Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Изводи и последици от прехода
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2
File099
1.България през втората половина на 90те пак сбърка във външнополитическата си ориентация. Вместо да се ориентира към Китай и китайския модел на управление капитализъм в комунизъм през 90те бг политици тогава в лицето на Костов, по-късно на Симеон разпродадоха предприятията къде фалирали, къде умишлено фалиран на Запада на безценица и затвърдиха демократичното управление на един народ който не е дорасъл за демокрация. И хората чакаха инвестиции в производствена инфраструктура. Без перспективи защото на Запад имаха други планове. Демокрацията е просто фасада на империализма. Демокрацията е Троянския кон на Задапа и интересите му. Който народ се хване на тази въдица тежко му и горко. А ако не се хване ще го бомбардират. Точно както Сърбия.


2.Българите се хванаха много лесно на тази въдица. Сега идеологическата диверсия е във всеки дом. Нейн проводник бяха американските филми през 80те години. Те показваха един напълно различен живот зад Желязната завеса. Американската мечта - живот на лъскави спортни коли, луксозни къщи, високи доходи и щастливи хора. Очевидно е, че тогава през 80те българите не правиха разлика между филми и реалност. Те бяха наивни като малки деца. И сега си носят последиците.


3.Ритане срещу ръженът е невъзможно. Остава обикновения човек да се свие и да се опита да оцелее. И ако може да извлече полза от ситуацията. А ситуацията засега е такава - висока безработица и парадоксално нарастващи цени. На фона на свито потребление цените се вдигат. Обратно на нормалните капиталистически закони. И понеже няма къде другаде да ударят спекулантите се целят в храната. За това храната е много скъпа в България.


4.Удапък на християнските ценности. Това е едно от измеренията на Новия световен ред. Създаването на нова изкуствена религия. Типичен пример са протестантите. Тях Лукавия ги мами и светът е навлязъл в техните църкви. Това е невинен пример. Вече е модерно политици да влизат в сатанински секти. Такива секти с бг полицити в тях има вече и в България. Представяте ли си какво бъдеще ви чака?5.Извращаване на изкуството. Филми като Хелрайзър, Смъртоносен хоризонт, групи като Дисайд водят до депресии, паранои и шизофрении. На държавата един шизофреник излиза поне 300 лева месечно. В България шизофрениците са над 40 000. И това се все последици от американското изкуство.6.Финансовата криза представлява оптимизация на световната икономика. Парите без материално-стоково и трудово покритие нямат стойност. Американците си печатиха доларите като ненормални и направиха кризата за да оправят нещата. Кризата концентрира парите в ръцете на богатите. И повече хора ще им работят за по-малко пари. След оптимизация на световната икономика следва оптимизация на световното население...7.Нарастване смъртността сред младите. Катастрофи, наркотици, разстрели, анаболи, липса на здравна профилактика - все повече млади хора умират от рак и инфаркт. Некролозите им висят по гробищата. Ако не вярвате отидите и вижте с очите си!8.Народа масово затъва в заеми, вересии и просия. Следствие на което бизнеса блокира. Или обратното - бизнеса блокира, неплатежоспособен е и хората затъват в заеми и вересии. А просията е навсякъде по улиците - хората просят стотинки за хляб или по някоя цигарка. Просят млади и стари.
9.Политическа безперспективност. Каквото и да се направи, който и да дойде на власт оправия няма. И наистина - след като най-силния бг политик Борисов не може да се справи значи никой няма да успее. При това той има огромен финансов грбъ отвън и пак не става. Защото тези които дават милиардите ви нямат вас в предвид.
Svetyl
Да и? Предлагаш алтернатива или просто споделяш всеизвестни неща?
File099
Алтернатива, реалистична алтернатива няма защото както написах ритане срещу ръжена е невъзможно. Иначе вън от съмнение аз знам много добре какво трябва да се направи - да се ликвидират всички мутри които сега с почтен бизнес, децата им да се затворят в ТВУ, жените им да метат улиците по 12-14 часа в пек и студ и не на последно място да се свалят и изравнят всички пенсии до 100-120 лева месечно. Реално погледнато мутрите и пенсионерите-комунисти съсипаха прехода в България. Специална за мутрите са раковото образование на обществото, а пенсионерите са фабрики за лайна.
Mor Galad
Цитат(File099 @ Aug 20 2012, 04:37 PM) *
и не на последно място да се свалят и изравнят всички пенсии до 100-120 лева месечно. Реално погледнато мутрите и пенсионерите-комунисти съсипаха прехода в България. Специална за мутрите са раковото образование на обществото, а пенсионерите са фабрики за лайна.

Мисля, че колегата, като те пита за реални алтернативи, нямаше предвид празни популистки приказки, които всички сме чували. Ако ти се намира вълшебна пръчка, може да се направи с мутрите и семействата им това, което казваш.
А в този ред на мисли, които си подкарал, може направо да ги пратим в трудови лагери пенсионерите. Те и сега живеят на ръба на мизерията. Нали знаеш, че грижата за слабите е едно от нещата, които отличават цивилизования човек от маймуните в джунглата.

P.S. Нека да те питам дали знаеш каква е разликата между "образОвание" и "образУвание". Не мисля, че си искал да използваш точно тази дума. wink.gif
File099
Не е нужна магическа пръчка. Нужна е крайно-дясна партия която да спечели изборите.


Колкото до образованието ми аз съм завършил семестриално специалност Право в СУ. Една от най-тежките специалности на най-тежкото място.
Svetyl
Семестриалното завършване, не е завършване.
File099
Да, прав си. Но благодарение на бившият министър на образованието Вълчев никога няма да завърша. Той въведе казус-тестове на държавните изпити в последния момент на следването ми, които казус-тестове не могат да се решат от действащи топ-адвокати в продължение на дни, камо ли от нас обикновените студенти в рамките на 4 часа време. Следствие на това престъпно безумие на доказаният хомосексуалист Вълчев много студенти не успяха да завършат специалност Право като бяха хвърлени страшно много пари и чудовищен труд на вятъра заради "държава" която не заслужава да съществува.
Svetyl
Лично аз познавам не един и двама завършили право, които са си ги решили тези тестове... Нали знаеш приказката за кривата ракета...
File099
Отново грешиш. Тези които са минали казусите и са завършили са имали съответната теоретична подготовка за решаване на казуси още от 2ри курс. Ние нямахме такава подготовка и ни сервираха казусите като гръм от ясно небе. Сегашните студенти по право в СУ решават казуси още от 2ри курс и имат специализирани лекции за решаването им, а ние до момента в който Вълчев въведе казусите имахме всичко на всичко един казус във 2ри курс по Гражданско право който отгоре на всичко е смешен по степен на сложност и обем в сравнение с казусите на трите държавни изпита.
Svetyl
Теоретичната подготовка можеш да си я натрупаш и сега, има учебници, лекциите са отворени...
File099
Да, но благоприятният момент е изпуснат. Защото докато следвах в периода 2000та-2008ма имах стабилни доходи и малки валутни резерви. А сега съм принуден да работя като ненормален за 350-450 лева на месец като внасям в къщата 200 от тях. Само изпитът по Търговско право който беше първият изпит с казус-тест ми коства 3,5 години време, около 4000 лева от валутният ми запас и ме късаха общо 12-13 пъти....
...Изрично подчертавам, че през първите 5 години следване успяха да ме скъсат само на един единствен изпит по Финансово право при съветника на Първанов по финансовите въпроси Сашо Панов. Там ме скъсаха защото бях учил по погрешни лекции. Така че на практика първите ми години от следването бяха блестящи докато не се появиха тези казус-тестове.
Mor Galad
Всъщност, май не си разбрал какво те питам. Не съм проявил интерес към образованието ти, а към грамотността ти по отношение на българския правопис. "ОбразОвание" и "образУвание" са две думи с различно значение. В значението, което ти имаш предвид, а именно - клетки, засегнати от ракова болест, трябва да се използва думичката с "У", а ти си използвал тази с "О". Въпросът ми имаше за цел да провери доколко правиш разлика между двете. Като се има предвид как си интерпретирал това, което питам, вече знам, че това не е така. Все пак, в специалност "Право" се кандидатства с изпит по литература.

Също така, коментарът ми беше насочен не толкова срещу изказването ти по въпроса с мутрите - мисля че всички сме съгласни, че там обществото има проблем, а към реплики като тази, че пенсионерите са фабрики за лайна и трябва да ги оставим на доход от 120 лв. .
File099
Аз пиша от лаптоп със страшна скорост на писане и не редактирам нищо. Причините за грешките ми не се намират в липсата на грамотност, а в скоростта на писане.


Колкото до пенсионерите те са най-голямото бреме на бюджета. Навремето през трудовия си живот на практика нищо не са направи за нас, а сега искат да ни смучат кръвта. Аз не смятам да участвам в тази порочна игра. Всеки според заслуженото си!
Mor Galad
Аз грешките от бързане ги разбирам, но при положение, че ти обърнах специално внимание на разликата между двете думи, а ти започна да говориш за образованието си, сериозно се съмнявам, че точно тази твоя грешка е била от бързане.

Няма как да се съглася с мнението ти за пенсионерите. Това, което ти прокламираш, е законът на джунглата - пак ти казвам, зрелостта на едно общество се мери с отношението му към слабите и безпомощните. Тези хора са се трудили, а това, че нищо не са направили за нас, не е тяхна вина, а на държавата, в която са работили. А и, все пак, не бих използвал силни изрази като "няма да участвам", не мисля че имаш особен избор, така или иначе. smile.gif
File099
Съмняваш, не съмняваш разликата я знам отлично и не ми се впуска в глупави обяснения.

В България общество не съществува. Аз не прокламирам законът на джунглата, аз прокламирам националсоциализъм и справедливо наказание за виновните, плюс начин за излизане от тежкото икономическо положение - на практика единственият път. А ако е вината на държавата както вие пишете значи ние трябва да се борим срещу нея в този й вид. Това не изключва националсоциализма, а направо провокира! Аз наистина няма да участвам в изхранването на пенсионерите и почти никога не съм плащал данъци. Примерно сега работя на две места и на едното не плащам никакви данъци. В бъдеще също не смятам да плащам данъци по политически причини. А ако престъпната демократична Българска държава се опита да си вземе данъците насила от мен ще стане истинска, реална война с реални действия срещу съответните й служители. Няма да се спра пред нищо! Затворът въобще не може да ме уплаши.
PitBull
Препоръчвам да вложиш малко поне от усилията си да чистиш езиковите си грешки и да изписваш правилно държавата поне, пък след това имай претенции към нея. Да видим ще се сетиш ли какво е нередно в последния ти пост сам...
File099
Няма да влагам усилия за глупости. България трябва да се пише Булгаристан или българия с малка буква в знак на неуважение към държавата.
lady_madness
С лош човек можеш да се разбереш, но с прост - никога....
File099
Да, прост човек съм, но не съм длъжен на никого с нищо.
lady_madness
А защо мислиш, че като не си длъжен на никому, другите трябва на теб да са ти длъжни?!
PitBull
^Да, и аз това щях да попитам...
Ако всеки в тая държава действаше на 1/10 колкото говори, положението ни щеше да е много различно.

И "българска" поне трябва да е с малка буква, като си толкова за малките букви.
Svetyl
Искам да попитам автора какво мисли за Брайвик?
Ако трябва да съм сериозен, принципните ти възгледи са до някаква степен правилни, но твърде крайни. Например това за пенсионерите...
File099
Lady Madness - естествено, че другите не са ми длъжни с нищо. Никога не съм твърдял обратното. Но и аз не съм длъжен да плащам данъци за да изхранвам пенсионерите, нито да търпя законите на мутрите които вкараха свои представители в парламента още преди 11 години. И още нещо важно - след време ще разполагам с достатъчно пари. Това означава, че още по-малко ще съм длъжен на хората, но когато аз плащам те със сигурност ще са ми длъжни...


За господин Светил - за мен лично Брайвик е на половина герои. Герои защото изби комунистически изчадия които са се нанесли в родината му да смучат кръвта на народа му. Наполовина защото това все пак бяха деца които все още не са се осъзнали политически и след време като нищо можеха да завият на дясно. И още нещо много важно - оръжие се обръща само срещу оръжие! Не трябва и не е морално да се използва въоръжена сила срещу невъоръжени хора, още по-малко деца и тинейджъри, макар и комунисти. За да бъде Брайвик истински герои в моите очи той трябваше да намери начин да се изправи лице в лице в въоръжен и поне равностоен противник, а не да стреля по невъоръжени хора...
Svetyl
Мхм. Благодаря за отговора.
Mor Galad
Цитат(File099 @ Aug 24 2012, 05:55 PM) *
И още нещо важно - след време ще разполагам с достатъчно пари. Това означава, че още по-малко ще съм длъжен на хората, но когато аз плащам те със сигурност ще са ми длъжни...

Интересно ми дали считаш, че така трябва да работи света или просто се пригаждаш към правилата и закономерностите, които те обкръжават. Защото останах с впечатление, че си по-скоро човек-идеалист, който счита че принципите трябва да стоят над алъш-вериша. Изненадах се да видя нещо такова, написано от теб.
File099
Ами ще дам възможно най-точният отговор. На зла круша - зъл прът! Тоест в обществото в което примерно корупцията и грабежът са норма трудно може да става въпрос за морални принципи в пълният им смисъл. Аз пак си оставам идеалист по принцип, но ако не се нагаждам към обстоятелствата животът ми ще стане невъзможен. Ето затова трябва да се води борба за националсоциализъм за да се живее честно и почтено.
Megadeth
Ако мене ме скъсат 13 пъти на един и същи изпит, човече, щях да живея в избата на тъмно и да не излизам. А ти си тръгнал да ни поучаваш, стегни се.
Mor Galad
Цитат(File099 @ Aug 24 2012, 10:05 PM) *
Ами ще дам възможно най-точният отговор. На зла круша - зъл прът! Тоест в обществото в което примерно корупцията и грабежът са норма трудно може да става въпрос за морални принципи в пълният им смисъл. Аз пак си оставам идеалист по принцип, но ако не се нагаждам към обстоятелствата животът ми ще стане невъзможен. Ето затова трябва да се води борба за националсоциализъм за да се живее честно и почтено.

Точно така. Ще ти издам една тайна. Всеки се ражда идеалист, но започва да му се налага да прави компромиси. Замисли се как би изглеждал, ако някой те съди само по действията ти - човек, който иска да натрупа пари, за да са му длъжни останалите. Недей да съдиш другите за техните дела, защото може да се окаже, че са просто компромиси за постигането на добре замаскирани идеали! Един умен човек би осъзнал това. От друга страна, един ограничен човек, който не вижда по-далеч от собствения си нос и правота, ще раздели света на добри и лоши като той сто процента е сред добрите и се бори за благородната си кауза като използва методите на противника си, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е КАТО НЕГО. Това е доста остаряла и изтъркана идея, която обаче за съжаление все още работи в нечии болни мозъци - нуждата да има враг, който е всичко, което ние не сме.
telia
Цитат(File099 @ Aug 23 2012, 07:19 PM) *
Не е нужна магическа пръчка. Нужна е крайно-дясна партия която да спечели изборите.


Колкото до образованието ми аз съм завършил семестриално специалност Право в СУ. Една от най-тежките специалности на най-тежкото място.

За първата ти брилянтна мисъл- laugh.gif/ ай стига, бе!/! Като затропа крайно- дясната партия, да видим тогава в какъв ред ще протече изказването ти. Общо взето, всичко е примамливо и лъскавко, докато не ти стъпи на врата. И да си сменяме хомота всеки ден, накрая все с хомот се надяваме.
После, по отношение на втората част от изказването и твоето образование- прегледай си пунктуацията на първото изречение и след това продължи да водиш диалог, моля. И стига с тия постановки за тежкия товар, който мъкнат студентите, пребиваващи в СУ. Радвай се, че доброволно си ти тежи... " семестриално". А би ли разяснил какво е " националсоциализъм" и защо визираш неговото проявление в държавата като индикатор за решаване на проблемите й?
SPYBORG
File099, тези пенсионери, които наричаш фабрики за лайна са нашите родители. Ако твоите майка и баща са си заслужили да живеят с по едно кисело мляко на ден, това е друг въпрос, но моите са работили цял живот по осем часа на ден и са давали всичко от себе си. С това изказване от твоя страна, ясно се разбира каква е твоята ценноста система. Както знаеш, пенсионери има не само в България и това не е грешна политика. Грешката е, че ни управляват "вампири", които ни смучат кръвта всеки ден и всеки час.
Беше споменал, че американските филми ни промивали мозъците! А какво ще кажеш за турските сериали, за чалгата, за извратените ни шоу предавания, в които преобладава сексуалната насоченост и гледаме само задника на Азис и пищова на Митьо Пищова? Ние сами си го набиваме повече, отколкото някой друг може да ни го набие. Американското кино поне не разваля чувството ни за естетика, защото то се създава с наистина добри режисьори, актьори и сценаристи. А с тези турски халтури в добавка са така наречения поп-фолк, българина тотално поциганя. Ето такива неща, които съпътстват битието ни ни превръщат в идиоти, а не изчезването по време на акция на Чък Норис.
File099
Вашите родители са строили комунизъм който е фалирал. Следователно нищо не им се следва. Пенсионните фондове ги няма. Комунистите ги окрадоха. Сега същите искат да ни натресат тази пенсионерска пасмина на гърбът ни. Да не говорим, че комунистическа България е изнасяла оръжие за Третия свят за да подпомага антиколониалните движения. Типичен пример в това отношение през 50те години е било въоръжаването на алжирците. А сега същите тези пенсионери които навремето са изработвали и продавали оръжие за да се избиват французи искат Европеския съюз да ги хрантути и да им осигурява цитирам европейско здравеопазване. Това няма да стане. Европейските народи помнят комунистическите мръсотии на вашите родители включително влизането на Варшавския договор в Чехословакия през 68ма година. Това не се забравя!


Megadeth
Цитат(Megadeth @ Aug 24 2012, 11:28 PM) *
Ако мене ме скъсат 13 пъти на един и същи изпит, човече, щях да живея в избата на тъмно и да не излизам. А ти си тръгнал да ни поучаваш, стегни се.
File099
Еми ела и го вземи като си толкова умен. Ела и го вземи. Ама въобще няма и да стигнеш до този изпит. Ще те изпокъсат още в 1ви курс.
telia
Цитат(File099 @ Aug 26 2012, 02:02 PM) *
Вашите родители са строили комунизъм който е фалирал. Следователно нищо не им се следва. Пенсионните фондове ги няма. Комунистите ги окрадоха. Сега същите искат да ни натресат тази пенсионерска пасмина на гърбът ни. Да не говорим, че комунистическа България е изнасяла оръжие за Третия свят за да подпомага антиколониалните движения. Типичен пример в това отношение през 50те години е било въоръжаването на алжирците. А сега същите тези пенсионери които навремето са изработвали и продавали оръжие за да се избиват французи искат Европеския съюз да ги хрантути и да им осигурява цитирам европейско здравеопазване. Това няма да стане. Европейските народи помнят комунистическите мръсотии на вашите родители включително влизането на Варшавския договор в Чехословакия през 68ма година. Това не се забравя!Кога ги окрадоха, сещаш ли се? Сега, тези същите, искат да ни натресат " пенсионерската пасмина" где? Комунистическа България не е изнасяла нищо нигде, понеже " комунистическа" България не е имало. Нещо друго, на което му е била лепната подобна характеристика, може би. Не те знам какво цитираш, защото цитат не виждам. Не разбирам и вида на изречението, в което си изписал думата " цитирам", защото някъде ми се губят определени знаци, които следва да фигурират в изписването му. Европейските народи не спомнят ничии родителски, още повече " комунистически" мръсотии. Бъди сигурен, че те спомнят предимно своята история. За олигарсите е друго. Да, не се забравя, защото струва пари. Ако махнем парите като фактор, що ли следва?
File099
Телия, аз ли да обяснявам какво е националсоциализъм? Все едно не знам? Националсоциализъм е комбинация между капитализъм, милитаризъм и фашизъм. По своето същество най-прогресивната и най-пробивната политическа система.
telia
File099, следва да си ти, след като въпроса е зададен към теб.
File099
Телия, последния ти постинг, написаното в него е лишено от всякакъв здрав разум.
Megadeth
Бате, аз тия изпити дето трябва си ги взимам :>
File099
Ама не следваш Право в Софийския, нали?
telia
Аз не претендирам за такъв. Интересно ми е обаче какво отговаряш на провокацията.
Цитат(File099 @ Aug 26 2012, 02:13 PM) *
Телия, аз ли да обяснявам какво е националсоциализъм? Все едно не знам? Националсоциализъм е комбинация между капитализъм, милитаризъм и фашизъм. По своето същество най-прогресивната и най-пробивната политическа система.
Хайде сега кажи, моля, коя от тези постановки е с български корени? А също и как подобна комбинация следва да се прилага в страната ни, съобразно нейното минало и с визията за нейното бъдеще?
File099
Визията на бг политици за бъдещето е една, визията на хора като мен е съвсем съвсем друга...

Комбинацията следва да се прилага така -

Вътрешна политика -

1.Пълна конфискация имуществото на мутрите. Отнемат им се гражданските права. Отварят се лагери и същите се пращат със семействата им РАЗДЕЛЕНИ там да работят.

2.Спиране на пенсиите. Пълно отнемане на гражданските им права. Пенсионерите се гонят от големите градове в провинцията. Организират се специализирани гета за тях.

3.Затваряне на границата. Наказателна регистрация за емигранти. На същите им се отнема гражданството и имуществото. Пращат се агенти в чужбина т.нар.активни мерки за да унищожат тези от тях които са участвали в разграбването на България .

4.Забрана на Българската социалистическа партия. Затвор за лидерите й.


Външна политика -

1.Мораторуим върху външният дълг. Тези които си направиха външнотърговските фирмички в края на 80те те да си го плащат. Ако не искат...активни мерки!

2.Безплатно здравеопазване и образование.

3.Възстановяване на българската армия. Въоръжаване с модерно оръжие. Професионална армия.

4.Излизане от Европейския съюз.
lady_madness
След последния пост Хитлер може да си купи една тава с пасти, да седне тихо-мълком и да започне здраво да набива от тавата.... и най-важното: с огорчение ще осъзнае колко меки са били похватите му :-)

File099, ти направо ме удари в земята, човек.... (тук свеждам глава и се чудя да се засмея ли, да се разплача ли?!?)
SPYBORG
Интересно, че с Румъния минахме по един и същ път и по едно и също време, но сега румънските пенсионери си пекат задниците на Албена, а не са изолирани в гета! Значи, може би не е това начина, който ти описваш?!
Чакай сега да видим и по другите точки:

"1. Пълна конфискация имуществото на мутрите." И това имущество къде ще отиде? Пак при други мутри и ние нищо няма да хванем от тази интервенция.
"2. Затваряне на границата. Наказателна регистрация за емигранти." И какъв е резултата - парите, които хората работещи в чужбина харчат тук, вече няма да влизат в страната! А наказателната регистрация ще мотивира емигрантите повече никога да не се върнат.
"4.Забрана на Българската социалистическа партия. Затвор за лидерите й." То същото важи и за всички партии, управлявали до сега.
"Външна политика
1.Мораторуим върху външният дълг. Тези които си направиха външнотърговските фирмички в края на 80те те да си го плащат. Ако не искат...активни мерки!" Това е да чакаш от умрял писмо! Пълно губене на време!
"3.Възстановяване на българската армия. Въоръжаване с модерно оръжие. Професионална армия." Ти сещаш ли се за какви пари ще стане въпрос ако трябва да се възстанови арията и да се оборудва с модерна военна техника?! А после поддръжката на тази армия? Не може ли тези пари, ако ще се харчат, да се използват за безплатно здравеопазване?
"4.Излизане от Европейския съюз." Е, тук ще я вапцаме тотално, като спрат субсидиите на земеделците!

Значи дотук, с политиката която описваш ще заприличаме по-скоро на Авганистан!
Svetyl


Приличате си. Примитивни, крайни и никак не разбиращи нещата.
PitBull
Добре, де, колко още безумни теми трябва да пусне File099, за да се усетите, че тоя човек се ебава и няма смисъл да се връзвате и да спорите сериозно против "шокиращите" му политически възгледи, защото всичко е просто една маска на дразнител и провокатор. Вижте по-назад в раздела темите му от преди време със сатанизма и мистицизма, имаше и някакви, доколкото си спомням, в които промотираше марксизъм, ленинизъм, и комунизъм, сега пък е на вълна националсоциализъм. В една тема храни по Deicide и депресивното им действие, в друга ги слуша... Слушал албуми по 15000 пъти, не могъл да вземе изпит 13 пъти, не знам си кво. И уникалната памет за точни дати за всяко едно събитие в живота си.

Така че човекът или има най-интересния живот на нашето време и трябва да бъде изследван от учени, или биполярно разстройство и всяка една дума, която е написал в този форум, е лъжа....

п.с.: не се заяждам лично, пич, сори ако ти развалям форумната забава в летните жеги, но смятам, че има къде къде по-оригинални начини да си създаваш имидж във виртуалното пространство и да изразяваш идеите си wink.gif
Svetyl
^Не бива да изключваме възможността да е истински smile.gif Всякакви хора има...
PitBull
Светъл, прочети темата "социален сатанизъм" - аз умрях да се смея, новият му морал... а по принцип прекалено много несъответствия има, за да си и помисля да повярвам, че това не е просто един голям ташак.
В противен случай би било неоспоримо доказателство, че всички последици от прехода са миниатюрни и незначителни в сравнение с дисфункционалността на заведенията за душевноболни.
Svetyl
"Аз имам висше юридическо образование. Аз почти съм адвокат, а хората сте парцали. Апропо, изобщо не си заслужава и да те чета или да ти отговарям."
Yep, yep, yep, yep...
И все пак още смятам, че е истински smile.gif
File099
Добре, хубаво имате си мнение, не сте съгласни с мен, добре. Народ който не храни собствената си армия храни чужда. Ако някои си мисли, че аз ще служа рамо до рамо с американци няма да стане. Или че ще ходя на задгранични мисии да избивам талибани, по-скоро ще се укрия в България и ще стрелям по политиците отколкото по хора от други държави които нищо не са ми направили. Искате в България циганите да станат 80% от населението - няма проблем. Искате да ви вземат 80% от заработеното за да изхранват дъртите комунисти - няма проблем. Искате мутрите да ви пречат да се развивате и да ви рекетират - няма проблем.


Само мен намесвайте в това нещо. Аз ще продължавам да не плащам данъци докато престъпността се е сляла с държавата. И в момента в който видя цигани или мутри в двора си се хващам за автомат и майка им ебавам. Ама затвор?Това въобще не ме притеснява...SPYBORG
Еее, пич, да вземем да ги разстреляме тези пенсионери за да нахраним анархисти като теб? До там ли си стигнал? Можем да започнем разстрела с твоите родители, защото те също са строили комунизма.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.