бруталика” можете да прочетете репортаж от концерта на EXUMER и SAVAGE GRACE.

Dagon
Тази сряда в „Бруталика" ще гостува Мартин Стоянов от Loud Concerts, който ще сподели подробности около предстоящия Kavarna Rock Fest. Очаквайте допълнителни подробности и награди за шоуто на HAGGARD в Пловдив, както и нови парчета на ENFORCER, DETENTE и EXODUS. За първи път в радио ефира ще чуете песен от новия албум на NEVERMORE – “The Obsidian Conspiracy”.

Dagon
Тази вечер в „Бруталика” очаквайте нови парчета на SABATON, Y&T, DOFKA и WUTHERING HEIGHTS, както и незабравими спийд/траш резачки HOLY TERROR и DEVASTATION. Междувременно, в блога на “Бруталика”, можете да прочетете продължението на култовата класация на Стоян Цонев “Забравените олдскуул класики” с участието на банди като ANGEL DUST, AGENT STEEL, IRON ANGEL и S.D.I.


Dagon
Довечера в „Бруталика” ще гостува група ANGERCURE по повод новият им албум ”Arguing in Dichromatic Days”. Ще разберете как премина „фаталното” тринадесето издание на фестивала Keep It True и ще чуете нова музика от албумите на BULLET FOR MY VALENTINE, RHAPSODY OF FIRE и SOULFLY.





Dagon
В „Бруталика” тази вечер ще звучат нови парчета на 1349, DEW-SCENTED, KARMA TO BURN и THE HAUNTED, a eдин от слушателите ще спечели за награда новият албум на ANGERCURE “Arguing in Dichromatic Days”.

Dagon
В поредното издание на „Бруталика” ще гостува група ЮВИГИ, a в останалата част на предаването ще чуете парчета от новите албуми на WATAIN, KEEP OF KALESSIN и VANDEN PLAS. В блога на „Бруталика” можете да прочетете интервютата на Стоян Цонев с VENOM и NEVERMORE.


Dagon
Тази вечер в „Бруталика” ще гостуват Гани от Most of Evil Music и Драго Драганов от ALTER EGO. Ще чуете интервютата на Стоян Цонев с NEVERMORE и VENOM, какво интересно пишат в новите си броеве Metal Hammer, Тerrorizer и Про-Рок, както и нова музика от WATAIN, SOILWORK, EQUILIBRIUM и GRAND MAGUS.


Dagon
Довечера в „Бруталика” ще чуете нови парчета на IRON MAIDEN, OZZY OSBOURNE, LIMBONIC ART, DANZIG, CIRCLE OF DEAD CHILDREN и ENEMY OF THE SUN. Eдин от слушателите ще спечели за награда компактдиск, а в блога на предаването можете да прочетете актуалното интервю с Schmier от DESTRUCTION.


Dagon
Тази седмица, "Бруталика" по изключение ще се излъчи в петък от 21.00 часа. В поредното издание на „Бруталика” очаквайте нови парчета от GRAVE, WITCHERY, MEKONG DELTA и супергрупата INSIDIOUS DISEASE, с участието на Silenoz и Shane Embury!

Dagon
В „Бруталика” довечера ще гостува Васко Катинчаров по повод 12 годишнината на култовото предаване „Фрактура”. Ще чуете новият сингъл на BLIND GUARDIAN – “A Voice In The Dark”, както и парчета от албумите на STRIKER и LABYRINTH.
Dagon
Като част от поредната порция екстремизъм в „Бруталика” тази вечер, очаквайте парчета от новите албуми на FOLKEARTH, SIDEBURN и чилийските трашъри NUCLEAR. В блога на предаването можете да прочетете актуалните интервюта с Mat Sinner (PRIMAL FEAR, SINNER) и André Olbrich (BLIND GUARDIAN).
Dagon
В „Бруталика” тази вечер очаквайте интервюта с PAST REDEMPTION и AMBER. В добавка ще чуете заглавното парче от новия албум на IRON MAIDEN, както и музика от албумите на DEMIURG, MUSICA DIABLO и IRON FATE. В блога на предаването можете да прочетете ревю на предстоящото издание на BLIND GUARDIAN – “At The Edge Of Time”. Един от слушателите ще спечели за награда компактдиск.
Dagon
В „Бруталика” тази сряда ще слушате брутален дет метъл от AEON, олдскуул траш и спийд от FATAL EMBRACE и METALIAN, епичен дуум от DOOMSHINE, както и още много екстремна музика, представена от водещия Стоян Цонев, като загрявка за започващия съвсем скоро Kavarna Rock Fest! Един от слушателите ще спечели за награда компактдиск.
Dagon
В поредното издание на „Бруталика”, очаквайте впечатленията на Стоян Цонев за изминалия Kavarna Rock Fest, на фона на нова музика от AVENGED SEVENFOLD, NETHERBIRD, ANGRA, VINDICATOR и DARKSEED.
Dagon
В „Бруталика” тази сряда ще звучат нови парчета на HALFORD, DECREPIT BIRTH и КОРРОЗИЯ МЕТАЛЛА. Предаването се излъчва всяка сряда от 21.00 до 23.00 часа и събота от 22.00 до 24.00 часа по Z-Rock!
Dagon
Тази вечер в „Бруталика” ще гостуват Stiff от списание „Про-Рок” и Петър от продуцентска компания „Art BG”, които ще споделят впечаленията си от тазгодишния мега-фестивал Wacken Open Air. Друга основна тема ще бъде новият албум на IRON MAIDEN – „The Final Frontier”, който излиза на 16 август чрез Анимато Мюзик/ EMI, с медийната сила на Z-Rock. Слушателите на предаването имат шанса да спечелят диск с новият албум на IRON MAIDEN, предоставен от Анимато Мюзик! Предаването се излъчва всяка сряда от 21.00 до 23.00 часа и събота от 22.00 до 24.00 часа по Z-Rock!

Dagon
Тази вечер в „Бруталика” ще слушате нови парчета от предстоящите нови албуми на ACCEPT, DEATH ANGEL, FLOTSAM & JETSAM, WINTERFYLLETH, KATAKLYSM, ABIGAIL WILLIAMS и MALEVOLENT CREATION. Специални гости ще бъдат някои от членовете на официалния български фенклуб на IRON MAIDEN, които ще разкажат за концертите на британците в Унгария и Румъния миналия уикенд. Един от слушателите ще спечели диск с новият албум на IRON MAIDEN – “The Final Frontier”, предоставен от Анимато Мюзик! Предаването се излъчва всяка сряда от 21.00 до 23.00 часа и събота от 22.00 до 24.00 часа по Z-Rock!
Dagon
Тази вечер в „Бруталика” ще бъдат представени новите албуми на HORNED ALMIGHTY, GRAVE DIGGER, KAMELOT и DEATH ANGEL. Един от слушателите ще спечели за награда билет за концерта на Scorpions на 9 октомври.
Dagon
Тази сряда, 29 септември, е поредното издание на "Бруталика" с водещ Стоян Цонев. Очаквайте нови парчета от албумите на HELLOWEEN, SLOUGH FEG, HALFORD, HELSTAR, ROSS THE BOSS, HОLY GRAIL, ENSLAVED, AUTOPSY, THE CROWN, CATARACT и много други. Ще разберете какво съдържат новите броеве на "Про-Рок" и "Terrorizer", a eдин от слушателите ще спечели компактдиск.
Dagon
Тази вечер в „Бруталика” ще гостува Стоян от ABV Pro, който ще сподели подробности за предстоящите концерти на KORPIKLAANI, SABATON и FIREWIND. Очаквайте нова музика от MONSTER MAGNET, SYMPHORCE, BLACK ANVIL, както и новият проект на Samoth – THE WRETCHED END. Един от слушателите ще спечели за награда билет за концерта на SCORPIONS, а в блога на „Бруталика” можете да прочетете ревюта на новите албуми на HELLOWEEN и HALFORD.
Dagon
Тази сряда в „Бруталика” ще бъде представен пърият хеви метъл комикс на български език – "Неми - звезден прах и лъжи", а музиката ще бъде от новите албуми на SODOM, EKTOMORF, AGALLOCH и ELIXIR. Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!

“Бруталика” – защото светът е брутален!
Dagon
На 24 ноември в „Бруталика” ще звучи шведски дет метъл от актуалните албуми на класиците DESULTORY и новите надежди CRUCIFYRE. Очаквайте също парчета от новият проект на Devon Graves – THE SHADOW THEORY, както и от албумите на HATE и SEVENTH VOID. От тази сряда стартира съвместна игра с награди на „Бруталика” и магазини “Metal Heaven”. Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!
Dagon
Тази сряда в „Бруталика” ще чуете парчета от актуалните албуми на легендите MOTÖRHEAD и YNGWIE MALMSTEEN, преизданието на култовия дебют на MANOWAR – “Battle Hymns”, новите надежди VOLTURE, както и неиздавана досега песен на SLAYER. Един от слушателите ще спечели ваучер за покупки на стойност 50 лева от магазини “Metal Heaven”, а в блога на предаването можете да прочетете интервю със Саша Герстнер от HELLOWEEN по повод предстоящия им концерт.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където този четвъртък (2 декември) ще звучат най-добрите метъл албуми от ноември, селектирани с подкрепата на Стоян Цонев и списание „Про-Рок”!

“Бруталика”, всяка сряда от 21.00 и събота от 22.00 – защото светът е брутален!
sharon
Тази вечер в "Бруталика" ще бъде представен обзор на 2010-та с най-добрите албуми за годината според Warrior Of Ice, Mort и shogot. Към селекцията на екипа от Metal World ще се включи и водещият Стоян Цонев (Dagon). Предаването се излъчва по Z-Rock от 21:00 до 23:00 ч.
Маруш
Добре се получи, само тия Melvins да не бяха...
MetallicaAntiFan
Ще се направя, че не съм те чул. smile.gif
shogot
Нали все пак трябваше да се съобразявам с личния си вкус до някаква степен. Melvins са важна част от живота ми и неописуемо важна за развитието на слъджа банда. Другата идея беше да се получи колоритен и разностилов сет.

Но да, песента на Melvins бе извратения. Горд съм, че звучаха!
Dagon
В последното за годината издание на „Бруталика” ще звучат нови парчета на CAULDRON, DESTRUCTION, BULLET и SINISTER. В блога на предаването можете да прочетете класацията на Стоян Цонев за 10-те най-силни метъл албума на 2010 г. Един от слушателите ще спечели ваучер за 50 лв. от магазини “Metal Heaven”.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!
София – 89.1 MHz
Пловдив – 103.7 MHz
Варна – 95.9 MHz
Бургас – 105.1 MHz
Стара Загора – 100.1 MHz
Велико Търново – 105.7 MHz
Видин – 97.8 MHz
Плевен – 87.9 MHz
Хасково – 102.1 MHz
Горна Оряховица - 105.7MHz
Разград - 106 MHz
Монтана - 91.6 MHz
Ловеч - 100.5 MHz
Dagon
„Бруталика” продължава през 2011 година с новите албуми на JAG PANZER, LAZARUS A.D. и соловият проект на Ralf Scheepers, а в блога на предаването можете да прочетете интервюто с Schmier по повод новия албум на DESTRUCTION. Както обикновено, един от слушателите ще спечели ваучер за 50 лв. от магазини “Metal Heaven”.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!
Dagon
В „Бруталика” на 19 януари ще звучат парчета от новите албуми на DEICIDE, MERCENARY, BATTLELORE и DEFILED. Гостите от Most Of Evil ще споделят последните подробности около предстоящия концерт на NILE в София, а един от слушателите ще спечели ваучер за 50 лв. от магазини “Metal Heaven”.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!

София – 89.1 MHz
Пловдив – 103.7 MHz
Варна – 95.9 MHz
Бургас – 105.1 MHz
Стара Загора – 100.1 MHz
Велико Търново – 105.7 MHz
Видин – 97.8 MHz
Плевен – 87.9 MHz
Хасково – 102.1 MHz
Горна Оряховица - 105.7MHz
Разград - 106 MHz
Монтана - 91.6 MHz
Ловеч - 100.5 MHz
Dagon
В следващото издание на „Бруталика” на 23 март ще чуете резултата от втората „конспирация” на братята Cavalera, както и музика от предстоящите албуми на LAKE OF TEARS, NEGURA BUNGET и SSS. Слушателите ще спечелят ваучер за 50 лв. от магазини ”Metal Heaven” и компактдиск.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!
Dagon
„Бруталика” № 200 по Z-Rock!

На 6 април от 21.00 ч. започва юбилейното предаване № 200 на “Бруталика” по Z-Rock. Както всяка сряда, предаването ще се излъчва в метъл бар “Black Lodge” в София, а водещия на “Бруталика” – Стоян Цонев, ще връчи на място в бара следните награди на присъстващите:

- двата последни броя на най-голямото американско метъл списание DECIBEL, с включена плоча към всеки от тях;
- оригинални дискове на: SSS, MYSTICA;
- промо дискове на: ROTTING CHRIST, ALCHEMIST, BARONESS, DISRUPT, PEGAZUS, TOXIC HOLOCAUST, SANCTIFICATION;
- огромни плакати на CANDLEMASS и OVERKILL;
- оригинално знаме на фестивала “Wacken Open Air”;
- 3 бр. тениски на радио Z-ROCK.

Преди и след предаването ще звучи музика, специално подбрана по повода от водещия на „Бруталика”.

Всяка сряда точно в 21.00 ч. по радио Z-Rock – „Бруталика”: ЗАЩОТО СВЕТЪТ Е БРУТАЛЕН!

Уебсайт: brutallica.zrockbg.com
Facebook: facebook.com/pages/Brutallica-show-on-Z-Rock/119772924758650
Myspace: myspace.com/brutallicashow
Блог: brutallicaonzrock.blogspot.com
E-mail: brutallica@zrockbg.com
Dagon
„Бруталика” на 4-ти май ще бъде посветена на току-що провелото се 14-то издание на фестивала Keep It True. В паузите на подробния разказ за
двудневния олдскуул празник ще звучи музика на AGENT STEEL, CRIMSON GLORY, GRIFFIN, SACRIFICE и ENFORCER. Един от слушателите ще спечели ваучер за покупки от магазин “Metal Heaven”.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!
mordred
Само не знам кво им е бруталното на AGENT STEEL, CRIMSON GLORY, GRIFFIN, SACRIFICE и ENFORCER
Dagon
След кратка пауза, „Бруталика” по Z-Rock се завръща на 14-ти септември с музика от новите издания на Anthrax, Blood Red Throne, Absu, Rampart, Wolves In The Throne Room и Warbringer. Ще говорим със създателите на първия хеви метъл клуб в България – “Metal Force”, a eдин от слушателите ще спечели ваучер за покупки от магазин “Metal Heaven”.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock.

* София – 89.1 MHz
* Пловдив – 103.7 MHz
* Варна – 95.9 MHz
* Бургас – 105.1 MHz
* Стара Загора – 100.1 MHz
* Велико Търново – 105.7 MHz
* Видин – 97.8 MHz
* Плевен – 87.9 MHz
* Хасково – 102.1 MHz
* Горна Оряховица - 105.7MHz
* Разград - 106 MHz
* Монтана - 91.6 MHz
* Ловеч - 100.5 MHz
Dagon
В „Бруталика” на 5 октомври очаквайте музика от новите албуми на TAAKE, RIOT, PAGANIZER, APOSTASY, LOUDNESS и CHARRED WALLS OF THE DAMNED. Слушателите ще спечелят за награди компактдиск и ваучер за покупки от магазин ”Metal Heaven”. В блога на „Бруталика” можете да прочетете актуални интервюта с ANTICHRIST, IN FLAMES и ICED EARTH.
Dagon
Заповядайте във фен-страницата на "Бруталика" във фейсбук:


http://www.facebook.com/pages/Brutallica-s...119772924758650
Dagon
В навечерието на петия рожден ден на Z-Rock, в „Бруталика” на 12 октомври ще чуете избрана музика от новите албуми на CHRIST AGONY, WIDOW, NIGHT IN GALES и BASTARD PRIEST. Слушателите ще спечелят за награди компактдиск и ваучер за покупки от магазин ”Metal Heaven”.

Очаквайте всяка седмица специалните въпроси на водещия, които ще носят на посочилите верен отговор възможността за безплатни питиета в "The Black
Lodge", където в сряда между 21.00 и 23.00 ч. ще звучи Z-Rock!!
Dagon
ТУК можете да прочетете кои са 10-те най-очаквани албума за 2012-та според мен.
karelian
Евала, Сашееееееееееееееееееееееееееееееее

bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif


и... ТРОГНАТА СЪМ!!!
Ghost
Много силно предаване направихте - браво! Изборът на shogot отново беше доста необичаен. happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.