Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: tema no137
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
jamaicaxek
haha... не е толкова до това дали имаш полза или бъдеще ,като пушиш трева. Психическа зависимост при джойнта 100% не се развива по лесно отколкото към алкохола ,например. Аз не употребявам каквито и да било натурални и синтетични субстанции ,но не затова че не ми позволяват или щото ме е страх от пристрастяването , а защото съм разбрал че маниполацията на човешкото съзнание можа да донесе само неприятности . Просто съм надживял детското лекомислие и имам ясна представа за ефектите и последствията от дръгс. Това да влизаш ежедневно във филма и така да преодоляваш еднообразието е чисто и просто проява на ограничено мислене. Хората започват да пушат щотото или ги навиват приятели или искат да се оправят сдуханото настроение . Първото е глупост ,защото ако един човек ти е приятел ще те приема и без да друсаш заради него .малко изтъркано звучи ,но е истина ,от собствен опит знам че между приятели които се ценят такова нещо не е основание за отрицателна промяна на отношенията. Втората причина също е голяма глупост !!! Наркотиците носят само мимолетно настроение ,което бързо бива замествано от още по голям сдух ,а ако не ти е шибано след употреба начи си човек без характер , без оценkа и цел в живота ,на който съвсем спокойно му разрешавам да си друса. В един момент от развитието си всеки човек трябва се реши и да насочи живота си към определана посока и да я следва ,и в същото време да можа да издържа на обществения натиск ,трябва да пресметне плюсовете и минусите. Вярвайте ми ,наркотиците няма да ви помогнат по този път ,и няма да запечатат в съзнанието ви нито един момент прекаран с тях ,на който ще се радвате дори след години.

Ай ,да няма забележки от сорта на : "АМа тревата не е наркотик!" ,"Към Тревата не се пристрастява" и разни такива ,които ще бъдат подхвърлени най - вероятно от хора фенове на джойнта . Такива хора нямат обективна преценка ,щото най -ветоятно са заобиколени от себеподобни или са пушачи от доста време или просто заблудени пубери. Всяко вещество ,което предизвиква прекомерна употреба и има отрицателни ефекти върхо физиката и духовноста на човек трябва да се зачита към наркотичните.
Sw1tched
Безспорно е така...я да видим вечния спор-аджия warrior какво ще измисли за да ми докаже че не е така.
Jicata
Ей, ама НАПЪЛНО съм съгласен с теб! Просто нямам какво друго да кажа.... останах без думи smile.gif Тревата е наркотик, след който често следват кокаин, хероин и т.н. Вчера от даскалото ни водиха в някъв музей за наркотиците. Беше много гадно - някви спринцовки, мостри от видовете наркотични в/ва и др. Много е интересно и същевременно гнусно и гадно. Имаше показано едно недоносено бебе, на което майка му била наркоманка. Та оттам научих, че човек започва да се пристрастява след 10-та - 15-та проба. Отначало разпространителите на дрога примамват хората, като дават безплатно, след което ти харесва и почваш да си плащаш съответно за 5, 10 и 15 лв. После парите ти свършват, и диларите те примамват да започнеш и ти да разпространяваш и така до безкрайност. Много е жалко за тези хора. Направо настръхвам като се сетя, че съществуват. unsure.gif sad.gif
Sw1tched
мдаа...човекът е толкова високо в хранителната верига че чак себе си заличава sad.gif
Warrior Of Ice
Не че искам да се заяждам, но за тревата сте написали някои откровени глупости... Че е наркотик - наркотик е, но по никакъв начин не е доказано, че пушенето на джойнт води до зависимост. Поне аз познавам хора, които няколко месеца пушат трева едва ли не всеки ден, а след това спират за голям период от време, и т.н. Не е вярно и че употребата на джойнт води до преминаване към по-твърд материал - има хора, които цял живот само трева си пушат (и честно казано, не им личи).

Сега да не си кажете - "Я го гледай, тоя е върл смукач!", просто пиша от любов към спора smile.gif. А, и още нещо - за да се отрази пушенето на трева върху нечия психика или преценка, количеството трябва наистина да е значително. Иначе ефектът е само моментен.
RAPTOR
Пушел съм трева поне 4 пъти. Напушвал съм се само веднъж и то преди да си запаля: Бяхме на един рожден ден, 3ма пушеха трева на балкона и аз бях там ... Тогава се заливах от смях без да знам защо laugh.gif - ей така изглеждах. Не може да се каже, че пуша де - от 2 месеца не съм докосвал и то без да си казвам "Не пипай", а просто щото не ме влече. Ае кажете ми ся, че съм наркоман, а?
Zombie
kfo znaete vie beeee
I LOVE the DRUGS AND the DRUGS LOVE ME
nie se obi6ame
hahahahaaaaaaaaaaaaaa
samo te me razbirat

trevata e za petoklasnicite
celete se qko venozno
tfa e istinatra
jamaicaxek
Warrior човече пак обади само да кажеш нещо!!! Много малко хора пушат и това не им действа на личноста ,аз поне не познавам такива ,а повярвай че познавам типове за които тревата не е нищо... Да верно е виждал съм такива типажи ,ама те може и на пръсти във всеки град. Тва за преминаването на помпи и синтетика не е вярно ,ама се случва , даже често се случва като се замисля...

Raptor ти и от 30 пъти можеш да не се зарибиш ,но всеки следващ ще ти се струва по лесен... и така ако земеш да пафкаш по на често ще стане нещо обикновнно за теб.

хах ей тия пичове може и да са винаги на пушени ама са най пеканиете kozza mostra- olga поздравявам ви
Metanoia
Това че към тревата не се пристрастява не е доказано от никой, освен от редовните пушачи. wink.gif
Освен това може да ви дам да питате бившата ми приятелка дали след редовно пафкане не ти се издухва мозъка и дали можеш да помниш повече от средностатистическа маймуна, дори когато не си пушил...
Sw1tched
lichnite mi nabliudeniq pokazwat che pushachite ostawat inteligentni(ako sa bil), no sys silno namaleno velanie i sposobnost da mislqt...toest...
Injudicator
koito iska da se iztrepva s pushene i narkotizi-neka!no vseki triabva parvo da se zamisli da naistina iska tova,ne sled 1godina da lezi po bolnici i da ohka i pushka.edin moi poznat kazva 4e takiva hora sa za ubivane-no az ne mislia taka.tova e vid bolest i na tezi hora triabva da se pomaga.
Warrior Of Ice
То си е въпрос на личен избор... ако си решил да взимаш дрога, никой не може да те спре. Макар че не знам тревата да е вкарала някого в болница.
AcidMilk
koito iska da nau4i 6to za 6it e na4inyt na jivot 4rez polzvane na drugs, moje da poseti www.straight-edge.com.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.