Drugun
Jan 30 2011, 09:07 PM
Здраво,
подвизавам се по лична карта като Драгомир, понастоящем съм посрещнал 21 нови години, населяващ София, налазвам форума след горещите препоръки на колегата-сътрапезник 2+2=0 и те така...
В музикалното отношение съм любител на метъла и почти всичките му разклонения в генеалогичното дърво на музиката, включваща, както небългарската така и българската сцена. Олдскул, дет, брутал, класически и раз(БИРА)се грайндкор, горграйнд и т.н...
В раздел "Други" мога да включа: класическа музика, класически рок, хардкор, хардрок, джаз, умерено количество ска.
Със сигурност съм изпуснал нещо в музикално отношение, не свиря на нищо, но имам мерак за барабани. Иначе консервативен последовател на "Бирената църква" и концертни изживявания ?!?
MetallicaAntiFan
Jan 30 2011, 11:02 PM
Добре дошъл, Драго!
Добър вкус, определено.
Warrior Of Ice
Jan 31 2011, 08:11 AM
Добре си дошъл! Приятно писане.
noel_f
Feb 16 2011, 04:07 AM
Добре дошъл! С какво се занимаваш, Драго?
Drugun
Feb 16 2011, 10:41 PM
Мога да кажа, че съм всестранно неразвита личност.

(: Основната ми дейност кога се затопли времето е да съм статист в Бирисовата градина с бира в ръка. Иначе отделно от това някак си бутам "нехитростната и престижна" специалност право в СУ-то алма матера, работя, "имам случайно, някаква работа, но не съм упорит, работлив", както се казваше в една песен и те така. (: noel_f на теб какви са ти активитетите (: ?!?
ludspamer
Feb 16 2011, 11:43 PM
Борисовата е култ, ама южния е още по-голем култ, особено като се напиете некой път
noel_f
Feb 24 2011, 02:45 PM
Цитат(Drugun @ Feb 16 2011, 10:41 PM)

Мога да кажа, че съм всестранно неразвита личност.

(: Основната ми дейност кога се затопли времето е да съм статист в Бирисовата градина с бира в ръка. Иначе отделно от това някак си бутам "нехитростната и престижна" специалност право в СУ-то алма матера, работя, "имам случайно, някаква работа, но не съм упорит, работлив", както се казваше в една песен и те така. (: noel_f на теб какви са ти активитетите (: ?!?
Мм, аз направих грешката да отида да уча в чужбина и в момента зубря уж престижната специалност Политология и Икономика.

През остааналото време си губя времето и се опитвам да преборя носталгията с много музика.

В момента си чакам разрешиелното за работа и си търся стаж за лятото в България. Това е общо взето.