Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Футбол
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116
t0xIc
Преди да се влюбя в Ливърпул - този на Оуен , Макманамън , Роби Фаулър и тъкмо навлизащите Джерард и Карагър - бях див фен на Нюкясъл. Естествено само заради Алън Шиърър. Но онзи сезон 2000/2001 май ме превърна в "скаузър". Мерете си пишките и титлите. Един ден ,който и да мине Ливърпул никога няма да притежава енигмата на мърсисайдци.
LordZombie
Цитат(Stormrider @ May 22 2008, 11:44 PM) *
Не съм видял бре, к'во врякаш такъв?
През кура ми е честно казано. Сега мисля, че е време да изгонят Мордехай, Моше, Йеремия или както там се казваше треньора, все чифутско име е.

Догодина пак ( ще се пробвате ). ;р

Е,тоя пост ме размаза laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Stormrider bowdown.gif bowdown.gif
Ludnichar
Абе как всичките български фенчета на пул вечно обясняват колко велик бил стадиона им, каква била публиката му и т.н...
Интересно ми е на колко техни мачове са били и на колко такива на други отбори от Англия за да могат да сравняват!
То е най-лесно да се слуша мнението на разбирачи от сорта на смукачев, ама реалността не винаги съвпада с това, с което ни заливат "адски кадърните" медии!
t0xIc
Овчи ти на колко мача на Челси си ходил бе ? Аз ако почна да слушам дърво като Смукачев по-добре да стана левскар. Тоя тъпак помня още как на полувремето на Милан - Пул 2005-та обясняваше ,че нямало смисъл да се доиграва мача щото Милан вече спечелили. Публиката е велика щото всеки път се чува отчетливо на мачове ни - независимо дали Ливърпул са гости или домакини. Именно скаузърите бяха решаващия фактор за обрата 2005-та.
sgoh
То пък ако публиката на челси може да бъде някакъв критерий...
Тях и агитката на Балкан Ботевград ще ги надвика whistle.gif
Ludnichar
Говедо съм свикнал да ме наричат, ама "овчи" до сега не бяха! biggrin.gif
Аз не съм ходил на мачове на Челси (изключее БГ, когато не съм бил за Челси) , обаче не се скъсвам да квича как публиката на Челси е най-великата на света!

Решаващия фактор за обрата през 2005 беше милан, и по точно факта, че второто полувреме излязоха на разходка!


Sgoh, ти пък от къде знаеш каква е публиката на Челси и колко вика? Или наизуст, колкото да има заяждане! Нали сме българи, не може другояче!
sgoh
Ми те просто си седят като на театър. Някои работи са очевидни, даже да ги гледаш по телевизията. wink.gif

В безсмислени спорове навлизаме, още повече, че никой няма да убеди другия в нищо. smile.gif
Ludnichar
Бе вечерта преди мача с Левски пихме с доволно количество англичани, които никак не ми изглеждаха като любители на театъра, ама щом казваш, сигурно са само такива! wink.gif


Пък като не искаш спор, няма нужда да ги започваш! smile.gif
pa®tci
Цитат
... Преди този финал Манчестър Юнайтед не беше оправдал напълно амбициите си на международната сцена. А що се касае до Челси, това е клуб, който благодарение на собственика си Роман Абрамович в момента опитва да претупа набързо доста страници от историята, така че от тим с локално значение (в Западен Лондон) да се превърне максимално бързо в световен колос. Засега процесът върви успешно. Можеше и да е по-успешно, но...

Прекалено точно казано, за да го пропусна wink.gif
Ludnichar
Пич, Челси беше един от най-известните английски отбори далеч преди абрамович! Може да не е бил колкото днес, да, обаче всеки един фен на футбола, който се интересуваше малко повече, го знаеше!
Не мога да разбера за какво се заяждате за глупости, или просто ей така, за спорта! Щото наистина на много хора заяждането им е хоби!
Helloweencheto
Абе не разбирам защо спорите! Най-важното е да обичаш отбора си, а не да мразиш противника! Най-важното е д асме хора преди всичко! На този финал там, където бяхме ми откраднаха оригиналната фланелка на Челси от мегастора в Англия! Но не ме боли за нея, за парите, които съм дала, да не говорим за моралната стойснот... Боли ме, че в България никой не го интересува другия! Да всеки отбор има денове и фенове, но това да видиш как някой плаче заради това, което ти си направил и да псувах майката на Лампард, лека и пръст, няма и един месец след като е умряла-не го приемам! Иначе винаги съм уважавала всички фенове, защото всеки има право на избор!
pa®tci
Цитат
Феновете на Локо Пд: Кого изплаши българският фен?

Голяма част от запалянковците на Локомотив Пловдив се обединиха в обща позиция относно присъдите, наложени в Сандански заради ексцесиите по време на двубоя Вихрен - ЦСКА. Ето и позицията на феновете:

Здравейте, екип на Спортал,

Прикачено Ви изпращаме файл в който може да прочетете позицията на феновете на Локомотив Пловдив. Това не е позицията на фенклуба като официален орган, а това което мислят хората, които подкрепят отбора. Изготвена е от всички хора, които милеят за отбора и чувстват приятели неговите фенове.

Преценката дали да го публикувате е Ваша!

Желаем Ви успех!



На 17.05.2008 се случи нещо, което отприщи невиждана за българските условия кампания, обвиняваща и охулваща действията на група младежи, по време на среща от вътрешното ни, футболно първенство. Ролята на съдник бе изиграна от различни по своят характер и обществена изява фигури, започвайки от Министър Председателя, Министъра на Вътрешните работи и се стигне до последният дописник в регионалните издания на Югозападна България. Подобна бърза и бурна реакция при хората идва само ако са застрашени живота, здравето и благосъстоянието им или просто казано, от страх.

Уплахата, оказа се, идва от граждани на България, със средна възраст по-малка от 19 години, жители на Пловдив, привърженици на един футболен клуб. Обвинени са в нарочно организирано хвърляне на предмети и самоделни бомби по група привърженици на ЦСКА, кротко наблюдаващи на градския стадион в Сандански двубоя между „червените" и местния Вихрен. Тези момчета извършиха нещо осъдително, лошо, което автоматически призова доброто, да влезе в борба със злото и да помогне на справедливостта да възстържествува. Знамето на добротата първо бе развято от съдници, набързо забравили за свинщините на „техни момчета" само седмица преди това, отново на футболна среща. После веднага бе поето от други уплашени „герои", чието бивше вече политическо и оперативно ръководство днес виждаме уличено в престъпления.

С неочаквана бързина, готовност да се включат проявиха и „добрите хора" от Българския Футболен Съюз, чрез своите първи радетели за ред и законност по стадионите на България. Съд и прокуратора от Сандански и Благоевград подмина „жриците на любовта" наредени като дроздове по „магистралата" между двата града, безбройните случаи на трафик на хора и наркотици в региона описани в нашата, гръцката и всякаква международна преса и с настървение захапа случая. Местната полиция с гордост показва подутите от бой лица на арестуваните, окичена до зъби с новата си екипировка за борба с масовите безредици. Така разбира тя справедливостта. Нямаше да разберем „как добрия убива змея" ако в разказването не се бяха включили най-добрите и безукорни разказвачи на приказки за събуждане, като господата Бареков, Коритаров, целият екип на националната телевизия и цялото останало журналистическо войнство.

Никой друг не се уплаши и никой друг не надигна глас, освен увластените в държавата ни и разбира се, преките „жертви". Последните са в кавички, защото при цялата олелия не видяхме и един пострадал. Значи физическите последствия нямат никакво значение в случая.. Защо тогава властта се уплаши и от какво? Това ли са най-големите застрашители на националната сигурност и това ли е най-голямата язва на обществото? Може ли някой управляващ да отговари и ако „Да!", то „Защо?"? В противен случай има много лесен извод. За всеки е ясно, че това са най-обикновени, млади момчета, от обикновени семейства, на обикновени жители на страната. Като привърженици на футбола, те вече са виждали безнаказани убийства на президенти; всяка седмица са по порутените стадиони; постоянно са свидетели на далавери и машинации в любимият им спорт; търпят циничното отношение на всякакъв род ръководства, в това число и на полиция; слушат всевъзможни епитети и обиди.

Най-вероятната причина да уплашат така силно власт-имащите е готовността им да действат. С това, че отказаха да наблюдават изкуствен мач, в изкуствено футболно първенство, а вместо това, с изкуствена екскурзия, атакуваха и нараниха нереално фенове на „нереално" силният ни шампион. За това се чакат реални присъди. В Абсурдистан, за изкуствени престъпления, присъдите са реални, а за реалните престъпления, няма даже и изкуствени присъди.
Каква е вината на младежите, ще реши чувството за справедливост у обикновените, реални хора, сред които се числят задържаните, а върху него управляващите нямат власт.


Доста правилно мнение, макар и до голяма степен пристрастно. Аз обаче, съм по-склонен да се присъединя към тях smile.gif
alpha prime
Лошото е, че само за тези лумпени се взеха мерки. Мечтата ми е да съберат футболните хулигани "фенове" на всички отбори да ги съберат да се избият, а не тия боклуци да рискуват живота ми когато съм на стадиона (и не само тогава). Може би един от тия беззащитни младежи щяха да ме убият от бой един ден само защото. Независимо дали става дума за Канари, чорбари или каквито и да са те. И какви са тия фенове, които не са на мача на техния отбор, а хвърлят камъни на майната си?
Vlad
Ебахти глупостта. Тия цигани от доко да го духат смешен отбор смечна циганска публика. Иначе попринцип тая прохождаща у нас хуулс култура трябва да бъде прекършена още от сега когато не е толкова развита. Става все по на мода и все повече деца се зарибяват по тия идиотски идеи и трябва да им бъдат чупени кратунките от са да се отказват докато е време.
sgoh
Цитат(parcaleste @ May 23 2008, 09:47 PM) *
при цялата олелия не видяхме и един пострадал. Значи физическите последствия нямат никакво значение в случая..

Трябва ли да чакаме някой да умре на стадиона, за да вземем мерки?
Може и да са на по 11, ама са отишли в Сандански да хвърлят камъни.
Като няма осъдени, пищим че няма правосъдие. Като има - що били точно тия, а не ония. Все отнякъде трябва да се почне.
pa®tci
^ Ммидеята е, че се почва от там, от до дето ще се спре wink.gif Видиш ли, "полицията се справя с футболното хулиганство"... в агитките на Локо (София) и Славия - там сме мъже. Ама като са няколко хиляди говеда/чорбари и се скриваме в тунела под хвърчащи седалки.
Частта с "неразкритите" поръчкови убийства и внезапната *PR* заинтересованост на политиците не ща и да я коментирам *smirk*
Иначе съм съгласен за тая "хуул" култура. Това вече е по-изгъзено и от скинската такава. Мисля обаче, че таз деклакарация цели по-скоро да не се насочва вниманието към санкционирането на отбора с изваждане от групата (за което се чу). Тъпото е и друго - за една пиратка/факла (примерно) ще може да вкарат един *българин* в затвора, а мангал с 20 висящи дела, хванат докато с аверите си (с по 15 такива) обират на ден в една вилна зона по 20 (!) къщи, го пускат след 24 часа. Е там е най-грозната чсаст в цялата ситуация dry.gif
pa®tci
E, те ви сега, радвайте се:

Цитат
Полицай на щат във всеки отбор

Всеки отбор в "А" група трябва да има на щат полицейски офицер по сигурността от новия сезон. Това решиха на среща президентът на БФС Борислав Михайлов и МВР шефът Михаил Миков. Служителят от вътрешното министерство ще има задача да следи отблизо и да оптимизира комуникацията между клуба и неговата публика с цел превенция на футболната престъпност.
Всички клубове в Англия имат назначени полицейски офицери, които следват навсякъде отборите.
alpha prime
Мамка му. Не е истина. Тази година е божествена откъм футболни емоции - Болоня се връщат в серия А, Манчу смачкаха всичко живо, другата ми слабост в Англия Хъл току що се класираха в Премиършип ... icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
Aglarana
Мач на Звездите wub.gif
t0xIc
Миньоро отново в "А" група. Говеда - треперете icon_headbang[1].gif !!!
Vlad
http://vbox7.com/play:be5177ad

icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
Lanfear
http://sportni.bg/?tid=40&oid=1202971
"Потресаващо"! "Невероятно"! "Немислимо"...
Пфахахахха! А как ми се иска да разбера за всички продадени някога мачове в БГ първенство...
bg.gif
pa®tci
A'е МИНЬОР-о! bg.gif

alpha prime
Колко коректен може да бъде борат и останалите рогати. Иска ми се с тяхната нагла трансферна политика отново да дойде някой тук-пере там-пере и да изпере тия лекета от лицето на европейския футбол. Кви са тия, че да водят преговори с Христов зад гърба на собствениците му. Очаквам с удоволствие как ще купят Жоро и УЕФА ги натири с някоя служебна загуба поради негово участие.
t0xIc
Той пък една звезда го направиха Христов. Нямам думи.
Vlad
Е малко или много да станеш голмайстор на първенството и то с отбор от средата не е лошо
Twilightfall
http://sportal.bg/news.php?id=108267

blink.gif
alpha prime
Цитат(Vlad @ May 28 2008, 09:56 PM) *
Е малко или много да станеш голмайстор на първенството и то с отбор от средата не е лошо

Предвид нивото на нападателите в А група, е направо Роналдиньо
Lanfear
http://cska.gol.bg/article.php?id=34498

Не можах да се стърпя, извинявам се на всички привърженици на ЦСКА whistle.gif
Не вярвам да стане но ще е доста смешно ако пък ....
Абе suicide.gif
LordZombie
хахахахахааххахаах laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif направо паднах,е тва ако стане ... laugh.gif
pa®tci
ЦеееСееКааааА drinks_drunk.gif




У ГААЗООООООООООООО!!! metal.gif
Refuse
И от там ще го изгонят след 1-2 месеца boxed.gif
SharondenAdel
и ся какво стана с ЦСКА не схванах... отстраниха ли ги, в 'c' група; ги смъкнаха или какво???


ПП. Каквото и да е станало bowdown.gif bowdown.gif bowdown.gif САМО ЛЕВСКИ
t0xIc
Квто стане. Все пак тази година бяхме над всички icon_headbang[1].gif whistle.gif
Lanfear
^ Ама и ти не се стърпя хахаха! whistle.gif
Над всички? Абе спорно си е...видя се колко измислен мач стана на "вечното" дерби, чак ми се реве /с глас/ като се сетя.
Жалко, че няма да участвате в ШЛ защото така поне със сигурност /след излагация не по-малка от нашата/ феновете /някои от Вас/ щяхте да спрете да обяснявате колко сте по-добри и как на мястото на Левски, ЦСКА би се представил доста по-добре.
То и ние не сме за ШЛ така че остава просто да гледаме и да се надяваме този път да е по-добре.
Ludnichar
Честит юбилей... Чудя се дали 5-0-ния или тоя са по-лоши... biggrin.gif



Единственя ташак е, че сега нас ще ни преебат да играем с арсенал, ливърпул или някви такива дето ще ни смачкат доволно, вместо да смачкат цфка... dry.gif
t0xIc
Ще си мечтаете всяка година ЦСКА да е шампион и да не играете повече срещу Ливърпул или Ювентус ,а не с Киево и Артмедия icon_headbang[1].gif . Пожелавам ви или як резил в 3-я предв.кръг или влизане пак в групите и надминаване на историческото 1:17 whistle.gif
Ludnichar
Всъщност едно добро представяне в уефа този сезон ще ни гарантира добри шансове догодина отново да сме поставени в 3 предварителен кръг, защото коефициентите от 2005/06 още си важат, а с още една добра година значително ще ги вдигнем!

А вие и пак да станете шампиони, ще играете с ливърпул ювентус, барселона и т.н., защото никога няма да достигнете нужния коефициент... Та така... Кой сега е номер 5, кой сега е вън от Европа? Отговорите съвпадат... biggrin.gif
t0xIc
ъъъ ... come again ??
Май някои забравят 16 точки разлика и поредна калъфка. Не ,че има значение де. Е да 2005-06 ще се брои ,но също така и 6-те поредни загуби в групите и миналите 2 от Тампере. Я си представи ,че се паднете с някой голям отбор ,записвате 2 загуби и след това и за УЕФА също някой силен - няма значение поставен или не- кво ще стане tongue.gif

Но има време ще се види. Мен ми е все тая по разбираеми прични:P
whistle.gif
melhaer
абе Лудничар, ЦСКА сами са си виновни в случая, ама ти какво се кефиш, като идват поредните тамперета и беверени - вие не мое да вържете 2 паса ти за УЕФА си метаеш - я се виж какви ви е смешен тренера - овчата глава...

Ludnichar
Цитат(t0xIc @ Jun 5 2008, 01:59 PM) *
Май някои забравят 16 точки разлика и поредна калъфка.

Явно тия 16 точки преднина ги постигнахте с една камара негри дето ги изпонакупувахте, а явно не сте имали финансовата възможност за това! (ако приемем, че са спечелени на терена, защото аз за разлика от вас нямам намерение да грухтя, че винаги има нещо гнило, когато вие печелите)
Така че сега, след тоя резил, те нищо не означават...


Иначе да, смешен ни е тренера, ама поне ще играем в А група, че и в Европа... И какво? Ще паднем 2 мача от Арсенал или пул или някой друг... Случва се! Все едно вие щяхте да ги биете...

А, и бтв, за отбор, който години на ред беше с калъфки, докъто ние играхме в Европа през пролетта, е твърде смешно е да говорите баш вие за калъфки!
Е, няма да е толкова смешно, като финала за супер купата на България, където ще играе отбор от В група... biggrin.gif
t0xIc
2 пъти играли по 4 мача напролет за 20 години - голям успех. smile.gif Ти май забравяш кога се промениха правилата с тези групи и защо има такова нещо наречено "напролет" tongue.gif
Еми при положение ,че нямаме загуба цяло първенство и освен Литекс на моменти и Славия изцяло през второто полувреме + мача с Локо Пд за купата не виждам някой да е надиграл отбора на ЦСКА. Чеша си езика естествено ,но факта си е че бяхме класи над всички. Ако сме най-слабият шампион тези зад нас дори не са за коментиране.

ЦСКА 100% ще участва в "А" група, защото има вече такъв прецедент. Със Спартак Вн миналия август точно. Дотогава ще се изчистят дългове и всичко.
Ludnichar
Бяхте, бяхте! А че тия след вас, и те трагедия - повече от ясно...
За другите не знам толкова де, щото все пак не гледам всички мачове на латекса и доко-доко илиянци, обаче Левски наистина беше трагично слаб...


А тва за напролет и групите никак не го разбрах! Доколкото си спомням ги въведоха през сезон 2004/2005, ама може и да бъркам!
Факт обаче беше, че всички сочеха вашата група за най-лесна, а вие бяхте номер 5, докъто ние бяхме втори, като от нашата група не успя излезе действащият носител на трофея! Така че не беше много удачно въобще да споменяваш за групите... tongue.gif
melhaer
Ludnichar, за 95 години е нормално слънцето да огрее 2-3 пъти и кучия гъз, нали?

иначе замисли се, че откакто е паднал така любимият ви комунизъм, и се хвалите, че сте били най-много пъти шампиони оттогава (няма да коментираме какви са условията в държавата през това време), вие сте записали толкоа срамни загуби в ЕКТ, колкото не са записали всички БГ отбори взети заедно в ЕКТ за цялата им история...от 90-та насам сте падали от ференцварош, олимпия (2 пъти), слован, аалст, люцерн, беверен, тампере...айде със здраве, пък играйте напролет, то лошо няма...
t0xIc
Офф ...говоря за броя на мачове и формата не само за въвеждането на групите.

98-99 някъде бихме забравих кви словаци,словендурци ли кви бяха , след това Молде , Сервет и отпаднахме от Атлетико Мадрид на 1/16-на или 1/32 финал забравих какво се водеше тогава. Тогава беше голямо постижение с оглед на другите бг отбори и техните резултати. Та имам предвид групите се води сега горе-долу фазата ,която бяхме достигнали. Само ,че трябваше задължително да се отстрани отбора , а не в групова въртележка. За добро или за зло ,но такъв си беше регламента...

Мен какво да ме е срам от нашето представяне в групата ? Хамбургер ни би с невероятна клизма и гол на Ван Дер Ваарт от 30 метра горе в сглобката в един напълно равностоен мач. Тогава бяха в адска форма и на 2-3 точки от Байерн. След това на мача с Локо Пд или Черно море - май с Локо щото беше отложен заради смъртта на оня мафиот Жоро Илиев - се контузиха Хидуед и Илиев ,които бяха твърди титуляри. Е кво да се срамуваме ,че нямаме достойни резерви ? В Прага и съдията помогна малко с едни засади , бихме си Викинг ,а с Монако просто не можахме да издействаме хикс ,който ни класираше. А Прага бяха "супер" отбор ,когато година някъде преди това едно друго родно отборче ги отстрани с едни хиксове.
Ludnichar
melhaer, пак некви работи, дето ги пишеш във всяко твое мнение без да има нещо общо въобще с това, което се коментира... И разбира се дори не споменаваш в мнението си цфка, а само Левски ти е в устата! И то не само сега, а всеки път като пишеш! То бива хейтърство, ама твоето е прекалено!

t0xIc, и аз съм повтарял 10000 пъти, че не ме е срам от това, което Левски постигна в ШЛ срещу 3 от най-силните отбори в Европа тогава, ама вие пак си знаете вашето... Пък тва за броя на мачовете - не те разбрах, защото ти сам спомена за групите и реших, че това имаш предвид!


И между другото колкото и да злорадствам (няма да лъжа, факт е) , някак ми е и малко кофти за вас, защото знам че и на нас ни е едно тъпо прасе президента и като нищо може и ние да ви последваме по някое време... Освен това не сте виновни вие, че лупи ви е президент, ама какво да се прави, такъв е живота...
Vlad
Кур за томов кур за мустака и перуков crying.gif
pa®tci
Групата на Йединство Бихач /Босна/ (или Сърбия не съм сигурен), по повод изпадането на техния отбор от групата censored2.gif guitar.gif
Mago De Oz
Абе, чорбари какво ревете, Томов преди 1 седмица и гъза щяхте да му целувате, че ви направи шампиони, сега ревете. Много бързо ви минава любовта към Лупи. Да, ние можем да паднем и от Тампере и какво от това?! А вие ще играйте ще правите "кърави" дербита с Долно Нагорнище в Б група! И веднага Левски ви бил виновен за това, че ви изхвърлиха като мръсни котета от УЕФА, смешно и жалко! Изложихте и вас и историята си на клуб и България... какво ли се учудвам...
alpha prime
Не ми е ясно защо чорбаритe, не го застреляхте тоя педераст Томов. Колкотo и да ми е противен тоя отбор ми е някво тъпо, че малкото червено човече ще се отърве безнаказано. Поне един побой да изяде, не заслужава да е сред живите.

Досещам се, че наистина БФС са боклуци и софийските жирналя са царвули - когато преди няколко години извадиха Пирин от А група никой не се сети да им помогна или да ги защити, а сега едва ли не е въпрос на национална чест да се спаси онова четирирбуквие

Иначе става интересно жалките рогца почнаха с някви мизерни журналистически партенки в сините официози да подливат вода на Ботев. Колкото и да го е яд боратко май няма да стане на неговата с Жоро Христов. Колкото и арбитражи да минат. Д***а отрепките рогати. К*р за Томислав Русев два за Дон балон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.