Уау, значи случи ми се нещо много готино преди половин час някъде, обаче реагирах абсолютно кретенски и сега съжалявам. Та, ще кажа на кратко, само въпросът е ако някой познава човека, когото видях, да ми каже.

Така.
Действието се разви във Варна, пазара на Чаталджа. Напазарувах няк'ви неща и тръгвам да се прибирам. Минавам отзад, до кинкалерията там и т.н. че ми е по-удобно, посока към китайската стена и в пълната неделна пустош гледам някакво прекрасно мъжко създание от метъл порода, висок такъв, дългата коса, метъл тениска (не видях каква обаче), метнал кожено яке на рамо, върви насреща. Не се сдържах, позагледах го, и той ме гледа. eye-contact-а ясно, нормално е, метъл видял метъл, нали smile.gif Разминаваме се обаче аз пак не се сдържах и метнах поглед през рамо, и пак - и той! what the fuck! Така още два пъти, накрая спряхме да вървим даже, зяпаме се, и той даже ми се усмихна и изглеждаше все едно иска да ме покани на кафе или нещо. И в този момент, аз, патицата, ме хвана кретенския тийнейджърски срам, идеше ми да се скрия, да скоча в торбичката при доматите!
Така кретенски не бях реагирала сигурно повече от 10 години. Защоооооо sad.gif Усещам просто как обърнах гръб на страхотен и рядък шанс.... Принципно много често ходя до Чаталджата там, но ме съмнява да го засека пак някой път...
Много ме е яд на мене си, какво ме обзе та от 30годишна психиката ми се срина като за 13 sad.gif На тоя етап ми се ще просто да бях слънчасала и да ми се привиждат разни работи.

Ако не ми се е привидяло обаче, ако някой познава такъв индивид в района на Чаталджа, да каже.
А и ако човека чете или пише в този форум, което много ме съмнява, но все пак, да кажа - аз бях високата кльощава в дълга синя рокля на цветя, с разнебитени Нептуно new rockци и пазарска торбичка.

Да живее Варна...