Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Как да си "пусна" дълга коса.
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Gilthan
Здравейте, решил съм да си пускам дълга коса, но не знам какво да правя(biggrin.gif) да я оставя просто така да си расте, трябва ли да ходя при фризьор. Един приятел ми вика, че след като косата ми стане по-дълга трябва да нося нещо подобно на диадема(забравих му името biggrin.gif). Как да я поддържам ресане и др. Аз винаги съм бил с коса не по голяма от 1-2 сантиметра, и си нямам на идея какво да правя. smile.gif



П.С.Извинявам се ако има подобна тема, и ако мястото на моята тема не е тук.
Possessed
Ами спри да се подстригваш аз друг начин незнам, ако не ти се занимава с ресане се получава Max Cavalera punk.gif
Slash
Консултирай се със специалист. За главата, не за косата.
Svetyl
Най-лошо е когато хем е дълга и ти влиза в очите, хем не можеш да я носиш на опашка, защото "не стига". Периодично уж трябва да се подрязват връхчетата, но не знам дали всеки го прави. Обаче да знаеш, че дълга коса се поддържа супер трудно и ако просто искаш да я носиш, без да полагаш грижи за нея, бих те посъветвал да си помислиш.
Gilthan
Благодаря за съветите на всички smile.gif
Discipline
Най-добре отиди при стилист Капанов. biggrin.gif
I Like Scat Porn
1. сядаш
2. чакаш
3. ???
4. ПРОФИТ
Midnightsun
Оставяш я да расте, първо се минава през един ужасен период, когато приличаш на ритана зелка в главата, ако го издържиш, косата започва да пада надолу под собствената си тежест и да се оформя. В този момент е добре да й придадеш форма, като отидеш на фризьор да ти я изравнят, колкото може. Като си с къса коса има бретон, той постепенно трябва да настигне другата коса и после обикновено се носи разделен на път. Някои наистина слагат диадема, но не е задължително, само ако ти е по-удобно, особено докато бретонът ти се завира в очите. Общо взето изравняването се постига, когато косата ти стигне до раменете или поне под ушите. Както вече са ти казали, дългата коса иска грижи. Не е зле да й подрязваш връхчетата от време на време. Трябва да я решиш, иначе става на кълбо.
I Like Scat Porn
5. Ставаш на 20 и се подстригваш, за да не приличаш на гъз.
Possessed
......то ако си гъз с коса или без коса все тая punk.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.