Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Елфически шлем
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
gordost
Здравейте, млади и стари алкохолици, прикриващи заболяването си с меломания. Пия втечнен анасон, мента и ракия. Тука съм, да си губя свободното време, понеже ми е в излишък явно. Музиката е разнообразна, но предпочитаните неща от метъла са 90арски пауър и дет метъл.

Добре, а сега сериозно. Името ми не е от значение, възрастта е 22, самоопределям се като мислещ българин, като на втората думичка сякаш държа малко повече. Произходът ми е от етнографските групи рупци и македонци, като Родопите са любимото ми място. Студент съм. Интересувам се основно от антропология, религии, археология, история и политика, като имам кофти навика да влизам в спорове. Западната цивилизация я харесвам до 70е години на миналия век. Не харесвам хипита, либерали и Холандия. (Странно, нали?) Слушам хеви метъл откакто се помня, но напоследък честно казано предпочитам повече етно и уърлд музика. Въпреки всичко мисля, че тук ще ми е интересно. Чета страшно много научна фантастика и малко по-малко фентъзи, както и материали по социология, социална динамика и антропология. И като че ли това е, не знам какво повече да напиша. Останалото ще се види, ако се задържа достатъчно така или иначе. smile.gif

Поздрави!
Sile
А пишеш ли?
Svetyl
Какво учиш? И на каква база влизаш в исторически спорове?
alpha prime
Чак пък алкохолици .... \trve/
gordost
Здравейте отново!

Съжалявам за забавянето на отговора ми, но имах няколко напрегнати дни.

Цитат(Sile @ Dec 19 2011, 11:39 PM) *
А пишеш ли?

Пробвам се от време на време, разказчета основно. По-голямата част от любимите ми писатели са виртуози на късият разказ и това много ме вдъхновява.


Цитат(Svetyl @ Dec 21 2011, 12:56 PM) *
Какво учиш? И на каква база влизаш в исторически спорове?

Като всеки самоуважаващ се дървен философ уча журналистика. rolleyes.gif
А за споровете - просо смятам, че по-голямата част от историята ни е непозната или изкривена. Нямам предвид бълнувания a la Йоло Денев, естествено.


Цитат(alpha prime @ Dec 21 2011, 01:09 PM) *
Чак пък алкохолици .... \trve/

drinks_drunk.gif
Во Царствии Твоем
Добре дошъл и приятно на тези ширини и дължини biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.