Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Социален сатанизъм
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
File099
В последните 4 години вероятно някои от вас са станали свидетели във виртуалното пространство на много резки и най-вече политически колебания и интелектуални амплитуди в постингите ми. Писал съм много големи глупости и доста неверни неща затова реших най-накрая да променя нагласата си за да се адаптирам към хаосът около мен. Предварително ви предупреждавам, че съдържанието на текста отдолу няма да ви хареса и може да ви засегне лично. Определено нямам такава цел. Целта е да ви отворя очите за ИСТИНАТА.


Новия ми морал издига в култ златото, парите, властта над хората, сексът, луксът и агресивната метъл музика. Това изобщо не е християнски морал, още по-малко социалистически морал, това е направо сатанински морал, античовешки морал, социален цинизъм в най-висша степен. В основата му стоят егоизмът, безотговорността, лъжата и цинизма. Тези неща правят живота ни по-лек и внасят истинска хармония със заобикалящият ни хаотичен, неморален и жесток свят. Парадоксално е, че споменавам лъжата защото сега съм повече от откровен с вас и за в бъдеще ще бъда такъв по всички въпроси. В интерне ще пиша само голата истина. Но тази истина е отровна за вас, тя е достатъчно страшна, шокираща и няма смисъл човек да лъже...достатъчно е просто да я пише.


Основни щрихи на регенационната трансформация -

Морал - личната изгода плюс много голяма свобода на границата на закона и далеч отвъд моралните норми е в основната на новата ми ценностна система. Не е случаен девизът ми за народа труда, а за мен парите!Няма по-голямо унижение на света от труда, просията и вересиите, а тези неща са органически свързани особено в България където труда не е заплатен. Разбира се трудът е за предпочитане, но е безсмислен, вреден и даже опасен за здравето ви - друг е въпросът, че вие просто нямате избор!. В това се убедих от челен опит, примерно: ако работиш на строеж можеш да паднеш от високо и да се пребиеш или някое парче от флекс да ти откъсне главата. Ако работиш в магазин може да влезнат обирджий и да те застрелят за оборота. Ако работиш като таксиметраджия може да те заколят за 2 лева - примери много по цял свят. Ако работиш като адвокат можеш да засегнеш нечии интереси и да ти пръснат главата или да те взривят - и това се е случвало. Ако работиш като програмист или следваш тежка специалност може да се разболееш психически и да свършиш в лудницата доживот. И примери още много!Но има нещо по-интересно и нещо по-важно: хората си дават времето за да изкарват пари-хартия която може да се обезцени във всеки един момент и тогава какво правим?-, а аз в момента си давам парите за свободно време което иначе се губи необратимо. И докато другите хора работят независимо за колко пари аз си живея живота и се развивам духовно, интелектуално и културно. Беден живот, но за мен истински живот. Ама бил съм вече скромно момче казаха някои хора, но как мислите, кой е по-щастлив?Аз или тези които работят? Пари могат да се възстановят понякога твърде лесно, но загубеното време е необратимо и никога не се връща...


Политика - окончателно късане с православна Русия, хуманизма, социализма и комунизма. Защото макар да съм с руско-фински произход нямам нищо общо с руската душа. От Русия е дошъл комунизма, а аз не мога да приема, че хората са ми равни, не мога да приема, че трябва да работя и то за много пари, камо ли комунист да ставам и да работя за общото благо дето никога няма да настъпи. Плюс това комунизма извира от беднотията, простотията и завистта и е присъщ на селячеството, а за мен селяните и работниците са трето качество хора защото първите са прости, а вторите са роби. Демонокрацията за мен е много добре дошла защото тя ми дава възможности да правя каквото си поискам. Плюс това хората много обедняха през последните 20 години и много лесно можеш да ги нагъзиш.И нещо много важно - НЕ СИ ДЛЪЖЕН ДА РАБОТИШ!А при комунизма щеш не щеш ще трябва да работиш задължително, държавата те задължава. При демонокрацията плащай си данъците и всичко е точно, ако имаш собственост макар и малка която да даваш под наем и другите ще работят вместо теб и ще имаш пари за режийни, книги, интернет и музика и ще си усъвършенстваш духовната тъмнина в душата си. И в крайна сметка като се замисля аз над политиката, тя е за хора които не са си оправили живота. Не че аз съм си оправил живота с милиони, но толкова искам засега от него. Всеки трябва да знае цената си. Очевидно е, че моят живот далеч не струва милиони...


Музика - това са преди всичко Slayer, Morbid Angel. Тоест фашизъм, сатанизъм и серийни убийства(затова пеят Слеър). Впрочем текстът в подписът ми е точно на Дейвид Винсънт която е най-успешният вокал на Морбид Ейнджъл и е интелектуален двигател на състава. И правилно е казал антихристът Винсънт, че докато вие се избивате по бойните полета Сатаната събира всички ваши грехове, а така или иначе никой от вас не побеждава в битката за свобода. Тоест вие обикновените хора живеете тежък, страшен и безсмислен живот. Усещате ли се вече? Усещате ли докато ме четете, че пиша самата истина?А и като умрете после нищо добро не ви чака. Ако изобщо ви чака нещо горе. Slayer и Morbid Angel са сатанинска поезия облечена и подсилена с енергията на звука/това са все американски групи/. Поезията на Морбид Ейнджъл е магнит за зли духове, това не е музика, а специфична звукова енергия насочена против Бога с езическо-сатанинските си текстове и привлищаша баншии и полтъргайсти в домовете на хората дръзнали да ги слушат. Текстовете на Слеър са и политически, те добре показват, че бялата раса към която ние принадлежим е доминираща на Земята във всяко отношение и че преживените в детството трамви поняга водят до жестоки сцени на насилие, показват света емоционално и интелектуално през очите на психопати-серийни убийци за които човекът и особено жената е просто нищожество и "обект на анимация". Ама тук няма българка не българка. Боклуци има навсякъде, вижте само манекенките от световна величина. Нима те не са надменни боклуци? Нима негърките които пращат фалшиви любовни емайли за да ви измучат парите по банкова сметка с измама не са боклуци? И българката е нравствен дегенерат и американката е проститутка и африканката си е измамница и беднячка. Край вече с теорията, че българката била най-големия боклук, това може и да е вярно, но ограничана теорията ми само до регионално ниво. А аз търся нещо универсално.


Секс - секс без любов. И без това секс с любов си е непостижима задача и защо трябва да усложняваме нещата и да се лишаваме за да чакаме нещо което никога няма да го бъде? А и кой знае с каква трагедия ще завърши!Това с много хора се е случило в живота. И защо аз трябва да съм този който трябва да се жертва в името на някакъв идеал, фикс-идея и да си съсипя живота? При това любовта е временна, а робството което идва след нея може и да е доживот! Защо трябва аз да обичам някоя която ще ме предаде? Или аз ще я предам изневерявайки й с друга. Затова обичам Сатаната защото него ако го предадеш възмездието е страшно и скоропостижно .Това лично съм го изпитал на гърбът си. Да не говорим, че в сатанинските среди в България много по-лесно можеш да си намериш жена и то надеждна жена която за разлика от себеподобните й християнки които лъжат на поразия, пият като прасета и нарушават божиите заповеди и после палят свещи в църквата няма да те предаде именно заради самият Сатана. И заради страхът от него. Да не говорим, че сатаниските би трябвало да са доста разкрепостени в сексуално отношение жени. Разкрепостени духовно и сексуално са две свързани неща.


Професия - нямам такава, а и не ми е нужна. Важно е с какво хората ще ми бъдат полезни на мен, а не с какво аз ще трябва да бъда полезен на тях? Хората са ми слуги.


Приятели - дружа само със значително по-интелегентни и богати хора от мен. Примерно от 7 приятели които имам 3ма са бизнесмени, единият може да ми бъде баща и разполага със стотици милиони евро. Само мерцедесът му струва колкото целият ми недвижим имот.


Наука - занимавах се с научни изследвания на НЛО. Писна ми. За какво трябва да търся в небето извънземни с телескоп след като духовете, демоните, баншиите и полтъргайстите са много по-интересни, те са тук под носът ни и освен това могат много да ни помогнат в живота. И какво като видиш и заснемеш извънземни?Животът ти няма да се промени към по-добро, извънземните пари не дават, а създават само проблеми с психиатри и военни. В най-добрият случай ще направиш снимки които всеки ще обяви за фейк. Плюс това наблюденията са скъпичко занимание, а слушането на музика е десетина пъти по-евтино. Дисковете не се развалят, трудно се амортизират, а цените на уредбите паднаха в последно време. А музиката се развива, всеки път е различна и предлага все нови неща. Наблюденията са еднообразни и човек затъпява.


Перспективи - човек никога не може да предположи какво ще му случи. Днес или утре. Каквато и система да се създаде, колкото и тя да е добра и ефективна за времето си...рано или късно хаосът и ентропията ще нарушат параметрите й! И в крайна сметка ще я разрушат. А именно от хаосът се създава ново начало което рано или късно също умира и само силните оцеляват отново и отново. Защото силните владеят хаоса, а слабите се нуждаят от ред. А редът е временен винаги. Както и светлината не е вечна, следователно накрая настават хаос и тъмнина. Точно както стана с комунизма - прогресиращият хаос в психиките на хората и естественият им стремеж към материален прогрес плюс целенасочената финансова буря предизвикана от щатските мозъчни тръстове го унищожиха. Може и да стане Трета Световна война, но комунизма никога няма да се върне най-малко в Русия. Там хората се научиха да карат мерцедеси и ако комунистите се опитат да вземат властта по един или друг начин тежко им горко!Роб втори път роб не става!


Питате ме как се чувствам?Чувствам се ИДЕАЛНО!Психически съм в комфортно състояние и нямам напрежения в психиката си за нищо. Толкова добре психически не съм бил повече от 10 години, толкова спокоен, уравновесен, РАЗУМЕН. Може да ме мислите за социална и дори за сатанинска отрепка?Не, отрепките сте вие. Християните и комунистите сте отрепките. Вие сте тези които взривяват цели семейства и после ходят да палят свещи в църквата и да търсят опрошение което никога няма да дойде. Вие сте тези които се опитвате да си изкупите греховете с пари, но не знаете, че индулгенция пред Бога с пари не става и греховете ви няма да бъдат опростени. Комунистите сте проказата на света, не сте никаква "прогресивна сила", вие сте индустриално невъзможни, несправедливи, грабители на капитала и щастието на хората и направо ретроградни!Капитала е основата на живота, а на вашият безсмислен и вреден за природата труд. А вашият любим СССР беше трън в очите на целият цивилизован свят и бръщолевенията на сифилистикът Ленин за малкт да не доведе света до ядрено унищожение.


ЕПИЛОГ - продължавайте да работите за стотинки и да търсите любов, целия ви живот ще премине в робство, борба, илюзии и заблуди! Накрая ще умрете и ако изобщо има отвъдно там ще ви съдятн за щастието което сте постигнали за сметка на други...
I Like Scat Porn
http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect

толкоз
Megadeth
Ъъъъ човече, ти следва да си гений,
но вероятно за някой идиот като пъпчивия шишко, дето напоследък флуди форума със себе си.
Визирам трашърка, ако някой се не сеща. :р
Artillery
Цитат(I Like Scat Porn @ Oct 17 2011, 07:31 PM) *

Общо взето smile.gif има и други психологически фактори вероятно - стремеж за самоизтъкване, избиване на комплекси или въобще търсене на поле за изява или в най-невинния случай желание за споделяне на терзания smile.gif
Drugun
Вземайки предвид, последните 4 години прекарани в този универсум наречен Земя, без да вземаме предвид извънземните пространство в скритата орбита на 5тия дом от Венериния цикъл, в който тя е била обладана от 10 мавъра съм склонен да взема в ръце настоящото статукво. А поемайки го следва, че го хващам, което нерядко може да доведе до възвратно-постапателни движения провокирани от мотото на КАО (Клуб на анонимния онанист) "Жена като една мъжка длан" съм склонен да извършва койтален акт, но това е друга тема.

Нека се върнем на сегашния наболял проблем, достоен да бъде включен в листата с масонски заговори,което е така. Масоните са произлезли от Пчелата майка, чието леговище е в Кремиковци. Ние всички сме излезли от пещите на това чудовище, поради което имаме баркод зад лявата мида, по който масоните разбират дали си от техните или не. така това е мнението ми за политиката

Тъй като бях тръгнал за масоните, но защото не знам нищо повече за тях сега ще пиша за музиката. Музиката е ноти, цици, черва и оазис на твърде много несподелени нощни полюции, характерни за късния романтизъм, известен още като закъснелия еректизъм. Та музиката е хубаво нещо, тя има китари, барабани, флейти и инструменти, които се включват в тока, чийто баща е електричеството.

Електричеството или по-скоро липсата му е предпоставка за секса в политиката и музиката. Защото когато няма ток, хората се топлят един в друг и в резултат на търкането между телата им се създава статично напрежение,което е предпоставка за откритието на ебенитова пръчица потъркана с черен вълнен парцал (парцалът е вълнен, защото тогава са използвали свинска мас, да е секса по-удобен).

Сексът от своя страна доста често се осъществява между познати една на други личност, наричащи себе си приятели, а както е казал неизвестен педералисимус (висша титла при хомосексуалистите) : "Мъжката любов ръжда не хваща, само гъбички !!!" Но от другата страна на медальона стоят пак приятелите, а в моя случай приятелките ми Десислава и Левислава, които дори в момента ми помагат с усърдието на Пчелата майка...

И в заключение искам да кажа за думатиту: за бога не пробутвайте хубавото думати за майонеза, защото така ще изчезне домашната българска лютеница, а с нея и пиперя, който е ликвидатор на стомашните газове и ще ви се налага да ядете кисели млека със сложни бактерии в тях, за това за бога, не пропилявайте живота си в търсене на ключа от палатката, той е под хигиеничният нокът (бел ред за бъркане в носа и чистене на ухото) на лявата ви ръка ?!?
tricycle
bowdown.gif
the_fire_eye
Аз по-скоро бих го "диагностицирала" с манийно-депресивна психоза - ту прекален идеалист,ту прекален песимист,средно положение няма.Или е просто от възрастта и ще мине.
Thrashard
Цитат(blood @ Oct 17 2011, 08:14 PM) *
Ъъъъ човече, ти следва да си гений,
но вероятно за някой идиот като пъпчивия шишко, дето напоследък флуди форума със себе си.
Визирам трашърка, ако някой се не сеща. :р

Май само пъпчивия шишко ти е в устата, комплексарче biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Само ми кажи, колко време го мисли това изречение ??? И пак си неуместен, мършо селска biggrin.gif biggrin.gif Много ме развесели, честно ахахахаха
Драгун отново изригна!!! Синко, видя ли че работата пречи на мисловния процес ??? drinks_drunk.gif
Megadeth
Че на тебе време ли ти е нужно, за да мислиш, тц ттц
Thrashard
Не се прави на остроумен, пий една студена вода и се успокой!
2+2=0
Драгуне, искам да напишеш книга от едно изречение, поне 600 страници. Буковски от Делиормана, майстор на дългия изказ и стожер на гнусния сюрреализъм.

scienza
ЕПИЛОГ - продължавайте да работите за стотинки и да търсите любов, целия ви живот ще премине в робство, борба, илюзии и заблуди! Накрая ще умрете и ако изобщо има отвъдно там ще ви съдятн за щастието което сте постигнали за сметка на други...

И ти си мислиш, че без любов си живееш прекрасно, не си ничий роб, не водиш всекидневна борба с обществото и бюрокрацията, не живееш в илюзията, че си добре, а за заблудата.. е, за мен тя е синоним на илюзия, така че няма да коментирам повторно.
Та, всеки намира щастието в различни неща. Ако ти се чувстваш щастлив, правейки секс без любов, слушайки Slayer и Morbid Angel, да имаш супер богати приятели, да нямаш професия - радвам се за теб. Но тогава прояви разбиране към тези, които не споделят твоя светоглед и недей да осъждаш техния начин да дирят щастието си ( защото по мое мнение в цялата тема, освен че парадираш с това колко си различен, изказваш именно негативното си мнение към хорските стремежи и ценности ) . Не съм привърженик на това да правя някакви психологични анализи на хора, които не познавам, но предвид написаното от теб, не мога да се съглася, че си уравновесен и разумен.
Sile
"Важно е с какво хората ще ми бъдат полезни на мен, а не с какво аз ще трябва да бъда полезен на тях? Хората са ми слуги.


Приятели - дружа само със значително по-интелегентни и богати хора от мен. "

До тук с това ти да се възползваш от хората, по - скоро да е обратното. Как като си по - тъп от тях, ще ги използваш, бе, хаххха.

Освен да търсиш внимание и да се изразяваш добре, нищо друго не можеш.

"Накрая ще умрете" Иначе няма да мрем, така ли?

Ако извратената ти цел е да трупаш негативи, хахха, ами не, по - скоро си ни безразличен. Човече, гледам 4400, ама не съм се фанатизирала.

Опа, сбърках, даже и добре не се изразяваш, щото не си убедителен.
ludspamer
Цитат(Sile @ Oct 22 2011, 08:53 PM) *
"Важно е с какво хората ще ми бъдат полезни на мен, а не с какво аз ще трябва да бъда полезен на тях? Хората са ми слуги.
До тук с това ти да се възползваш от хората, по-скоро да е обратното. Как като си по - тъп от тях, ще ги използваш, бе, хаххха.

И оше по-обратното wink.gif По-умните от теб/мен/нас/, които имат големи амбиции да "командват парада", винаги ще те използват в един по-подходящ момент. Такива са днешните ценности, благи ми душици - комерсиални, безлични, неудовлетворяващи на някакво по-дълбоко ниво, за което никой не се и замисля, а не му и дреме! Като имаш пари, коли, имоти - какво ще му мислиш... авторът малко крайно се е изразил в мнението си (а и не знам доколко е насериозно), но като гледам и на него му е омръзнало да го мачкат и използват, да речем. А ако човек да се изкачи нависоко и да е някакво действащо лице, приятели няма как да има. Трябва да се вреш навсякъде, да използваш всяка възможност, да смачкаш всеки, който ти пречи по някакъв начин. Аз лично не бих платил такава цена, но не се знае, само на 18 съм още...
HateBreeder
Само не можах да разбера защо този младеж слага комунизма до църквата и християнските ценности, при положение че не ни се разрешаваше да посещаваме църква?!?!?!? Също така защо, по демоните говори за себе си като интелектуален владетел, след като аз живея по същия начин и мога да го притежавам?
tricycle
Цитат(HateBreeder @ Oct 23 2011, 03:01 AM) *
Само не можах да разбера защо този младеж слага комунизма до църквата и християнските ценности, при положение че не ни се разрешаваше да посещаваме църква?!?!?!?

Ти пък се изказа, все едно те е имало тогава и всичко си видял...
HateBreeder
Имах пред вид като народ,а не на мен лично...Заяждането ти е безпочвено,и го знаеш.
File099
Цитат(scienza @ Oct 22 2011, 08:13 PM) *
ЕПИЛОГ - продължавайте да работите за стотинки и да търсите любов, целия ви живот ще премине в робство, борба, илюзии и заблуди! Накрая ще умрете и ако изобщо има отвъдно там ще ви съдятн за щастието което сте постигнали за сметка на други...И ти си мислиш, че без любов си живееш прекрасно, не си ничий роб, не водиш всекидневна борба с обществото и бюрокрацията, не живееш в илюзията, че си добре, а за заблудата.. е, за мен тя е синоним на илюзия, така че няма да коментирам повторно. Та, всеки намира щастието в различни неща. Ако ти се чувстваш щастлив, правейки секс без любов, слушайки Slayer и Morbid Angel, да имаш супер богати приятели, да нямаш професия - радвам се за теб. Но тогава прояви разбиране към тези, които не споделят твоя светоглед и недей да осъждаш техния начин да дирят щастието си ( защото по мое мнение в цялата тема, освен че парадираш с това колко си различен, изказваш именно негативното си мнение към хорските стремежи и ценности ) . Не съм привърженик на това да правя някакви психологични анализи на хора, които не познавам, но предвид написаното от теб, не мога да се съглася, че си уравновесен и разумен.

Да, без любов се живее точно прекрасно. Омразата е най-чистото и лишено от лицемерие чувство.


Цитат(Sile @ Oct 22 2011, 08:53 PM) *
"Важно е с какво хората ще ми бъдат полезни на мен, а не с какво аз ще трябва да бъда полезен на тях? Хората са ми слуги. Приятели - дружа само със значително по-интелегентни и богати хора от мен. "До тук с това ти да се възползваш от хората, по - скоро да е обратното. Как като си по - тъп от тях, ще ги използваш, бе, хаххха. Освен да търсиш внимание и да се изразяваш добре, нищо друго не можеш."Накрая ще умрете" Иначе няма да мрем, така ли?Ако извратената ти цел е да трупаш негативи, хахха, ами не, по - скоро си ни безразличен. Човече, гледам 4400, ама не съм се фанатизирала.Опа, сбърках, даже и добре не се изразяваш, щото не си убедителен.

Аз имам висше юридическо образование. Аз почти съм адвокат, а хората сте парцали. Апропо, изобщо не си заслужава и да те чета или да ти отговарям.
Megadeth
Хорааааааааааа, имаме си адвокат тук! ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ И СВЕЖДАЙТЕ ПОГЛЕД!!!! Той е намерил своя път и знае, че щастието е еквивалент на пари. Адвокатствайки ще е поредния ламтящ за пари червей. Дори не ми се занимава колко абсурдна е философията, че парите са нещото, което правят хората щастливи. Но пък извинявай, ти си адвокат, но докато учеше кво работеше, бе бухал? Вариантите са два - мама и тате помагат/ за 300-400лв на някой си мил лайната. Третия е, че си си продал буквално гъза. Не си по-различен, нито тук сме по-различни от тебе, просто си тъп.
I Like Scat Porn
Цитат(File099 @ Nov 3 2011, 04:52 AM) *
Да, без любов се живее точно прекрасно. Омразата е най-чистото и лишено от лицемерие чувство.

Омразата е страх.
tricycle
А ти си тъп.
metalheart1993
Както каза колегата през няколко поста ОМРАЗАТА Е СТРАХ. До да ви кажа под секрет аз не разграничавам сатанизма според мен сатанизма или поне истинският такъв умря когато Варг Викернес влезе в затвора. Тогава всички започнаха да парадират какви са сатинисти колко са бедни (Духовно и материално), колко е скапан живота и как мразели циганите, разбираш ли (както би казал добрия, стар Stiff). Не казвам че сега няма малки общества от хора които са наистина сатанисти и както си му е там реда горят икони и църкви. А ако говорим за България прекалено сме малко че да има такива същества, някак не става, 70% български негри, другото гърци, турци и други породи.. Колкото и да ми е неприятно да го кажа сатанизма е сложно за разбиране философско течение.
Rabe
biggrin.gif Авторът яко се е филмирал. Ето още две култови статии, които винаги ме разсмива като ги чета:
Да кажем НЕ на метъла
Скритите послания в музиката.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.