Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да ви се представя
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
File099
Казвам се Веселин Алексеев, от украйнски произход(но руската част на Украйна!) съм, на 32 навършени години. По политически убеждения съм националсоциалист. Слушам музика от 4 годишен, а метъл от 13 годишен. Любимите ми групи са Black Sabbath и Slayer, но слушам още около 30 групи главно основните и почти нищо екзотично може би с изключение на Fear Factory. Слушам музика само на купени от магазин дискове и не признавам музика от компютър! Завършил съм семестриално специалност Право в СУ, тренирал съм фитнес-културизъм 8 години и 3 месеца, занимавам се с научни изследвания на НЛО и проявявам интерес към сатанизмът. Наркотици не употребявам, но съм пробвал кокаин 2 пъти и трева 5 пъти. Пуша по 1 кутия цигари на ден, обичам да пия качествено уиски и да слушам метъл по 12-16 часа на ден. Владея английски език, естествено разбирам и руският, но не мога да го говоря въобще. Религиозната ми принадлежност е православен християнин. Бивш сатанист съм. Живея в София.


ludspamer
Аре добре дошъл, и ако имаш някви други страшни истории може да разправяш аз ги чета с интерес;д
File099
Здравей, радвам се да те видя. Имам още няколко страшни истории за писане и ще ги пусна скоро тук.
Svetyl
С някои твои убеждения и мнения не съм много съгласен, но е нормално, хора сме.
Обаче имаш уважението ми, понеже си една от най-колоритните личности, които съм виждал напоследък.
Artillery
Здрасти и от мене. Един въпрос - по време когато си държал АК-47 в ръцете си имал ли си такива видения и нервни сривове за каквито пишеш по другите теми във форума?
File099
Ще получите пълен отговор на този си въпрос. Да, по времето когато съм държал в ръцете си АК-47 съм имал по-точно казано нервни сривове заради големи неуспехи в интимният си живот. Аз служих в казармата през цялата 1998ма година, а примерно случката с изръмжаванията се бяха случили през предишната година. Естествено огнестрелното оръжие е абсолютно неприложимо срещу демони, но е приложимо срещу хора които са предизвикали нервните ми сривове. Никога не съм си и помислял да употребя оръжие срещу невъоръжен човек или да си решавам личните проблеми със служебният автомат. Но съвсем друг е въпросът ако се бяха появили видения по време на пост...Но за щастие тогава не бяха налице обективните предпоставки да получавам видения по ред причини. Тоест в казармата може да съм имал нервни сривове, но в никакъв случай не съм имал видения по които да стрелям.

По-интересно е нещо съвсем друго. По-интересно е, че например човек с диагноза епилепсия може без проблем да си извади книжка...
Kommissar
Здравей.
С теб явно ще се разбираме много добре, макар и с малки изключения. smile.gif
File099
Да, имаме общи интереси в областта на военната история и музиката.
metalista_98
Бате кефищ ме знае6 ли !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.