Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Здравейте на всички!
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
SPYBORG
Виждам, че първите, които са чукнали картона си тук датират от 2003-та! Представям си всички тези младежи, които са казали здрасти за първи път, колко са се променили през всичките години до днес! Вероятно някои от тях вече са с по три брака зад гърба си и слушат Софи Маринова laugh.gif Надявам се поне повечето да не са изневерили на нашата "религия".
Аз се казвам Асен, приятно ми е! Проходих в метъл музиката през 80-те години, но след Metallica'86 станах тотален фен и краен привържаник на твърдия звук. И така до ден днешен. Това е музиката на моя живот и един от основните фактори, формирали ме като човек и като начин на мислене. Тя ми дава вдъхновение в работата и енергия за живот. Следя активно излизащите нови банди и албуми и актуализирам своите музикални търсения. Винаги съм ЗА новите идеи, като саунд, аранжимент и изразни средства в музиката. Обичам да виждам, че метъла се развива и достойно държи позиции, като водещ музикален стил.
Надявам се това е достатъчно, като първоначална представа за мен:)
HateBreeder
Здравей от мен.Най-сетне един човек,който не е тийнейджър(или поне не се представя за такъв) се вписа във форума.Почитания и дано намериш това,което търсиш тук.Ако ли не,то поне ще се позабавляваш на налудничави постове.
SPYBORG
Благодаря ти Хейт! Със сигурност ще има какво интересно да се научи и види тук. Като за начало преглеждам кой-какво слуша за да открадна някое ново заглавие:)
HateBreeder
Оооо,това да искаш...Видях,че си споменал Blood Stain Child.Мога да помогна с повече подобни неща...Също така в сверата на мелодик дета.
SPYBORG
Супер! Бих се изкефил на нещо подобно! Аз от скоро ги открих и страшно ме зарибиха още с първото слушане.
HateBreeder
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...mp;#entry358230

Ето малка част.
sharon
Хубаво представяне и най-накрая някой по-сериозен, наистина. Приятно пребиваване наоколо, дано се включиш из темите. bye.gif
Thrashard
Здрасти и от мен, надявам се да обменяме опит, доколкото е възможно и да си споделяме музичка wink.gif Като за начало бих искал да те питам, слушаш ли хардкор-пънк и производни нему ? drinks_drunk.gif drinks_drunk.gif
Midnightsun
Здравей!

Цитат
Scar Symmetry, Chimaira, Ensiferum, Children of Bodom, 69 Eyes, Charon, Dionysus, Naglfar, Crematory, Adagio, Suidakra, Eternal Tears of Sorrow, Delain, Sirenia, Narnia, Climatic Terra, Made of Hate, Blood Stain Child, Samael, Lacuna Coil, Sadist

Хм, сякаш пробваш разнообразни (сравнително) по-нови групи, да си избреш стил да следиш по-подробно. Или просто обичаш шарения.
(Все пак да напиша - дадох мнение, нищо лошо не мисля.)
SPYBORG
Благодаря ви за топлото посрещане! Sharon, направими впечатление, че участваш активно в темите и разгледах профила ти още първия ден, когато влязох. Видях, че и твоите музикални предпочитания са разнообразни и интересни. Освен това май сме и колеги в професионалните си изяви!
Thrashard, ще се радвам и аз да обменяме музика, опит и...всичко каквото ни интересува! Хард кор и пънк слушах повече преди години. Харесвах MOD, SDI-това ми беше една много любима група, Exploited, Tankard, D.R.I, но вкуса ми се променя с времето и сега обръщам по-малко внимание на точно този жанр.
Midnightsun, наистина интереса ми към метъла е доста шарен. Не се заковавам в някакъв определен стил, защото всъщност за мен е важно какво се свири, а не какъв стил се води. Честно казано съм доста капризен по отношение на това дали една група ще ми хареса, защото обръщам внимание на всичко - аранжимент, вокали, звука на китарите и барабаните, уменията на музикантите, а също и държа на смелите нови идеи и на нещо, което да ме изненада. КОгато една група спре да се развива, просто губя интерес към нея.
Volt Thrower
Why, hello there.

Приятно прекарване във форума
Hellraiser
Здравей и от мен. Приятно прекарване. drinks_drunk.gif
Sile
Добре дошъл, групите, които си изброил са напълно непонятни за мен, но няма значение, надявам се, че обменянето на опит и интереси ще е взаимно! smile.gif

П.П. какво означава ника ти?
Kasiel
Цитат(SPYBORG @ Jul 19 2011, 02:46 PM) *
...
Не се заковавам в някакъв определен стил, защото всъщност за мен е важно какво се свири, а не какъв стил се води. Честно казано съм доста капризен по отношение на това дали една група ще ми хареса, защото обръщам внимание на всичко - аранжимент, вокали, звука на китарите и барабаните, уменията на музикантите, а също и държа на смелите нови идеи и на нещо, което да ме изненада. КОгато една група спре да се развива, просто губя интерес към нея.

Браво на теб, здрасти и от мен! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.