Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Здравейте
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
FireSoul
Е така!Аз съм на 12 и съм 1,54 висока.Николета се казвам викат ми всякак зависи от случая Ники,Никс,Никоу и Ети.Тренирам Волейбол.По Метала се запалих на 8-9,а може би това да е било заради гена понеже баща ми съща убожава тази музика първо чух AC-DC любимата му група.Зарибих се и започнах да слушам и други като:Metallica,Scorpions,Deep Purple,COF,Guns'n'Roses,Rammstein,Manowar и др.Общо взето най-много сега харесвам Metallica,Rammstein,Helloween,Manowar,COF,Nightwish, и др.Също се запознах с мн хора от моя град,които сеща слушат Метал.

П.С:Извинявам се за "правописа".Това е защото имаме 2 даскалки при едната 5-6 оценка при другата повече от 4 неможе!Надявам се въпреки възраста ми да ме приемете.
gadabout
Здрасти, 1,54.
HateBreeder
Здравей и от мен,правописът ще се оправи с писането във форуми и с повечко въпроси,относно самия правопис.Надявам се да не останеш само в "гейстрийм" средата,а да дадеш шанс на по-младите и не дотам популярни групи.Ако не ти харесат,ОК.
Расти,не е лошо,въпросът е да има момче,което да не го е срам да те покани на среща. wink.gif
MetallicaAntiFan
QUOTE(HateBreeder @ Apr 22 2011, 10:03 PM) *
Расти,не е лошо,въпросът е да има момче,което да не го е срам да те покани на среща. wink.gif

Грубо. Но добро.
shogot
Що бе, к'во им е на растите, Пешка? Аз познавам една пичка с расти и си я каня редовно - никакъв проблем. Какво срамно има?

Но, да... ок, знаеш защо. Познаваш ме достатъчно добре... SLUDGE icon_headbang[1].gif
HateBreeder
Прочети за какво става въпрос, първо. Никакви рАсти, казвам на момичето, че не е лошо да расте.
MetallicaAntiFan
QUOTE(shogot @ Apr 24 2011, 11:17 AM) *
Що бе, к'во им е на растите, Пешка? Аз познавам една пичка с расти и си я каня редовно - никакъв проблем. Какво срамно има?

Но, да... ок, знаеш защо. Познаваш ме достатъчно добре... SLUDGE icon_headbang[1].gif

Сашо, че ти си изтрещело копеле е вън от съмнение...
shogot
Цитат(HateBreeder @ Apr 24 2011, 03:05 PM) *
Прочети за какво става въпрос, първо. Никакви рАсти, казвам на момичето, че не е лошо да расте.

Нищо... самата мисъл за растите е зверилник!
HateBreeder
За това вече съм съгласен smile.gif
Megadeth
Хвани си някой по-нисък от тебе мацка и се снимайте, плииийз ;д
FireSoul
Раста нямам, гадже си имам и не е по-нисък от мене!
gadabout
Ахахахах, ама дали не ви захлеби девойчето?
scion_of_storm
Тхат ваз олл!

Добре дошла.
Sile
Добре дошла!

И понеже сте подхванали темата, вмъквам, че расти са самите хора, които ходят с такава прическа, а не прическата, която всъщност се нарича dreadlocks (дред).
Elf_s_karirana_riza
Привет и от мен smile.gif
prayer4eto
bye.gif
FireSoul
Благодаря на всички.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.