Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рок група ZoV
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
metalheart1993
Група ZoV е млада българса група от Варна. Групата има много талант, занимават се както с авторска музика така и с кавъри.
Състав:
Dim ( Vocal )
Iva ( Guitar )
Pavlin ( Guitar )
Kris ( Bass)
Galin ( Drums )
Фейсбук страница! ---> ZoV
Музика! ---> Музика!
YouTube

Съпорт на БГ сцената! icon_headbang[1].gif
Bleach
Това можеше да го пуснеш в някоя от милионите теми за българска музика...
metalheart1993
^ ... И сега по темата. ...Ако може.
brickwall.gif
Bleach
Ма то и тема ли имало? Тук, ако въобще може да има някаква тема, то тя е, че излишните теми в тоя форум стават повече от полезните, което е колкото по вина на модераторите, толкова и по вина на такива полезни изкопаеми като автора на темата. То почти няма група, за която да няма създадена отделна тема!
Megadeth
^Ти кой беше, бе? Кога почна да модературстваш и ти, голяма работа, че е пуснал тема за отделна група, тва е някак си практика тук. Но кво ли си говоря, явно се изживяваш като форумния гард.
Bleach
То точно това, че е практика, го прави проблем, да беше единичен случай, въобще нямаше да ми направи впечатление. Дай сега да пуснем по една темичка за всеки, който някога е хващал китара! Едно е да пуснеш тема "Комерсиализира ли се Nightwish" (тук поне има някаква тема на дискусия), а съвсем друго "еййй, пичовИ, чекнете тая Панда, много е яка, йееее!". Както споменах, това спокойно можеше да го пусне в една от темите за българско производство. Но така е, то модовете щом са съгласни с това начинание, как потребителите да не са, къде-къде по-лесно е да пуснеш тема, отколкото да пишеш в някоя вече пусната.
metalheart1993
^ По-добре ще е да се пусне пема за "Комерсиализира ли се Cradle of Filth, In Flames, Children of Bodom", например... . Пуснах тази тема само защото се опитвам по някакъв начин да популяризирам БГ бандите и по-точно младите такива... Имам много приятели сред тях и мога да ви кажа, че това което правят го правят с голямо желание. Най-лощото е че никой не им обръща внимание... Пак казвам няма да е зле вместо да се правите на админ или амодератор да коментирате темата.
Като няма какво да кажеш по-добре не казвай нищо...
Megadeth
^^Че еба темата, я еба, то се видя. Въпроса е, че що подяволите реши, че трябва да определяш коя тема тема къде трябва да бъде.? Ако ще за групата на хуя ми ще пусна тема, не мога да разбера кво толкова ти бърка работата тва.
metalheart1993
^ Хм.... Според мен можем да поставид диагноза СПАМ.
Bleach
Очевидно няма да излезем на глава,така че няма какво да си тракам клавиатурата само.Само ще спомена какво ме "бърка":бърка ме,че е много по-удобно за самите потребители,когато искат да видят нещо българско,да влязат в тема пълна с българска музика,отколкото да търсят една по-една групите из форума.И се научете да спорите малко,още на второто изречение си вкара хуя в темата,а си мислех,че само чалгарите са на тоя принцип! dry.gif
metalheart1993
Айде започна се с лепенето на етикети... Тоя чалгар оня блусар...
Sile
^^ Не е така. Къде ще тръгна да се ровя в тема само за българска музика, зада намеря група. Много по - удобно е да напиша името в 'търсене' и веднага да ми излезе. Така и с всичко в този форум, което изключва обсъждането колко и какви теми има.

Зада не е тотален спам, вмъквам, че чух няколко парчета и ми харесва. Звучи като Guns and roses. И са мойчета happy.gif
metalheart1993
^ Да колега прав си че напомня на Guns and roses. Не е лоша групата но ще разберем как стоят нещата като запишат албум smile.gif))
Sile
Особено пък съм "колега".
Megadeth
Да, тя го кара само на чекии ;д
Bleach
Както и да е,на който как му е удобно,само мир да е. drinks_drunk.gif Колкото до групата,ще го кажа така-като за българско не е зле.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.