Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Arcturus
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
lodborg
Създавам тази тема докато все още се рея на крилете на еуфорията. Колко често се случва класическа група да направят реюниън след толкова много години и новият им запис всъщност да е на нивото на старите албуми? Това е точно случаят с "Arcturian". Размазващ и гигантски запис. Не мога да го спра. А най-хубавото е, че звучи точно както си пожелах да звучи. Наистина все едно съм си го поръчал.
Warrior Of Ice
Абсолютно съм съгласен, Венци - огромен албум са направили. Отново. Колкото и да е клиширано, с всяко следващо слушане звучи по различен начин. Истински учебник по създаване на авангарден метъл - болшинството нови "експериментални" банди имат нужда да го чуят.
pa®tci
Никога не съм бил фен на бандата, но си го дръпнах заради "доброто старо време"... и ми счупиха главата. suicide.gif Няма такъв творчески размах, визия и пресъздаване на тази визия, всичко това подплътено с уникална атмосфера; явно от висотата на мъдростта на изминалите години трябва да се върна да ревизирам старите неща.
Cunnus Diaboli
Гениални са! Албум на годината засега. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.