Цитат
На 27 май в столичната зала “Христо Ботев” ще забие групата на известния фронтмен на “Accept” - немската банда U.D.O. Концерът ще се състои в столичната зала “Христо Ботев”. Цените на билетите ще са 15 и 17 в деня на концерта.

Концертът новата група на Удо Диркшнайдер. в България е част от световното турне “Thunderball World Tour 2004”, което е в подкрепа на последния им музикален проект - албума “Thunderball”.
То стартира на 05 март от Бразилия и ще обхване последователно Чехия, Полша, Украйна, Русия, Германия, Швейцария, Австрия, Словакия, Унгария, Словения и ще завърши в Норвегия.

U.D.O. е сформирана през 1987 година от бившия вокалист на “Accept” Удо Диркшнайдер. Кариерата на групата е белязана от класическите албуми “Animal House”, “Mean Machine”, “Faceless World”. Българските фенове ще имат възможността да чуят на живо и някои от класическите парчета от ерата на ACCEPT, като “Fast as a shark”, “Balls to the wall” и други.
В София бандата пристига в състав Udo Dirkschneider (вокал), Igor Gianola (соло китара), бившият барабанист на Accept Stefan Kaufman (соло китара), Fitty Wienhold (бас китара) и Lorenzo Milani (барабани)
icon_headbang[1].gif