Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Nazis discuss METAL
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
bgm
http://www.stormfront.org/forum/showthread...37&page=1&pp=10


Malko preview:

ANTHRAX SUX, THEY ARE JEWISH.


biggrin.gif
Peter
Hahahahahahahahahahahahahahaha laugh.gif
SepulTeraHead
Цитат
I love it dont get me wrong, I have some "Midtown Bootboys" my buddy "ACSkin" sent me a while ago and I love it. Especially Hatebreed and Angry Aryans, Blue Eyed Devils, there all great. But me myself I personally enjoy Rascist Redneck music, the likes of Johnny Rebel & all, Doc Holliday!

HAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!!!!!!11
Sunforger
Мръсни нацисти.Смърт за гнусните нацистки свине.
Crafter
СМЪРТ! СМЪРТ! СМЪРТ!
Peter
Цитат(Satyr_ @ Mar 4 2004, 11:49 AM)
Мръсни нацисти.Смърт за гнусните нацистки свине.

Tuk ne bih mogul da buda po-suglasen! icon_headbang[1].gif
_SiegfrieD_
Еми те ако бяха истински нацисти трябваше да слушат т.н NSBM(National Socialist Black Metal-и Burzum влиза в това число) и да са езичници,а не да слушат подобната им на Punk глупава музика.Просто почти всички са комплексирани позьори,които само се правят на интересни за да бият много често и невинните... mad.gif
Crafter
Таз "музика" се нарича ОЙ! Това, което искам да кажа в случая е че песента на Линкин Парк - Behind Blue Eyes е на най-яркият представител на върпосната музика. Ян Стюарт се казва. Мъртъв е от много време де smile.gif Май злополука с кола беше. Междудругото е подържал връзка с не-малко метъл групи (правили са турнета с Моторхед, концерти с Джудас и със Слеър и с Леми и всички от Слеър са били приятели, макар, че изявлението на Леми е: С него бяхме приятели, макар че смятам национализма за отживелица (макар хиледите знамена и униформи, които Леми колекционира)).

Та в тоя дух... музиката им не е толкова зле. Абе по-добре е от пънка в някои отношения. Иначе групи като Ландзер са си пълна глупост! Дори и в пънка няма песен на БУКВАЛНО 4 акорда! Толкова ноти свири баса в цялата песен! ТОлкова са и акордите на китарата... ТЪПО! А оригинала беше на БТМ междудругото, но нз... абе.


Все пак не на нацизма (ама расизма е друго нещо smile.gif).
SepulTeraHead
Цитат
ова, което искам да кажа в случая е че песента на Линкин Парк - Behind Blue Eyes е на най-яркият представител на върпосната музика.

Кавъра е на Limp Bizkit а не на Linkin Park. Не че има особенно занчение.

Цитат
правили са турнета с Моторхед, концерти с Джудас и със Слеър и с Леми и всички от Слеър са били приятели, макар, че изявлението на Леми е: С него бяхме приятели, макар че смятам национализма за отживелица (макар хиледите знамена и униформи, които Леми колекционира)).

Jeff Hanneman от Slayer също колекционира нацитски медали.
Цитат
Все пак не на нацизма (ама расизма е друго нещо ).

Hitler was black!
Beoulf
Цитат
СМЪРТ! СМЪРТ! СМЪРТ!

отлично!
Peter
Ian Stewart (ili kakto se pi6e, ne mi puka) e 6ibana nazi utrepka!!! I moga da se obosnova: osven, 4e e bil skapan rasist e i edin ot purvite zaedno s grupata si Skrewdriver, koito opozorqvat Oi! muzikata i Skinhead dvijenieto s nazi ideite. Da, muzikata na Skrewdriver e gotina, ama ideite im sa laina!

Mejdu drugoto sum 4uval, 4e katastrofata, pri koqto e umrql ne e bila prosto zlopoluka...

Fa6izmut ne e mnenie, a prestuplenie!!!
_SiegfrieD_
Аз за Landser чух,че вече били в затвора-защо ли? wink.gif ,a "легендарният мъченик-светец" Ian Stuart първоначално е бил пънкар...
OI-ът се слуша от не много скинари в БГ(повечето са на чалга) и според мен по това,което съм чувала от Landser си е чиста пиянска музика с глупави текстове като Bomben auf Izrael,Adolf Hitler Unser Fuehrer и т.н.Не мисля,че един истински нацист би слушал тези простотии,които нямат и никаква музикална стойност.
SepulTeraHead
Цитат
Fa6izmut ne e mnenie, a prestuplenie!!!

Амин!
bgm
Kwo se wdurwihte pak, tuka triabwa da se smeete, basi.
SepulTeraHead
Ами смях се вече. Особенно на това че "единия от Металика май е негър!??!?"
Сега трябва да разправяме на Щурма колко е тъп. Всичко с веремето си!
Crafter
Че единия от Металика е негър smile.gif С влизането на жабата станаха 2 негрите. smile.gif Как можа тоя да се появи с фланелка WEST SIDE на концерта (верно, че фланелката потъна в под доста бързо, ама все пак...
Шегувам се де smile.gif Кирето е с Филипински корени... а за Трухильо (по прякор Жабата) не знам.


А що се отнася до Ян Стюарт и т.н.
1. ТО общо взето всички, които правят ОЙ са били пънкари.
2. За грешката ми с ЛП и ЛБ съжалявам smile.gif А той Сеп... знае, че са били ЛБ, защото така се казва любимата му игра. Като се съберат с момчетата от квартала става голямо шоу smile.gif Ама все той изяжда бисквитката smile.gif Но на него му харесва Ххахахахахаха smile.gif w00t.gif tongue.gif evil.gif
3. За катастрофата... и аз съм чувал така, но не твърдвя нищо!
4. За Слеър. Нямам претенции какво колекционира Ханеман... но нямаше и никаква връзка. А що се отнася до Слеър... не помня да са крили расистките си възгледи някога. А в музиката им е имало не-малко пънк (което значи и ОЙ) елементи (ако се заслушате, ще откриете, че в половината от песните им има... абе нещо като адски твърд, бърз и усложнен пънк...).
5. А за мнението на Петър, че... знаете там Скинхедс, Бонхедс и т.н. Може би си прав. Аз приемам мнението ти за правилно, но... в момента няма НИКАКВО значение, защото тук Скинхедс са нацитата, които се бият един друг и на сутринта разправят как са пребили 100 циганина от гетото! А иначе моите възгледи... имат расистки момент smile.gif Но УМЕРЕН.
SepulTeraHead
1. Сигурно
2. Мне, просто гледах клипа по телевизията. Как е бисквитката?
3. Аз пък не съм чувал. Да умира тъпото нацистско копеле. Не ми пука.
4. Имаше връзка, защото ги спомена, а и спомена за Леми. Освен това не знам дали "We're not nazis. We're not racists. Angel Of Death is just a scary story about a german psycho" се приема като криене на расиситси възгледи.
5. Ти си тъп.
bgm
wink.gif Slayer, punk.....WTF?

Kakto peeha Upsurt - "Na taia wuzrast wsichko e izgubeno". headbang[1].gif


EDIT:Shto se otnasia do Angel of death, w texta ima adski mnogo elementi ot filmi za holocausta (koito sa izwestni sus swoiata bezpristrastnost, h3h3).Naprimer...How long can you last at the frozen water burrial...twa e ot Sonnenschein.Ta silno me sumniawa hora, wpechatelni ot podobeno rod filmi da sa rasisti, zashtoto po princip tezi filmi se prawiat ot ewreiski lobita i niamat osobena stoinost, samo pecheliat oskari wink.gif
Peter
Sturmfuhrera menieto ti za Metallica i "negrite" v sustava nqma da go komentiram... laugh.gif

A kolkoto do Slayer... Ami Tom Araya e 4iliiski emigrant, taka 4e malko trudno 6te sa rasisti... wink.gif
_SiegfrieD_
Цитат(Peter @ Mar 5 2004, 11:20 AM)
Sturmfuhrera menieto ti za Metallica i "negrite" v sustava nqma da go komentiram... laugh.gif

A kolkoto do Slayer... Ami Tom Araya e 4iliiski emigrant, taka 4e malko trudno 6te sa rasisti... wink.gif

Доколкото знам в Sepultura има негър ама в Metallica...Shturm,Shturm има още много да учиш...
За Slayer-не е трудно човек да си помисли,че имат расистки възгледи-например една емблема на групата с орел като фашисткия и песента им "Angel of Death",в която става дума точно за легендарния нацистки доктор Joseph Mengele(известен още като Ангелът на Смъртта заради красивия си и спокоен външен вид) станал известен с експериментите си върху концлагеристи(най-вече деца и близнаци),за арийската раса и генетиката.
alpha prime
бах тия скинове тез маи друга дума освен бял и негър не знаят smile.gif biggrin.gif guitar.gif веселяци ....they all have to diiieeee thumbdown.gif
_SiegfrieD_
Аа и еврейн знаят...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.