Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво мислите за парите от интернет?
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
drinkin_park
зарибявам се по 1 час да отделя да нацъкам някоя рекламка и да направя някоя задачка, със съответната цена, разбира се. За сега съм много доволен - постоянно нацелвам някакви бонуси и т.н. но ми е интересно вие чували ли сте за това? Не знам дали е позволено да поствам линкове, за това ще отговоря на лично съобщение на всеки, който се интересува.
Svetyl
Чувал съм. Не съм кой знае колко впечатлен.
SPYBORG
Пълно губене на време. Един час на ден е прекалено много за парите, които евентуално ще получиш. Разцъквал съм ги тези сайтове и максимума, който постигнах беше 5 цента на ден! Съответно ги поздравих с п*чка им лелина и ги отсвирих. Сега още не мога да се отърва от спамовете им в пощите си.
Artillery
Аз доколкото знам това го работят само индийци и да - ставаше въпрос за центове на ден и то механична работа без да ти трябват почти никакви познания, което естествено може да бъде свършено от най-обикновена програма, но излиза по-скъпо да плащаш на програмисти да я напишат отколкото на индийци да го вършат на ръка smile.gif.
Един познат, който се опитваше сериозно да се занимава с подобно нещо, просто го изместиха индийците, щото са маса народ, много от тях са с много висок рейтинг, искат съвсем малко пари и съответно винаги на тях им дават проектите wink.gif
drinkin_park
този сайт дето цъкам аз на него скоро са го отворили в Европа - има доста голяма популярност, рейтинг в Алекса (което автоматично го изключва като скам сайт), спам не съм получавал и откакто ъпгрейднах на премиум, ми се вдигнаха печалбите.
SPYBORG
Ми не знам...съмнявам се, че могат да се изкарат някакви пари, които да си заслужават отделеното време. Имам един приятел, който играе покер онлайн и печели добре. Може би в това има по-голяма файда. А други двама приятели купуват разни джунджурии от ebay, които са на сметка и после ги продават пак по интернет и така си изкарват сносни мангизи, но по цял ден висят в нета и дебнат. Обаче си е алтернатива все пак. Въпроса е да имаш едни 500 лв. оборотни за да можеш да купиш една китара, примерно и да я шитнеш после. И все пак трябва да знаеш кое как върви...
drinkin_park
и тук има далавера, вече съм по-сигурен в сайтовете : ))
цъкам от 1 месец, поръчах си и нова карта към пиреус, защото старата има проблем с регистрацията в payza и като дойде ще вкарам едни $25 от които трябва да излезят $75 пък цъкам сутрин докато си пия кафето преди работа tongue.gif

следващата оферта е $100 --> излизат $300 и накрая последният левъл $500 ---> за $1500
Twilightfall
ако сайтът не е шанаджийски има кяр, но трябва много време и постоянство.

има и вариант да вкараш собствени пари, но тук вече си зависи от човека.
drinkin_park
за втория вариант - вкарване на пари - още не съм пробвал, но без пари имам $6
ще пробвам другата седмица с $25, при интерес мога да ви съобщя дали системата работи (да излезят $75)
mental
Get a life!!! biggrin.gif
Megadeth
Мълчи, мухльо.
mental
Добре smile.gif
Megadeth
Е... ти пък се изказа. Така не е интересно ве.
mental
Еми не обичам да се заяждам по интернет, приятелче smile.gif
skrotuma
Че ти нещо друго правиш ли, откакто си тук? laugh.gif
File099
Мисля, че ако още един път получа такава реклама или бележка в дира от някой който се опитва да ме прави на глупак ще си чукнем среща и ще му счупя главата.
Rabe
Пари могат да се печелят от PTC сайтовете, но не чак толкова много, че да живееш само с това. Трябва внимателно да се подбере сайта, защото повечето лъжат и не плащат. А и трябва много постоянство, поне няколко години само правене на мрежата с реферали и чак след това идва тегленето. Аз допреди две години цъках реклами в Neobux, обаче те си ъпдейтнаха сайта с цел повече печалби като направиха рекламите много повече и намалиха цената на една от 1 цент на 0,01. Пак е същото, обаче е досадно да си губя цял час. И поради тази причина се отказах.
drinkin_park
аз си цъкам, ако имате нужда от помощ - обаждайте се : )
лек ден
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.