Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Здравейте!
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
sepulturafan
Здравейте, казвам се Мартина и слушам предимно траш и хеви метъл. Свиря на китара от 4 години. Любимите ми групи са Slayer, Pantera, Sepultura, AC/DC, Metallica, Dominia, Black Sabbath, Dimmu Borgir, Deicide и много други. Отскоро слушам и блек метъл - например Behemoth или Amon Amarth. Бих се радвала ако тези, които са по-наясно с блек метъла ми препоръчат някои други групи. icon_headbang[1].gif http://www.youtube.com/watch?v=AcNNzOzztyw...NWQ&index=2 поздрав за всички металисти wink.gif
Discipline
А на колко си все пак? wink.gif

Песните на Darkthrone и Satyricon не бих ги нарекъл баш блек.

Иначе бих препоръчал ей тая групировка от комерса, ако не е в полезрението. http://www.youtube.com/watch?v=8c3L0bqUnao
Possessed
Имам в предвид самите банди това че напоследък се омазаха си е техен проблем .

Предполага се че ще прегледа дискографиите а нама да се ограничи до горепосочените песни
sepulturafan
Благодаря за предложенията smile.gif Все още не съм прегледала всички групи, но доста ми допаднаха Immortal и Mayhem - със сигурност ще им чуя дискографиите wink.gif Darkthrone като цяло не ми харесват, с изключение на една две песни, които като по-малка слушах ;D От Dissection успях да чуя Black Horizons, Nights Blood, Starless Aeon и The Somberlain - все още нямам напълно изградено мнение, но като цяло доста им се кефя. На 17 съм, ако искате да знаете още нещо само кажете smile.gif
stage
Здрасти. бтв dejavu или си имахме един друг sepulturafan преди доста години?
sepulturafan
Цитат(stage @ Mar 4 2013, 06:20 PM) *
Здрасти. бтв dejavu или си имахме един друг sepulturafan преди доста години?

Здрасти, за пръв път се регистрирах във форума преди два дни, а името си го ползвам на много места, не само тук.. Досега не съм срещала някой със същия никнейм, но няма да се изненадам ако намеря.
Discipline
Цитат(Possessed @ Mar 3 2013, 09:54 PM) *
Имам в предвид самите банди това че напоследък се омазаха си е техен проблем .

Предполага се че ще прегледа дискографиите а нама да се ограничи до горепосочените песни

Определено не бих казал, че Darkthrone са се омазали. smile.gif
Possessed
По същата логика не са се омазали и Therion , Taimat не съм против експериментите но някои се уливат.

Последния албум е ебати цепленката , ако ми се слуша нещо такова има доста по добри варианти.

Които и Celtic Frost да хванеш например.
Discipline
Въпрос на вкус.

На мен ми харесва само Vanity/Nemesis след To Mega Therion. А на Therion и Tiamat не съм особено голям фен и като цяло предпочитам само ранните им неща.
ZerraX
Здрасти, блякмятяла е гаден, все още имаш време да се спесиш от него xD.
sepulturafan
Чак пък гаден.. biggrin.gif то вярно, че се пее за смърт и насилие, но като звучене не е много далеч от хеви метъла smile.gif поне според мен
Discipline
С изключение на няколко конкретни групи, на повечето звукът им е потресаващо отвратителен.

Но поне носят носталгия по младостта, когато ги слушах/ме. whistle.gif
sepulturafan
Цитат(Discipline @ Mar 8 2013, 05:44 PM) *
С изключение на няколко конкретни групи, на повечето звукът им е потресаващо отвратителен.

Но поне носят носталгия по младостта, когато ги слушах/ме. whistle.gif

въпрос на вкус, всяка песен може да се възприеме най-малко по два начина ; )
evil_ivo
Здрасти и наздраве! drinks_drunk.gif
Препоръчвам ти да си намериш разни компилации и сборки с блек групи (и каквото друго слушаш). Така за кратко време ще чуеш много и ще си избереш кое ти допада
sepulturafan
Здрасти, благодаря за идеята : )
mental
Слушай Disrupt, Disfear, Discharge, Disclose, Disbored и всичко останало с ДИС и го мани тоя блек !!!
14/88
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.