Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: HammerFall - (r)Evolution
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Scanspeak
Новият албум определено ме зарадва, след лекия инцидент с пускането на Infected, който го анатемосах още от пилотния сингъл. Обратно към корените, мащабен и доста динамичен звук - нещо, което като че ли се губеше след Glory to the Brave. Само не разбрах защо направиха клип на Hector`s Hymn, която ми се струва бая посредствена, можеха да и направят текста "We had no idea what to write neither how to sound but here we are, loud" или нещо подобно хаха. Този албум дойде и доста бързо след последното СД с повърня от зомбита (треаше и Брад Пит да го изтипосат на обложката и плакат на жена му да има вътре в СД-то, ама гола ако може), тъй че им е простено, но е доста добър като цяло.
Warrior Of Ice
Има банди, на които им отива да експериментират и да сменят стила си с всяко издание. Други просто трябва да правят това, в което са наистина добри. Излишно е да уточнявам към коя от двете категории спадат HammerFall. wink.gif В този ред на мисли, "®Evolution" е много радващ албум, особено на фона на предходното недоразумение. Личи си целенасоченото търсене на класическия звук, в което няма нищо лошо, стига да е реализирано с достатъчно идейност и енергия, както в случая. За пръв път от доста време насам имат толкова хитови парчета в размките на един албум. Не е втори "Glory to the Brave" или "Renegade", но пак е на достатъчно високо ниво.
Key
Албума наистина е по-добър от последните няколко, но не ми хареса. Приближава се до първите им страхотни албуми, но според мен не може изобщо да се сравнява с тях. Не ме грабна и това е!
Scanspeak
И аз бях така първите няколко прослушвания, в последствие започна да ми харесва. Е, Glory to the Brave беше албум, който съм слушал по цял ден, дори тогава майка ми влизаше и ме питаше - Тази песен вече я слушам за 50-и път хахахаха. Но е добър като цяло, всъщност, най-много ме зарадва по-мащабният звук. Legacy of kings и Renegade са добри албуми, спор няма, но ми звучаха някак си тъничко.
mordor
Не можа да ми хареса и тва е brickwall.gif ,средно качество албум ,2-3 песни и нищо повече no.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.