lady_madness
Mar 14 2012, 09:50 AM
Добър ден :-)
Да ви се представя, ама и аз не знам от къде да започна - сложно е :-)
Та накратко - същество от женски пол съм, на 35 (старост - нерадост) от София.
Метъл музиката е в кръвта ми, мама така си ме роди....нейна грешка, но вече факт :-)
Нямам идея какво друго да ви кажа за себе си. Чуствайте се свободни да питате, ако нещо ви интересува за мен и не можете да заспите докато не получите отговор....
Докато се ориентирам във форума може да прелитам тук-там като муха без глава, но се правете, че не го забелязвате :-)
Warrior Of Ice
Mar 14 2012, 10:21 AM
Добре дошла и приятно прекарване наоколо!
Во Царствии Твоем
Mar 14 2012, 11:10 AM
Добре дошла!
Инак заглавието на темата ти ме хвърли в тъч! Член от женски пол - звучи си страшничко.
Megadeth
Mar 14 2012, 11:53 AM
Цитат(lady_madness @ Mar 14 2012, 09:50 AM)

Чуствайте се свободни да питате, ако нещо ви интересува за мен и не можете да заспите докато не получите отговор....
Забранено ми е да питам каквото ме интересува новите юзъри, щото се обиждат лесно. :\
Остани мецес-два и тогава пак питай кво ни интересува ;р
lady_madness
Mar 14 2012, 12:21 PM
Цитат(Во Царствии Твоем @ Mar 14 2012, 11:10 AM)

Добре дошла!Инак заглавието на темата ти ме хвърли в тъч! Член от женски пол - звучи си страшничко.
Брутално, нали :-) Ама реши да влезнеш да видиш за какво иде реч и дали няма да ти е от полза.
Цитат
Забранено ми е да питам каквото ме интересува новите юзъри, щото се обиждат лесно. :\
Остани мецес-два и тогава пак питай кво ни интересува ;р
Не съм от лесно обиждащите се.
sharon
Mar 14 2012, 01:05 PM
Привет!

С какво се занимаваш? Работа? Хобита? И да, любими групи или поне стилове?
lady_madness
Mar 14 2012, 01:12 PM
Работя в книгоиздателска компания, но напоследък се занимавам с работа в странична област - Европейски проекти.
Слушам с голям кеф Rammstein, Metallica, Manowar, Judas Priest - май всичко от добрата стара класика в жанра :-)
Во Царствии Твоем
Mar 14 2012, 01:28 PM
Аха, значи за съвети по кредити към европйески програми директно към теб
Харесва ли ти тази работа или ти липсва работата в издателството?
lady_madness
Mar 14 2012, 01:32 PM
Те двете са толкова различни... И едната е интересна и другата. Но предпочитам да работя в печатна медия, отколкото всеки ден да се разправям с държавната администрация :-)
Megadeth
Mar 14 2012, 05:47 PM
Дай си фейсбука да те видим дали си истинска.
lady_madness
Mar 14 2012, 06:14 PM
И без фейсбук съм истинска. Той не е критерии за достоверност :-)
conguestadors
Mar 14 2012, 06:38 PM
Добре дошла наборе и приятно изкарване тук.
Artillery
Mar 14 2012, 10:53 PM
Цитат(lady_madness @ Mar 14 2012, 01:12 PM)

Работя в книгоиздателска компания, но напоследък се занимавам с работа в странична област - Европейски проекти.
Слушам с голям кеф Rammstein, Metallica, Manowar, Judas Priest - май всичко от добрата стара класика в жанра :-)
Екстра, значи ше се разбереме с тебе

А любими книги и автори?
lady_madness
Mar 15 2012, 12:36 AM
Обичам да чета предимно криминалета. Любим, изключително любим автор ми е Реймънд Чандлър.
Естествено, като уважаващ себе си човек, не бих си причинила да пропусна творбите на Тери Пратчет :-)
scion_of_storm
Mar 15 2012, 02:41 AM
О, издателска дейност. Толкова съответстващо на кахърите ми напоследък.

Добре дошла и приятно прекарване, на по-ниски обороти сме форумно отпреди, но пак сме пичове.
pa®tci
Mar 15 2012, 08:51 AM
Цитат(scion_of_storm @ Mar 15 2012, 02:41 AM)

... пак сме пичове.
Чеки ся... ти не си ли смени пола в един момент?
conguestadors
Mar 15 2012, 09:47 AM
Цитат(lady_madness @ Mar 15 2012, 12:36 AM)

Обичам да чета предимно криминалета. Любим, изключително любим автор ми е Реймънд Чандлър.
Естествено, като уважаващ себе си човек, не бих си причинила да пропусна творбите на Тери Пратчет :-)
Преди около година си купих електронен четец и съм супер доволен и щастлив, но предполагам, че това се отразява на издателската дейност.
lady_madness
Mar 15 2012, 09:50 AM
Издателската дейност отдавна я отвя вятъра... Не само това й се отразява зле.
Chaotic One
Mar 15 2012, 11:56 AM
Добре дошла и от мен!

А книгоиздателството едва ли e замряло чак толкова.. Винаги се намират хора, които предпочитат да притежават четивата си в 3д вариант, били те пожълтели от старост или все още намирисващи на печатница.
Впрочем kudos за Пратчет и добрия избор на групи. ^^
RunningWild
Mar 26 2012, 12:54 PM
Цитат(lady_madness @ Mar 15 2012, 12:36 AM)

Преди няколко месеца прочетох "Сбогом, моя красавице" на Реймънд Чандлър. Уникално добър автор! Приятно прекарване във форума!
sharon
Mar 26 2012, 11:49 PM
^ Ооо, Красавицата е невероятно написана, вече съм изгубила и броя препрочитания. Велик Чандлър.
lady_madness
Mar 29 2012, 02:46 PM
:-) Много приятно посрещане ми спретнахте. Благодаря :-)
"Сбогом моя красавице" и на мен ми е фаворит. Направо го обожавам този роман...
Megadeth
Mar 29 2012, 02:49 PM
Ако си поласкана, пиши по-често, не само с посрещането да си оставаш.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.