Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Meshuggah New Song
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
ionicle
Мисля че си заслужава новата тема.

ЛУДНИЦАТА!

http://www.youtube.com/watch?v=AjEUzgvZmLg
Frog
Монотонно и общо взето безидейно. dry.gif
ionicle
Гъза ти е безидеен.
SepulTeraHead
^+1

Чакам с нетърпение албума
Beyond the Grave
Ако е като предишния, аре нема нужда. wink.gif
ionicle
obZen беше най-големия им албум досега. точка.
Beyond the Grave
Пфахаха, паляк. Да позная, прослушал си Meshuggah с тая боза? laugh.gif
ionicle
паляк ше викаш на дедо си от Трънчовица. Meshuggah слушам от времето на Chaosphere. с obZen се влюбих наистина в тях. ясен си ми кво слушаш и кво ти process-ва главата, щом определяш тоя албум като "боза".

като ти гледам очакваните албуми за 2011та, и повечето от тях са некви малоумни death бози (далеч не смятам че death-а е малоумие, имам страшно много любими групи от него, само една определена част определям като "боза"), нищо чудно че не ти е схванала тиквата нищо от албум като obZen. това е музика и текстове, които се премислят, потъваш в тях, оставяш ги да те обгърнат на ментално ниво. и всеки път откриваш по нещо ново.

Меш си е музика за съзнанието. И никoй друг не звучи като тях. Никoй.
Beyond the Grave
Палякът обаче продължава да се пеняви. laugh.gif Мой, ти ако ги беше прослушал с Chaosphere, нямаше да бълваш толкова детински хвалби за новото им творчество, защото на фона на първите им три албума, то не става за чеп. Според мен по онова време по-скоро си си барал пишката на фона на Korn или някоя подобна дрисня, чудейки се за какво служи. Иначе щеше да си наясно, че още с Nothing започнаха да се изчерпват, а последните им напъни са досадно преповтаряне на някога оригиналното им звучене.

Айде жив и здрав, и да предадеш много поздрави на роднините си от Трънчовица. На ментално ниво, по възможност. whistle.gif
ionicle
Няма смисъл да спорим очевидно. Всеки да слуша каквото иска, това е "freedom in action", и така и трябва да бъде. Мнения за Meshuggah изказвай колкото искаш, както и за каквото и да е, просто си имай едно наум че мнението ти не е миродавно, нито обективно. Истинска обективност човешко същество не може да постигне. Мен последните албуми на Meshuggah ми дават много повече явно, отколкото на теб. И според мен натискат във все по-абстрактна насока, която явно на теб не ти влияе добре. Нема лошо.

Аре че оспамихме темата с глупости. Жив и здрав, metal да има!
SepulTeraHead
Ето интервю с Томас Хааке от Meshuggah - http://t-musicvault.blogspot.com/2012/03/meshuggah.html
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.