Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: С каква аудиосистема си слушате музиката?
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Infidel
С каква аудиосистема си слушате музиката? Питам, защото си търся нещо читаво за до 150 лв., което да не започва да гъгне на умряло като го поусиля малко повече, да има бас контрол копче и да вади прилично качествен звук.
Hellraiser
Аз съм с това на компютъра за 80 лв. http://www.boromela.com/Prdcts/computers/_...rolab-TMN-1.jpg Ето характеристиката:

2.1 звукова система
Събуфер: 5,25" Магнитно Защитени
Сателити: 3"x 2 Магнитно Защитени
2 броя сателитни говорители
Жак за слушалки
Изходна мощност: 32 W RMS (9Wx2+14W)
Честотна характеристика: 35Hz-20KHz
Ниво на шума: 70 dB
Вградено захранване
Настройки за звука и честотата
Материал на събуфера: дърво
Размери:
Събуфер: 240 x 230 x 225 мм
Сателити: 135 x 95 x 165 мм
SepulTeraHead
С ето това, свързано през USB с лаптопа ми. Уникално як, силен и качествен звук за тези размери.
Megadeth
За 150лв нищо качествено не можеш да си вземеш. Аз от години съм с една 5+1 система, от която ползвам само буфер и предните 2 колони. Мисля да инвестирам едни 600-700лв и пак не знам с кво ще се сдобия.
Infidel
Вероятно е така, но във всеки случай ще е по-добро от Genius за 30 лв. wink.gif
Megadeth
Ако бях на твое място щях да търся 2 колони с вграден бас с възможността да се прибави буфер по-нататък. Със сигурност ще намериш нещо по форумите втора употреба.
File099
Имам две уредби - старата ми Пионер купена през юли 95та и новата ми Техникс купена в началото на 99та. Определено Пионерът вади по-качествен звук, но нито дискът нито касетките работят и прикачвам дивиди към нея. На Техникса само касетките не работят, но касетки вече не слушам. Там понеже уредбата е 2х80 вата, а Пионерът 2х60 вата дава по-обемен звук, но не и по-качествен.
ludspamer
чифт слушалки или мизерни 2.1 колонки, от които едната не работи
Slash
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 10 2012, 01:29 PM) *
С ето това, свързано през USB с лаптопа ми. Уникално як, силен и качествен звук за тези размери.

Смятам да си ги поръчам с новия лаптоп, доверявам ти се, че са яки.
Scanspeak
За 150 кинта е много трудна работа да се сдобиеш с каквото и да било. Ще ти вкарам мухата все пак, за 100-на лева можеш да намериш някой читав английски стерео усилвател - NAD 3020 например. За още 80-на лева изпадат от време на време чифтове широколентови говорители на Фостекс или Mark Audio, виж из форумите - audioplatinum, bgaudioclub, bgaudio. След това с една инвестиция от още 50-на лева сглобяваш едни задно натоварени хорни по готов проект и мисля, че дори с такава скромна аудио система, ще забравиш за стерео-уредби и всякакви други подобни източници на звук. whistle.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.