Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: music
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
KTULU
Zdraveyte,rock,hardrock,punkrock, heavi, trash,power,speed,death,black,grind,...i ne znam o6te kolko vida fenove ima. az se zaribih po metallica, predi... maleeei...stanali sa 10 godini, zapisaha mi master of pupets na edna kasetka... i ot togava izu4avam kolkoto moga analite na rock i metal musikata guitar.gif
ludspamer
.....еми добре дошъл laugh.gif
abydos
Естествено.
telia
Въй- въй... с'я ще те изямат!
Sile
...да се редактирам и аз. laugh.gif Добре дошъл! Малко трудно се четеш на латиница.
KTULU
A be ne6to ne moga da si e opravq s kompa 4e za tva na latinica, ina4e dobre zavaril happy.gif
Slash
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Цитат
Здравейте,rock,хардроцк,пункроцк, хеави, тръш,power,speed,death,black,гринд,...и не знам още колко вида фенове има. аз се зарибих по металлица, преди... малеееи...станали са 10 години, записаха ми master of pupets na една касетка... и от тогава изучавам колкото мога аналите на rock и метал мусиката

Ето. Ако беше и грамотен щеше да излезе правилно, но това е лукс, който не смеем да искаме.
sharon
Предупредих, пренасочих към същото, да видим...
KTULU
Цитат(Slash @ Jul 13 2010, 08:05 PM) *
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Цитат
Здравейте,роk,хардрок,пънкрок, хеави, тръш,power,speed,death,black,гринд,...и не знам още колко вида фенове има. аз се зарибих по металлица, преди... малеееи...станали са 10 години, записаха ми master of pupets na една касетка... и от тогава изучавам колкото мога аналите на rock и метал мусиката

Ето. Ако беше и грамотен щеше да излезе правилно, но това е лукс, който не смеем да искаме.

Махни го това, че е пълна скръб, и съм от наи добре пишещите на латиница. Тва за грамотността, не съм съгласен, но ще го преживея. Извинете все пак за латиницата! smile.gif
telia
Правилата са, за да има някакъв ред в общото, нали така?
Здравей, аз па отдавна не харесвам Металика. Сега ще стане, че покрай тоя концерт куцо и кьораво ще се опущят да възхваляват отново. Не, че си куц и кьорав...
KTULU
Здравеи, по принцип нямам нищо против правилото на форума, слаш малко ме поскофти но, хора сме. За Металика, сигурно не я харесваш след 88, като албуми, щот при мен така се получава, или по принцип не те кефят? Твърде относително е всичко! smile.gif
Slash
А споко бе, ще се отракаш... tongue.gif
telia
Т.е. тука ще те отракаме. rolleyes.gif
До преди известно време Металика я харесвах до 91ва вклюително. Сега изцяло не ми харесва.
Braindead
Между другото, стилът е THRASH metal
S.I.N.
^ Май пак ще има тениски за подаръци?
По темата: Добре дошъл drinks_drunk.gif .
Braindead
По-скоро шамари, хаха.
pa®tci
Цитат(Braindead @ Jul 14 2010, 07:28 PM) *
Между другото, стилът е THRASH metal

Ъгейн...
telia
Не се научиха тез хора к'во слушат, ей...
KTULU
На кирилица ТРАШ ли е? huh.gif
Braindead
Логиката ти би била повече от желязна ако пишеше "hardrok, pauyr, spijd..." в първото ти мнение.
KTULU
hardrok spijd, paur, hahahh, dead metal, spead, pauer, има варианти, но уви smile.gif
Midnightsun
^^ Затуй пък е написал heavi. wink.gif
Braindead
^^ Извинявай, че го казвам, но нека полемиката ни продължи когато мисълта ти тръгне в някакви релси...
KTULU
http://www.metal-world.info/forum/style_im...cons/icon11.gif
Цитат(S.I.N. @ Jul 14 2010, 07:30 PM) *
^ Май пак ще има тениски за подаръци?По темата: Добре дошъл drinks_drunk.gif .
Здравеѝ, нещо не съм добре заварил,но... drinks_drunk.gif
telia
Аз ти казах на тебе- ще те изямат!
Midnightsun
Цитат(KTULU @ Jul 14 2010, 09:33 PM) *
нещо не съм добре заварил,но... drinks_drunk.gif

Не се шашкай! Пиши на кирилица, спазвай правописа, почети във форума. То чукча е писател, ама все пак. tongue.gif
Харесваш Металика - хубаво, ама все ще се намери някой да напише, че не я харесва. Пък има и други групи, не е като да няма.
KTULU
Не се шашкам, за МЕТАЛИКА, не се впрягам, или я слушаш или ненавиждаш, Аз и двете. И мерси че ме светна за другите групи tongue.gif

Цитат(telia @ Jul 14 2010, 10:08 PM) *
Аз ти казах на тебе- ще те изямат!

кво е изямат? извиняваѝ
Midnightsun
Цитат(KTULU @ Jul 14 2010, 10:29 PM) *
за МЕТАЛИКА, не се впрягам, или я слушаш или ненавиждаш, Аз и двете.

За това не съм съгласна, има поне още две положения.
Слушаш Металика, не ти е любима, но не я ненавиждаш - средно положение (при мен).
Не я слушаш и харесваш, но не я ненавиждаш - безразлична ти е.
KTULU
Положения много, слушайки някой от 80тарските албуми направо си я оби4ам, ето 5то.
Midnightsun
Ама много те мъчи родния език! laugh.gif
KTULU
Цитат(Midnightsun @ Jul 14 2010, 11:39 PM) *
Ама много те мъчи родния език! laugh.gif

Да не ти обяснявам за ''родният ми език''. Но 4ворката и 5ицата са от мързел. wink.gif
Sile
Цитат(KTULU @ Jul 14 2010, 10:29 PM) *
кво е изямат? извиняваѝ

ИзядЪт. jacko.gif laugh.gif Направо цирк е станала тази тема...
KTULU
Дракаме се кво да правим, много даскали по граматика
telia
biggrin.gif Изямат, бе! Идва от ям! Може и изгризЪт, наръфЪт, изсмучЪт. Много разбирате вие.
Че то каквото важи за Металика, важи и за всички останали. Те принципно култовите групи имат честта да ги разфасоваме така. Бре, Металика били култ, кво изрекох, въй.
KTULU
Метаалика са си култ, квото и да плямпаме, за съжаление причината са 1вите 4 албума...само, е и някои песни от останалите.
Megadeth
To тоя тип малко несериозно влезе с обидите към Мъстейн, та... се чуди после от де му е дошло.
Beyond the Grave
Цитат(KTULU @ Jul 15 2010, 12:04 AM) *
Дракаме се кво да правим, много даскали по граматика

Като в училище не ви правят хора, все някой друг трябва.
Во Царствии Твоем
Един познат, разправяше как му попаднал някакъв документ в минстерството на правосъдието от футболиста на ЦСКА - дето бил пребил някаква манекенка. Писмото му било написано като от чатер... вместо българско П използвал латинското Р, вместо Ш - 6 и т.н. И това е пратено като официален документ, за да се разследват някакви злоупотреби срещу него, по време на престоя му в полицията... bowdown.gif

Иначе добре дошъл - за Дейв недей говори лошо, това са слухове, че са имали интимна връзка, която разбила сърцето на Кърк...
KTULU
Мани, 4е съм и футболист на всичко от горе brickwall.gif
conguestadors
Добре де, пича си признава, че не е много на ясно с граматиката, но поне приема нещата на шега и не се форси.
Добре дошъл и приятно изкарване във форума.
KTULU
Цитат(Во Царствии Твоем @ Jul 15 2010, 12:12 PM) *
Един познат, разправяше как му попаднал някакъв документ в минстерството на правосъдието от футболиста на ЦСКА - дето бил пребил някаква манекенка. Писмото му било написано като от чатер... вместо българско П използвал латинското Р, вместо Ш - 6 и т.н. И това е пратено като официален документ, за да се разследват някакви злоупотреби срещу него, по време на престоя му в полицията... bowdown.gif

Иначе добре дошъл - за Дейв недей говори лошо, това са слухове, че са имали интимна връзка, която разбила сърцето на Кърк...

Точно пък за тези слухове не бях чувал. Не че ми се искаше да чуя де wink.gif Здраствуѝ smile.gif

Цитат(conguestadors @ Jul 15 2010, 10:45 PM) *
Добре де, пича си признава, че не е много на ясно с граматиката, но поне приема нещата на шега и не се форси. Добре дошъл и приятно изкарване във форума.

Здрасти, бързайки съм направил някоя, друга грешка, пък и от начало нямах кирилица, и ме линчуваха.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.