Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обувки онлайн
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
TheEconomist
Честита Нова Година на всички! Споделете от къде си поръчвате маратонки и като цяло обувки онлайн, защото не ми се занимава да ходя по магазините, а и честно казано няма много време.
SilviaIv
Забелязвам, че все повече хора си поръчват обувки онлайн. Явно не им се занимава да ходят по магазините да търсят и т.н. Аз лично предпочитам да отида в магазина и да си премеря това, което искам. Сега се поразрових в Интернет и попаднах на този сайт: https://discountmania.eu/mazhki-obuvki/mazhki-ketsove - виждам, че предлагат голямо разнообразие. Разгледай го, може да си харесаш нещо.
pa®tci
Мда. И аз предпочитам да отида на място, че напоследък ми се случи да си купувам 45-и номер, докато откак се помня съм все на 44-и. Има понякога леко разминаване в номерата.
naMetalo
Аз от известно време също съм любител на онлайн пазаруването. Преди време определено бях доста скептично настроен, обаче вече всичко е регламентирано. Най-вече със задължителната опция за връщане в рамките на 2 седмици.

Мисля си "След като се научихме да поръчваме храна онлайн, защо да не сме стигнали до момента, в който спокойно да поръчваме и дрехи, обувки през сайтове".

Според мен все пак е добре мястото, откъдето се купуват обувките да бъдат проверени предварително. Ето, да кажем аз лично избирам от този списък със сайтове за обувки онлайн. Най-вече защото във firmsinfo.com има и много мнения на потребители, които вече са ползвали услугите на магазините.

По отношение на размера знам, че когато обувката е маркова, размерът отговаря. Пък и както казах, винаги може да върнеш поръчката в определен период
Scanspeak
Аз купувам често и от двете места, горе долу обувки за бягане на 9 месеца, там е най-голяма драмата. Предпочитам онлайн, защото мога да ги получа, да дръпна два тигела с тях и ако не са ми удобни, да ги върна (в 14 дневен срок). Наскоро купих два чифта Under armour от Sportvision, единия купих Януари и в магазина ми седеше удобно, след 10-на км беше най-лошата обувка, която ми е попадала. Тъй че, поне за мен, по-добре онлайн. А и тия мизерници от Sportvision спонсорират Лайногорец, ако знаех нямаше да стъпя там.
MORRIGAN
New Rock.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.