Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ХелоУ
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
Stan
Виждам, че си има секция за новобранци, та реших и аз да се представя. Станислав на 26, студент във Великотърновския университет. Не съм най-големия метъл фен на света, но какво пък, все пак ще се пробвам тук. Защо? Защото тук няма опасност да срещна чалгаджии, най-вече. Ха наздраве!
Warrior Of Ice
Добре дошъл и приятно прекарване наоколо! smile.gif
SPYBORG
Здрасти, Стан! В мое лице имаш съмишленик, относно чалгаджиите. Аз също съм алергичен към тях и към всичко, свързано с този жанр. Пожелавам ти приятни минути във форума.
Artillery
Цитат(Stan @ Jul 11 2012, 07:24 PM) *
Защото тук няма опасност да срещна чалгаджии, най-вече.

Абе не бъди толкова сигурен в тая работа tongue.gif какво следваш?
Stan
Културен туризъм. Не се оплаквам, особено като се има предвид, че първото ми желание беше журналистика, ама не ми стигна бал smile.gif А относно чалгаджиите, they are everywhere... Сигурно и тук има някакви заблудени душици, но вероятно ще да бъдат по-малко, i hope.
Svetyl
Културен туризъм... и как е, тая специалност я откриха съвсем наскоро, виждаш ли перспектива?
Artillery
На мен ми звучи гот, може да развежда туристи по интересни места примерно, което винаги си е оферта. smile.gif
Stan
Ами, очаквах повече от специалността, честно казано. Аз съм част от първия випуск, в интерес на истината. Но да си призная, църквите, манастирите и джамиите са ми прекалено, ама наистина прекалено много... За сметка на това почти не се обръща внимание на икономическата страна на туризма, което е кофти. Самите преподаватели си признаха, че проблемите в програмата са много, но вече не може да се променя, поне не за първия випуск. Само се надявам да намеря някаква работа след завършването по специалността. В гимназията учих електротехника, но ако започна да практикувам вероятно ще умра от токов удар, ако и с Културния туризъм е такъв фейл, направо не знам smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.