Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стопаджии
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Myst
Има ли стопаджии тук? Кое е най-далечното място, до което сте стигнали на стоп, колко често го правите, къде стопирате и каква е причината да го правите? Общо взето, да си обменим малко опит и тайни на занаята biggrin.gif
Twilightfall
правил съм го веднъж, маршрутът беше Велико Търново - Плевен (около 100тина км.), возих се при някъв чичка дет се оказа върл комунист и през целия път ми говори за политика. :О
като цяло беше забавно. и най-вече на аванта. ;]
ivocovers
1 път по пътя Равнище-Етрополе
Gru
сигурно аз ще съм със най - късия "Стоп" ако влезе в тази графа изобщо :)
Карлово - Сопот ( около 4, 3 км от табела до табела )
Стоях си на най - крайната спирката и чаках рейса и един чичак си помислил ,че съм войник ( по онова време още имаше наборни войничета ) и спря със една много разбита жигула.
Та така или иначе беше спрял та ме закара до Сопот.

Volt Thrower
Такситата броят ли се за стопаджийки услуги?
Vlad
е ако те качи между две населени места и не ти вземе пари се брои biggrin.gif Принципно съм пътувал доста по-този начин, но като цяло го избягвам, защото не знаеш при какъв човек ще се качиш или по-точно въпрносният шофер как ще кара.Случвало ми се е да се кача при друсани хора, а водача да заспива по магистралата, което не е препоръчително bowdown.gif .Иначе за някви къси разтояния няма лошо, доста си е удобно.Особено по разни камиони си е интересно даже.
Myst
Най-далечното място, до което съм стигала на стоп, е Крумово (до Пловдив), иначе най-много съм пътувала между София и Ботевград =) Винаги попадам на много любезни и мили хора, но като цяло отбягвам да пътувам сама, което си е разбираемо. Освен това никога не ми е стискало да стопирам през нощта, пък и много хора са ми казвали, че нощем не спират на стопаджии, та гледам винаги по светло да се придвижвам.
RunningWild
Никога не съм се возил на стоп, но пък съм качвал стопаджии, хаха. Един път качих едни металисти и им пуснах Helloween, Iced Earth на CD-то в колата. Изкефихме се на макс.
Sile
Пиши в тая група https://www.facebook.com/groups/409332792456795/ и в тая https://www.facebook.com/groups/39528270234/ пълно е със съмишленици.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.