Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Enshine
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Key
Невероятна музика правят Enshine,открих ги наскоро и мога да кажа,че от много време на сам не съм бил впечатлен така от нова група!Стилът е Melodic Death Metal,Doom Metal.Групата е съставена от само двама души,но не и безизвестни!Става въпрос за Jari Lindholm от Slumber и Sébastien Pierre от Fractal Gates.Имат два албума и за двата нямам думи.......!


https://www.youtube.com/watch?v=-fjpfrebinM

https://www.youtube.com/watch?v=1GyaYiZf_K0
KingSlayer
Доста добро, харесват ми. Нещо между Draconian (мъжкият вокал) и Before the dawn (извивките, ритъма) Отначало толкова бях сигурен, че тоя пее и в Draconian, че чак почнах да ровя да се убедя, но не.. въпреки, че и двамата имат по 2-3 активни групи в които учстват. Супер са!
Key
Да наистина наподобяват тези две групи, а Before The Dawn е една от няколкото ми любими групи, наподобяват и Omnium Gatherum само че в по бавно темпо. Enshine са съчетание от мелодична музика и брутални вокали, обичам я тази комбинация!
KingSlayer
хах аз с before the dawn точно прослушах мелодет smile.gif И от тогава яко чегъртам всякакви изчадия laugh.gif може би е 60-70% от репертоара smile.gif
Key
Бях разбит като разбрах че Tuomas Saukkonen слага точка на всичките си групи. Разбира се новата му група е на изключително ниво, в това не се съмнявах. Навярно си наясно, но това е групата Wolfheart .
https://www.youtube.com/watch?v=n8VBPMKLxSg
KingSlayer
Не знам дали е от възрастта laugh.gif , понеже напоследък си цикля на едни и същи групи и албуми, та наистина сега от теб научавам. Голямо благодарско!! От това, което чух в тубата.... няма изобщо да коментирам brickwall.gif Отивам да ги търся, като за постоянно чегъртане в плейлиста devilsmiley.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.