Facebook event - https://www.facebook.com/events/591500527599032/

Култовата американска банда не успя да дочака дори и половин година след паметния им концерт в София и вече е готова за нова визита.

Датата е 14-ти май, мястото клуб *MIXTAPE 5*, който предния път бе пълен почти до краен предел. Е, този път всички онези, които съжаляваха за пропуска, могат да наваксат и да допринесат за "sold out" концерт.

Тазгодишното ими турне ще отбележи 20 години от излизането на албума "All Boro Kings" и хитове като "Who's The King", "No Fronts", "If These Are Good Times" и още много. Разбира се всичко това ще бъде изсвирено и на живо, за да бъде отбелязана подобаващо годишнината.

Билетите са вече в продажба! Още по-хубавата новина е, че успяхме да ги пуснем дори по-евтино от предния път - 25 лева предварително и 30 лева на място, което реално е още една предпоставка този път да станем свидетели на "sold out" шоу. Или с други думи - бързайте към касите на Ticketlogic.bg в цялата страна или поръчвайте директно онлайн от този линк - http://www.ticketlogic.bg/bg/2014-05/14/dog-eat-dog.
А до изчерпване на количествата има и промо билети от онлайн магазина на www.hcspirit.com по 22 лева!

Откриват цели три банди:
Fly The Flag - събитието ще бъде открито от бандата водеща началото си от "останките" на La Muchedumbre. Основните фигури от (още известни като) Смучекуре събраха нова формация, която направи дебют едва преди няколко седмици и получи възможно най-позитивните отзиви от всички, които имаха късмета да ги гледат.
The Riot Gang от Русия. Само по себе си гостуване на руска банда е голяма рядкост за България, дори може би до някъде звучи екзотично. The Riot Gang са скакор/пънк рок група от Санкт Петербург с няколко турнета зад гърба си, голям опит и заслужено място на сцената на подобно мащабно събитие. Можеш да ги чуеш малко под настоящия текст. Трябваше да имат концерт в България миналата година, който обаче пропадна.
Последни преди неостаряващите ни гости от Ню Джърси ще излязат варненците Pizza. Най-старата и при това все още активна ска група в България и без това се появява доста рядко в София, но този път включването им ще е силно от всякога. А и на подобен лайв му липсва само варненска банда...е, вече не.

Ето и малка част от това, което се случи миналата есен:
https://www.youtube.com/watch?v=zb3aUO5MEJs
https://www.youtube.com/watch?v=Vk9Itt2Jiio
https://www.youtube.com/watch?v=lkqWzPOFqeY