Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Абсолютната новачка!
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
Страници: 1, 2
Nightmare
Всяко начало е трудно и не всяко начало си заслужава риска да бъде започнато. Аз съм от хората, които първо действат, после мислят, така че напред към представянето, пък каквото ще да става!
Казвам се Александра на 15 години от Варна( хаха вражеският лагер за повечето софиянци, така и не разбрах какво толкова против имат към морските хора). Името ми се тълкува като "защитничка на мъжете", но мъже моля ви! Спрете се! Поне веднъж покажете сила и достойнство, защото ми е омръзнало да се грижа за вас, има много по-важни неща в живота ми. tongue.gif Както и да е, не обичам да ме наричат Александра, не само заради абсурдното значение ( което обаче при мен напълно се припокрива с действителността), ами и заради самото звучене - толкова е надуто и някак си надменно, пълна моя противополовност smile.gif . Ще се радвам да сме си на Алекс. Преди да се представя се поразрових малко из предишни форуми и открих, че имам доста връстници! Доказах тезата си, че не всички 15-годишни за "безмозъчни хленчещи твари", както някои ни определят . Браво, набори, държим фронта! biggrin.gif
Относно стила метъл, който слушам съм доста неориентирана. Нуждая се от помощ и търпение, защото освен че съм левичарка и леко саката в ръцете, не съм и от най-схватливите( хехех само ако видеше тази моя проява на скромност даскалицата по български). Осъзнах, че метълът е моята музика едва преди ... преди 3 месеца, до тогава се лутах в търсене на това, което наистина може да ме удовлетвори. На 20-ти януари имах рожден ден и бях решила да направя нещо нестандартно, на което никога не съм се осмелявала до сега. И ми се откри златна възможност - един мой приятел от София ми беше купил билет за концерта на Stampin' Ground във Военния клуб. Вярно доста усилия ми костваше да навия таткото и майката да ме пуснат, но повярвайте ми - Струваше си!!! На нещо по-велико не бях присъствала, като първи концерт( макар и на hard core изпълнители) беше върхарско. Запознах се и с много метъли - уважавам всички такива! Веднага ме приеха в обществото си и ми показаха какво е истинска музика. Метълът е нещо, което малцина оценяват ... само такива, които наистина са притежатели на висока душевност и могат да го разберат. Та за концерта smile.gif Първият час ми беше някак неловко ... само момци около мене, почти нямаше момичета, дори мога да кажа, че нямаше друго момиче освен мене хаха. След подгряващите групи успях да вляза в такт с другите и се накефих максимално (като изключим схванатият врат и набитите пети след това). Погото беше много добро, макар да бях само наблюдател ... е, имах добър бодигард. Всички тези глупости ви ги разказвам, за да разберете колко изостанала съм от метъла! Например едва вчера чух приказните балади на Scorpions и Smells Like Teen Spirit на Nirvana. Къде съм бляла всичките тези години ... срам ме хваща, когато си спомня как съм се кефила на блудкави, безсмислени групи като Spice Girls и Backstreet Boys.
Това, което наистина харесвам и намирам за стойностно сега е - Blind Guardian, Manowar, Metallica, Scorpions, Nightwish, Judas Priest ( жива мъртва, но няма да изпусна концерта им), Mushroomhead, System Of A Down, Opeth ( by the way защо толкова малко хора се кефят на тази група? Векика е!), In Flames, Dimmu Borgir, King Diamond, Dream Theater, Adema, Yngwie Malmsteen, Ronnie James Dio, Black Sabbath, AC/DC .... тук накрая май започвам да клоня към рока, така че завършвам с Bon Jovi, Alice Cooper.
Общо взето е това, което съм открила в този малък период от време, от началото на моето "проглеждане" tongue.gif. Да ме извиняват Нео Метълите и почитателите на модерния рок, но днешната музика не е това, което беше! Сега например само като чуя стилове като - рап-метъл, осъзнавам, че онази музика никога няма да се върне със същата си стойност ... и се натъжавам, че прекалено късно я открих.
Нещо друго за мен .... през лятото мисля да започвам да взимам уроци по китара, но не знам как и от къде да започна. Ще го направя - това е сигурно, упорито животно съм, само дето не си зная зодията, но това нямаше нищо общо smile.gif. Надявам се да се разбирам с вас, струвате ми се свестни и задълбочени хора wink.gif. Прекалих с писането .... за което да се извинявам ли? tongue.gif
Demiurg
- "Шапки долу! Моля, гражданите - на колене !!!"
icon_headbang[1].gif

ДОБРЕ ДОШЛА !
----------------------
За пръв път нямам думи... ама ще намеря след малко biggrin.gif
alpha prime
варна .... морето .. варна ... морето ... мноо ме кефи тоя град punk.gif така че ...




добре дошла
Warrior Of Ice
Само едно ще кажа - заради хора като Nightmare го правя този проклет портал... icon_headbang[1].gif

Привет! smile.gif
synchu
Welcome.

Amen, Warriore smile.gif
Sw1tched
На Stampin' Ground беше хех..как да кажа ..велико..а може би по-скоро жестоко, все пак war pit-и circle pit-и и всякакви пити biggrin.gif ..пък и на 1 stage diving нямаше кой да ме хване, но щеше да е тъпо да си слезна от сцената както съм се качил..та благодаря все пак на 2-3-мата които омекотиха начина по-който се запознах с пода smile.gif .

Цитат
- Blind Guardian, Manowar, Metallica, Scorpions, Nightwish, Judas Priest ,Mushroomhead, System Of A Down, Opeth, In Flames, Dimmu Borgir, King Diamond, Dream Theater, Adema, Yngwie Malmsteen, Ronnie James Dio, Black Sabbath, AC/DC

Точно се накефих, че без предразсъдъци наред с Ингви и Дио се кефиш и на Mushroomhead,System Of A Down и Adema и после чета
Цитат
Да ме извиняват Нео Метълите и почитателите на модерния рок, но днешната музика не е това, което беше

Извинявай ти ама тези 3 групички са си Нео (което не означава нещо с китара и рап а е едно по-общо и разтегливо понятие за което няма да говоря щото ми е дошло до гуша от споровете на тази тема, особено в този форум). А що се отнася до днешната музика..не съди за нея само по това което чуваш по ММ(не че от дъжд на вятър не дават и нещо свестно) и това което слушат съучениците ти, днешните постижения в областа на музиката отстъпват единствено по своето новаторство, все по трудно се прави нещо в което да няма капка баналност, но това е нормално - както и в киното например - в 90+% всичко се гради по повтарящи се до пълно писване основи.
--------

BTW, да не забравя да ти препоръчам да чуеш проекта на няколко души от форума (аз вкл. cool.gif biggrin.gif ) - има тема за него в подфорум метал но ето и линка

http://metal-world.info/mp3/MetalWorld.mp3

offtopic.gif
Реших да го дам защото днес в училище го пуснах на 3-ма съученици, които не слушат грам метъл/рок, а останаха с наистина положително мнение, пуснах го и на една даскалка, която си призна, че не харесва китарна музика, но съвсем не си спести комплиментите за парчето...всичко се развива добре, но..къде изчезна Mitkofen?
_SiegfrieD_
Поне си признава,че е нова.
BTW Варна е много красив град-повече ми харесва от София пък и имам малко корени оттам...
За музиката-еми ще се ориентираш постепенно-имаш време.В началото се опитва от всичко и разбираш с течение на времето кой стил ти е най на сърце.
Александра е много хубаво има-харесвам го точно заради самото звучене.
Crafter
Добре дошла и от мен smile.gif

Така... сега да кажа за няколко неща... за музикалната ориентация... хаха... хора ще ме биете ли ако й кажа да слуша Мегадет, МОторхед и Штурмъ?


Просто виж тия банди smile.gif За мене най-великите smile.gif

А иначе за китарата... междудругото за това мога да помогна не малко... а знаеш ли за irc канала #metal-world ? Добре ще е да хвърлиш едно око...

А според мен софиянци нямат против Варненци... Сестра ми е от варна smile.gif


А междудругото ако сега ти искат снимка... НЕ СЕ ЖЕНИ ЗА СЕПУЛТЕРАХЕД! Ще ти обясня после защо.... ххаахх (ТОЙ Е МОЙ smile.gif) хахаххааха
alpha prime
aaaaa ne bqh zabelqzal 4e e ada6ka punk.gif ... o6te edin powod za edno golqmo


dobre doshla
Svetyl
Цитат
.
Това, което наистина харесвам и намирам за стойностно сега е - Blind Guardian, Manowar, Metallica, Scorpions, Nightwish, Judas Priest ( жива мъртва, но няма да изпусна концерта им), Mushroomhead, System Of A Down, Opeth ( by the way защо толкова малко хора се кефят на тази група? Векика е!), In Flames, Dimmu Borgir, King Diamond, Dream Theater, Adema, Yngwie Malmsteen, Ronnie James Dio, Black Sabbath, AC/DC .... тук накрая май започвам да клоня към рока, така че завършвам с Bon Jovi, Alice Cooper.


WOOOOOOOOWWWWWWW!!!!!!!!
90% ot grupite koito hareswash , gi hareswam i az... Strahotno sywpadenie na wkusowete! smile.gif

Judas, Manowar i Sabbath, narawno sys System of a Down, Adema i Mushroomhead- Na towa wikam az chowek, koito se kefi na wsichko stoinostno.
Za razlika ot drugi hora, koito otrichat nqkoi grupi samo shtoto te ne prinadlejat na liubimiq im stil...
````````
Sweet! Always ready for new people:") Welcome...and have a great time:PP



P.S Осъзнах абсолютно същото за 15 годишните:") 15 rulez!! icon_headbang[1].gif
Svetyl
15 e edno takowa sakralno chislo...ne shta da stawam na 16 wink.gif
SepulTeraHead
Добре дошла.

Цитат
Казвам се Александра на 15 години

ГОЛИ СНИМКИ!!!!!!!!
Цитат
Да ме извиняват Нео Метълите и почитателите на модерния рок, но днешната музика не е това, което беше!

Недей да мислиш така. Има съвременна музика която е доста стойностна. Това да се говорят глупости за нео метъла е един тъп конформистски метъл маниер, който е хубаво да отстраниш в зародиш. Харесвай си това което ти харесва и не говори тъпотти за другото. Не бъди огхраничена.
Цитат
Blind Guardian, Manowar, Metallica, Scorpions, Nightwish, Judas Priest ( жива мъртва, но няма да изпусна концерта им), Mushroomhead, System Of A Down, Opeth ( by the way защо толкова малко хора се кефят на тази група? Векика е!), In Flames, Dimmu Borgir, King Diamond, Dream Theater, Adema, Yngwie Malmsteen, Ronnie James Dio, Black Sabbath, AC/DC .... тук накрая май започвам да клоня към рока, така че завършвам с Bon Jovi, Alice Cooper.

Слушаш доста количество (тъп) стар рок. Чуй и нещо ново и яко за да видиш че нещата не са толкова мрачни в момента. Групи които бих ти препоръчал: цялата нова вълна американски метъл - Machine Head(любимата ми група), Chimaira, Killswitch Engage. Също Щведския дет - In Flames, Dark Tranquillity...

Концерта на Stampin' Ground верно беше велик. 3ма от този форум бяхме там, може да си ми мернала. Хехе! Една от любимите ми групи. Велико беше!
Цитат
Opeth ( by the way защо толкова малко хора се кефят на тази група? Векика е!)

Opeth! Rules! Прочетох Otep и щях да ти обяснявам колко са зле...

....... ебаси дългото представяне си изписала. По спокойно, остави си малко и за другите теми.
Warrior Of Ice
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 27 2004, 10:01 PM)
Това да се говорят глупости за нео метъла е един тъп конформистски метъл маниер, който е хубаво да отстраниш в зародиш.

А да се нарича неото метъл е друг конформистки маниер, който също не е особено полезен... biggrin.gif
SepulTeraHead
Далеч е от популярната позиция... Дразня се като дойде някой и каже:

"Мразим чалгарити, рапърити, и нео метълити! Само Monowor!!!!"
Svetyl
Цитат
Слушаш доста количество (тъп) стар рок.


Towa beshe Nai nai nai nai nai nai nai...w period typata izcepka na Sep koqto sym prochital.
Keep Silence! wink.gif
alpha prime
Цитат
ГОЛИ СНИМКИ!!!!!!!!



znaeh 4e 6te go kaje6 tongue.gif
SepulTeraHead
Цитат(Svetyl @ Apr 27 2004, 10:06 PM)
Цитат
Слушаш доста количество (тъп) стар рок.


Towa beshe Nai nai nai nai nai nai nai...w period typata izcepka na Sep koqto sym prochital.
Keep Silence! wink.gif

Прекалявате вече. Когато каже някой нещо гадно за нео-метъла се чуват само бурни овации.
Но каже ли някой нещо против старите пенсионирани идиоти които умират по сцените от старост и само бръщолевят някви тъпотии за доброто старо вереме, това е изцепка.
Казва се менение! Тия групи са умрели. От 10 години не са направили НИЩО! Майната им!

Yngwie Malmsteen, Ronnie James Dio, King Diamond.


Самопоправка: млъквам.
Sw1tched
SepulTeraHead в тая тема говориш точно това което ми се иска да кажа но не казвам щото не ми се занимава със "защитниците на ненадминатото старо и истинско време"
Svetyl
Mislq che trqbwa da imate pone malko uwajenie kym "starite (typi) grupi" ama neise...
Kakto i da e de koi sym az che da wi se mesq. I wse pak...TYPI NEBLAGODARNICI!
Nightmare
Благодаря на всички ви! Warrior Of Ice изтеглих парчето, за което ми даде линк и мога да ти кажа, че наистина е чудесна зарибявка super.gif За някои нео банди съм се пообъркала smile.gif да ме извиняват протестиращите. А как така за група като System Of A Down ще говорят, че са нео-метъл? Те имат абсолютно ново и различно звучене от другите подобни ... лично мнение.
SepulTeraHead - съжалявам младеж, ама тиражът на голите ми снимки отдавна се изчерпа хаха tongue.gif И не мразя нито чалгата, нито рапът, не деля хората според интересите и предпочитанията им! И относно старият рок ... изобщо как можеш да наречеш "тъпо" едно нещо дало корени на съвременната "тъпа"! музика .... стига по този въпрос.
t0xIc
maluk off-topic
mrazq varna ..moje bi 6toto ako mi skimne do 20 minuti sum tam na STOP
ne6to grada mi e super protiven
nai obi4am sq da mi iztuknat kato koz 4erno more
ko more we ako se izpikaq 6te e po 4ista lokvata
smile.gif
peace
Ps-nightmare qvno vuob6te ne si slu6ala NEo MEtul 6tom kazva6 tva za SOAD
a za SOAD sa golemi bezdarnici no tva drug vupros
tongue.gif
razni hora razni ideali
SepulTeraHead
Цитат
изобщо как можеш да наречеш "тъпо" едно нещо дало корени на съвременната "тъпа"! музика .... стига по този въпрос.

Ооооо. Мога! Даже направо го направих. Не обичам да ми казват какво мога да правя и какво не.
Nightmare
Не знам за Черно море, аз лично си падам повече по планините, твой проблем си е дали го харесваш или не wink.gif
SepulTeraHead не си търси поводи да се заяждаш и недей моля те да извличаш смисъл от думите ми, какъвто всъщност няма
Nightmare
Цитат(t0xIc @ Apr 28 2004, 06:51 AM)
Ps-nightmare qvno vuob6te ne si slu6ala NEo MEtul 6tom kazva6 tva za SOAD
a za SOAD sa golemi bezdarnici no tva drug vupros
tongue.gif

System Of A Down - нямам нищо против, че еди кой си не ги одобрява, важното е, че аз им се наслаждавам с пълна сила smile.gif
Peace да бъде щом си казал! tongue.gif
SepulTeraHead
Цитат(Nightmare @ Apr 28 2004, 09:03 AM)
Не знам за Черно море, аз лично си падам повече по планините, твой проблем си е дали го харесваш или не wink.gif

Всички които живеят в моски градове казват так. Просто ви е писнало.
Цитат(Nightmare @ Apr 28 2004, 09:03 AM)
SepulTeraHead не си търси поводи да се заяждаш и недей моля те да извличаш смисъл от думите ми, какъвто всъщност няма

Аз с всички и всичко се заяждам. Не се притеснявай. Ти ме кефиш. Ходила си на Stampin' Ground. Има хляб в тебе.
Nightmare
Морето не ми е и не може да ми писне, превърнало се е в част от мен ... едва ли знаеш какво е да изкачиш връх Мусала и първото нещо, което търсиш да видиш на хоризонта е морето .. но уви пуста и мрачна гледка. Всички варненци сме така - първото, което търсим е нашето си - морето. Не обичам да се застоявам в града по простата причина, че съм човек на разнообразието.

И уважавам хора, които държат на мнението си и ти не се притеснявай. biggrin.gif
Crafter
Мамка му! Забравих да ти кажа да не даваш на Сеп голи снимки... а не ходи зад църкви с него! Не му давай да, цитирам: "те рита по вагината"! И стой далече от него!

А за спора, който се почна и тук... нека просто си слушаме каквото ни харесва и да не се обиждаме...

А за СОАД... тази група наистина е по-различна от другите... една от първите с които прослушах метъл. А друг въпрос е че са арменци smile.gif...
Nightmare
Хехехе мерси за съвета, амиго biggrin.gif Мамка му, ако направя нещо от горепосочените tongue.gif
Поздрав - System Of A Down - Aerials
SepulTeraHead
Цитат(Nightmare @ Apr 28 2004, 11:05 AM)
Хехехе мерси за съвета, амиго biggrin.gif Мамка му, ако направя нещо от горепосочените tongue.gif
Поздрав - System Of A Down - Aerials

Не го слушай. Той е един малък мазен педал.
Nightmare
А вие всички сте адски задружни и много се обичате boxed.gif
Не сте ли осъзнали, че хората, слушащи метъл в България скоро ще ги сложим в Червената книга на изчезващите видове. А този форум струва ми се не е направен с цел развиване на глупави теми, а по-скоро, за да ни обедини ... някак си, по този въпрос вие бездействате ...
Не искам да излезе, че ви чета лекции и подобни идиотщини ... просто, когато искам да кажа нещо, го казвам!
SepulTeraHead
*group hug*
t0xIc
amm mai ima IRC za tiq razgovori
wub.gif
Nightmare
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 28 2004, 09:22 AM)
*group hug*

Това може да се приеме като една гадна ирония, но ще го приема в положителния смисъл biggrin.gif
Away до утре сутрин съм! Беше ми много приятно, всичко най-хубаво ви бунтари!!! punk.gif
Hansi
Цитат(Nightmare @ Apr 28 2004, 11:21 AM)
Не сте ли осъзнали, че хората, слушащи метъл в България скоро ще ги сложим в Червената книга на изчезващите видове.

Няма начин. И на мен ми идваха такива мисли в главата, но точно в този форум като видях средната възраст и като знам колко хора се събират по концертите на по-добрите групи съм меко казано обнадежден.
bgm
Wreme e i az da se izsera tuka.

Purwo grouphug.us e nai-iakiat site ever, TAKA CHE NE SPOMENAWAITE IMETO GROUPHUG naprazno.NE SI PRAWETE KUMIRI.EDIN E GROUPHUG NA ZEMIATA111111111111111

Wtoro, dobre doshla, SLAGAI SNIMKI< ASL PLS< PIK4E IMA6 LI?111111111111 *INSERT MISERABLE IRC COMMENT HERE*

Treto, ako koito ot was nowaci iska da wlezne w grupa priateli, prashtaite po 40lv na godina na poshtenskite smetki:

BGN 313371151337

Chetwurto, NO BUSH1111

Peto, BITCH BEST RECOGNIZE1111

Shesto, NO FAT CHICKS>>>>

Sedmo fuck you fuck you fuck you fuck you

Osmo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA11111111111111111
Peter
Deveto: Ne obru6tai vnimanie na bgm, toi po princip si drunka nqkakvi "qko smisleni ne6ta"... laugh.gif wink.gif
Beerzebub
Цитат
Метълът е нещо, което малцина оценяват ... само такива, които наистина са притежатели на висока душевност и могат да го разберат.

Глупости...
Именно това е грешката на всички фенове на даден музикален стил - имат се за нещо повече от другите.

Цитат
Не сте ли осъзнали, че хората, слушащи метъл в България скоро ще ги сложим в Червената книга на изчезващите видове.

Друг път... Метъли винаги ще има. Рапърите, от своя страна, пищят по същия начин, примерно... Честно казано предпочитам метълът да НЕ Е на мода!

Цитат
хаха вражеският лагер за повечето софиянци, така и не разбрах какво толкова против имат към морските хора

Ами преди (доста) време е имало спор дали София или Варна да стане столица на България. Та някои варненци все още смятат, че градът им го заслужава повече.
Svetyl
Цитат
Честно казано предпочитам метълът да НЕ Е на мода!


Dali e na moda ili ne e malko sporno da se kaje, tuka w Ruse malko gubi poziciite si. Ne che nqma hora koito da go slushat, no bumyt ot minalata godina preminawa.
t0xIc
sigurno zaradi nespolu4niq koncert na Iron Maiden 6te da e
samoubili sa se polovinata metuli ne uspqli da vidqt izko...aa taka de legendite ,dinozavrite,laureatite i ala bala
Sw1tched
Цитат(Nightmare @ Apr 28 2004, 12:21 PM)
А вие всички сте адски задружни и много се обичате boxed.gif
Не сте ли осъзнали, че хората, слушащи метъл в България скоро ще ги сложим в Червената книга на изчезващите видове. А този форум струва ми се не е направен с цел развиване на глупави теми, а по-скоро, за да ни обедини ... някак си, по този въпрос вие бездействате ...
Не искам да излезе, че ви чета лекции и подобни идиотщини ... просто, когато искам да кажа нещо, го казвам!

ами кофти, че не си от СФ, ако не дойдеш на Джудас няма да разбереш сигурно, че всъщност сме си супер френдове на срещите на форума и всичко е яко и купонче
Sunforger
Кошмарна девице,един общ съвет ти давам-не прави каквото и да било със Сеп!Ако иска,ела с мен зад някоя църква,ама си носи бензин,че да не се харча аз.Скоро ще се ориентираш и ще почнеш да слушаш True Arysk Infernal Abyssal Satanical Cold Underground Old School of Norsk Black Metal from Norway,made by angry Norsemen born in Bergen
Sw1tched
Цитат(Satyr_ @ Apr 28 2004, 06:18 PM)
Кошмарна девице,един общ съвет ти давам-не прави каквото и да било със Сеп!Ако иска,ела с мен зад някоя църква,ама си носи бензин,че да не се харча аз.Скоро ще се ориентираш и ще почнеш да слушаш True Arysk Infernal Abyssal Satanical Cold Underground Old School of Norsk Black Metal from Norway,made by angry Norsemen born in Bergen

Nightmare Имай предвид че и метъл обществото не е опазено от грешки на времето и пространството като тоя сатър.
SepulTeraHead
Цитат
Кошмарна девице,един общ съвет ти давам-не прави каквото и да било със Сеп!

Колко свирки ти извъртя Щурма за да те убеди да го напишеш това?
Svetyl
Tuka se zaformq nqkakwa liubowna drama wink.gif
t0xIc
dobre 4e sum meka kitka ta ne revnuvam
Sunforger
Недей,не ревнувай,няма защо...
giggle
deba i dulgoto predstavqne...10 min ako ne i pove4e 4eta vsiii4ki ppostove v temata..na momenti interesno,na momenti prili4a na mIRC(se6tam se za umniq log s popovicata i onq)
Ami Nightmare dosta hubavi raboti se 4uha za teb ...privetstvam te ..dobre do6la bye.gif
Satyr,men nikoga ne si me kanil na sre6ti zad curkvite v ruse hmm.gif
Svetyl
Towa e taka, zashtoto s tebe moje da otide W cyrkwata... tongue.gif
Sunforger
Добре тогава,за да не се чувстваш засегната,довечера ще отидем зад църквата,ама защото си много нагла,ще носиш бензин или спирт за горене,и ако не носиш,няма да те водя на пицария,а ще изпия 99 текили на Дюни,без изобщо да те погледна hmm.gif hmm.gif blink.gif blink.gif huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.