Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Аркона
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
lodborg
Безобразно силен албум изкараха Маша и компания за пореден път! Въртя "Слово" в момента и се радвам, че все още има такива истински фолк метъл банди. Маша завинаги!

Diablo
Страшно ме изкефи и мен! metal.gif
Midnightsun
Като го чух за първи път, почти не ми хареса, особено сравнен с предния албум. тъй като момента не беше подходящ за добра оценка на нов албум, реших, че трябва да му дам втори шанс след някой и друг ден. Като го подхванах отново и три дни само това въртях. Албумът е различен, което е хубаво, групата всеки път изненадва с нещо, не се повтаря. Песните сами по себе си са разнообразни, използват се много инструменти, сменят се мотиви. Аркаим, Заклятие и Слово са ми абсолютни фаворити + петте най-фолклорни песни - Леший, Там за туманами, Во моим садочке, Стенка на стенку и Зимушка. Завършекът със Зимушка е направо зловещ, особено като се прочете и текста.

Единствено оставам с особено мнение за Предок и Потомок - само нарации, сякаш е можело да се мине без тях, особено за неразбиращи руски. Пък тези думи в Потомок, рецитирани от 5 годишния син на Маша ми се струват прекалено сложни за такова малко дете.
Я сын Сварога, здесь мой дом
Потомком славным матерью рожден
Как к ясну солнцу взгляд свой обращая
Скажу я слава, руки воздымая
И перед ликом Рода я склонюсь
Да к земле матушке рукою прикоснусь
Я мал, но велико сердце мое
Вам слово чрез века реку свое

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.